Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zakaj je dobro biti moski? 3.12.2007 23:33:38
|
|
|
|
tanaja*
|
Nekaj razlogov, zakaj je dobro biti moski ( NAPISALE ŽENSKE ): -telefonski razgovori so koncani v 30 sekunda -nekaj ves o tankih -za 5-dnevne pocitnice je dovolj en kufer -vse kozarce marmelade lahko odpres sam -prijatelji ne socustvujejo s tabo, ko se zredis -tvoja rit na razgovorih za sluzbo nima nobene vloge -ne vlacis sabo torbe z nepotrebnimi stvarmi -svojo hrano lahko ubijes sam -v delavnici je vse tvoje -nikoli ti ni potrebno cistiti stranisca -ce te kdo pozabi povabiti, je se vedno tvoj prijatelj -spodnje gate stanejo 2000 sit in to trojne -noben sodelavec te ne spravi v jok -pod nivojem glave britje ni potrebno -ni ti treba vsako noc spati poleg kosmate riti -nikogar ne zanima, ce si pri 34 se samski -svoje ime lahko napises v sneg -trije pari cevljev so vec kot dovolj -banano lahko jes v javnosti -reces lahko karkoli, ker ti je vseeno, kaj drugi mislijo o tebi -noben ne prekine dobrega umazanega vica samo zato, ker si ti prisel v sobo -avto mehaniki ti povejo resnico -ne zanima te, ce je kdo opazil tvojo novo frizuro -vedno si enakega razpolozenja -poznas vsaj 20 nacinov, kako odpreti steklenico piva -sedis lahko na siroko neglede na to, kaj imas obleceno -isto delo - boljsa placa -sivi lasje in gube krepijo tvoj karakter -vseeno ti je, ko ljudje govorijo o tebi za tvojim hrbtom -s 400 milijoni spermijev na strel lahko v 15 poskusih podvojis prebivalstvo zemlje - vsaj teoreticno -daljinec pripada tebi.......samo tebi -ne gledajo ti v joske, ko se pogovarjajo s tabo -obcasno riganje je pricakovano -to da nekoga nimas rad, ne izkljucuje sexa z njo -kaj pri bogu je celulit?
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 8:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Resnica!!
|
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 10:16:42
|
|
|
|
blue sky
|
|
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 10:30:13
|
|
|
|
Nea_teja_
|
|
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 10:34:00
|
|
|
|
Felicity
|
|
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 11:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 11:42:00
|
|
|
|
sandra555
|
|
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 4.12.2007 11:54:37
|
|
|
|
ally1
|
|
|
RE: zakaj je dobro biti moski? 5.12.2007 23:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj jim bo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?