|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je normalno
31.12.2004 9:47:09   
ksenjak
Najprej vsem en lep sončen pozdrav!
Zanima pa me, če je normalno, da zadnje tri dni čutim brcanje in božanje moje pikice čisto v spodnjem delu trebuha? Sem ga prej čutila bolj zgoraj pri popku, zdaj pa bolj kot ne samo spodaj. In potem se zaskrbljena sprašujem, kaj pa če leži prenizko? Naj še povem, da sem bila prejšnji teden pri G, ki ni ugotovila nobenih posebnosti. Ali se to dogaja še kateri?

Lp, Ksenja 26 5/7:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je normalno
31.12.2004 10:00:38   
barby*
Ojla:zajcek:
Meni se dogaja podobno..Samo da ne ostaja tako po več dni:zmeden2:

Včasih me:duda: brca čisto spodaj, potem je že posd rebri, potem malo na levi strani, pa na desni...skratka tudi malo ni pri miru...
Verjetno pa nas malo čohajo z nogicami, malo z rokicami, pa z ritko pitko...:)-

Vsaj jaz si tako razlagam.
Čim manj skrbi:rozica:

pa pa
barby:metulj: 28t

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je normalno
31.12.2004 10:25:30   
Špacka
Živjo!
Men se je to dogajalo 14 dni nazaj in sicer med vikendom, sem bla čist panična na začetku, ker je :duda: brcal čisto spodaj in nikjer drugje.Blo je zelo neprijetno in na trenutke boleče imela pa sem občutek kot da bo spodaj nekaj ven pogledalo. Tolažila sem se z mislijo, da imam čez nekaj dni pregled, ampak se je stanje umirilo samo od sebe, ne vem verjetno je imel tako lego, ker je zdaj vse lepo in prav, vem pa tudi da se še ni obrnil na glavco.
Po moje ni panike:)

Špacka 32t

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je normalno
31.12.2004 10:59:02   
ksenjak
Ja, res je zelo neprijeten občutek, tako kot sem rekla, kot da bi bil prenizko in da bo ven padel. Ampak zdaj sem malo potolažena in najbrž mu prav nič ne manjka, če se tako veselo oglaša.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je normalno
31.12.2004 11:13:18   
Gina
Ponavadi čutiš bolj intenzivno nogice - se pravi, da jih ima spodaj. Mene je včasih tako v mehur brcnil...avč.. Nič se ne sekiraj, gotovo je vse ok. Lepo praznuj!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je normalno
31.12.2004 11:47:15   
malika
otrokec je še toliko majhen in ima toliko prostora, da lahko prosto "nori" po tvojem trebuhu in se obrača sem ter tja. Ko bo večji, ga boš kak dan čutila samo pod rebrami, ali samo na desniali samo na levi strani,... Dokler brca in razgraja, pa naj bo bilo kje, je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali je normalno
31.12.2004 11:58:26   
SU
Ja, po mojem je normalno...mali je toliko velik, da res lahko izvaja vse sorte vragolije po trebuščku. Ko smo bili mi na predzadnjem UZ je sedel in bil tako čudno zvit, da je imel rokice in nogice na levi strani. In potem se ne čudim, če sem se spraševala zakaj me ščegeta samo nekje na levi srtani :)-. Na zadnjem UZ pa je bil z glavico navzdol, pa sem čutila in spodaj (tolk, da ni ven pomolil rokic :)- :)- ) in pa nekje okrog popka... Ja, mali škratje imajo še dovolj, dovolj prostora, da plešejo notri. Kasneje pa bo malce drugače. LP, Saša (25,5/7)

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali je normalno
31.12.2004 12:02:18   
Arwen
Mene naš nagajivček tudi brca vsepovsod, včasih nad popkom, drugič spet čisto spodaj. Nisem nikoli pomislila, da bi lahko bilo kaj narobe. Kot pravijo punce, zdaj ima še dovolj prostora, da se prevrača sem in tja:) in nori po trebuščku:sloncek:. Lp, T. 24t

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali je normalno
31.12.2004 12:30:38   
Soncnica
Hojla!

Tudi jaz ga čutim vsepovsod po trebuhu! Včasih imam občutek, da mu bo rokica ven pogledala (vem, da imam glavično vstavo), včasih pa imam občutek, kot da tik pod prsmi :). Samo, da je noter :):)

lp vsem

Sončnica in :duda: 28t

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?