|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice pri punčki
3.12.2007 22:02:14   
Anonimen
no ravno danes ko sem hotela z nekimi novimi pristopi za spanje je tamala skor pošizila- ---SRBI; PEČE se je drla. lulika seveda. itak ima vse rdeče, po dretju sodeč glivično vnetje. namazala sem jo s canestenom, ji dala gatke in dnevni vložek namazan z jogurtom. zdaj je končno zaspala. kaj drugače še lahko naredimo pri tako majhnih bejbikah (3 leta). že zase vem da skoraj živčnega fašem ob vnetju, kako mora šele ona trpet ko sploh ne ve zakaj se gre user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivice pri punčki
3.12.2007 22:13:08   
šnucika
moja 6 letna nečakinja ima taka vnetja,da kar teče iz nje.user posted image
Pomaga le Canesten in dnevni vložek.
Moja dveletnica pa tudi že ima probleme z glivicami, že trikrat je bila vsa rdeča,mazala pa sem jo z mešanico,ki so mi jo po receptu naredili v lekarni - belobaza,canesten,advantan...če se ne motim.
Res so boge naše punčke, že tako majhne, pa imajo glivice!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 22:26:12   
manetka
Meni je pomagalo pri glivicah namakat rit v kisano vodo, nobena krema ni pomagala kis pa je. V lavor daš vodo, mal kisa- najboljš se je kar vsest za en čas v to vodo.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 22:30:29   
puncica
Jst jo dam v kamilično kopel in namažem lulo s teatree kremo, je še vedno pomagal ne vem pa če je imela glivice po moje samo mal rdeče.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 23:28:22   
Anonimen
Jaz sem dobila nasvet, da naj ji tamalo popudram z otroškim pudrom (seveda ne od znotraj), ker izsušuje, glivice pa od vlage živijo.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2007 2:46:16   
Magi*
naša ima občasno rdečo, srbečo in pekočo luliko (ker se sama hoče na wcju zrihtat in še ni ravno vešča). zvečer, po umivanju, pogledava kako je stanje in namaževa z bepantenom in je do jutra OK. za zdaj kaki hujši ukrepi še niso bili potrebni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2007 7:32:44   
A-N-J-A
Pri nas je imela ene dvakrat mal izcedka na hlačkah in sem jo namočila v hrastovo lubje.Nikoli pa ni rekla da jo kaj srbiuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 12:44:22   
sonjaka
Mi smo bili zaradi tega s triletnico pri otroški ginekologinji. Pediatrinja dala vse možne kreme, pa nič ni pomagalo. Svetovala je kopanje v hipermanganu (čisto svetlo roza vodo narediš) in zvečer spat brez hlačk, pa nežno hladilno mazilo.
Mi smo sicer najprej dobili neka zdravila...ampak za v bodoče. Najprej pa s canestenom maži - pa kar cel teden, drugače je še lamisil, če ta ne bo zalegel pa k P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2007 12:47:05   
Anonimen
A pa ni možno, da gre tudi za kakšno drugo vnetje, ne nujno glivično? Vnetje mehurja ali sečnih poti?

(odgovor članu sonjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2007 12:48:17   
Anonimen
Pri nas se je pojavilo ene dvakrat do sedaj in sem jo zvečer fajn umila in namazala s canastenom. To sem delala ene dva dni potem je bilo pa dobro.

(odgovor članu sonjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2007 13:27:47   
bobika
Ravno je imela glivice pa še dve leti ni stara. Smo bili pri p in je rekla, da umivat s kamilicami. Pravtako je priporočala kopel iz kamilic ali hrastovega lubje. Pa kremo canasten 3x/dan en teden. Na začetku sem ji pa me med pleničko in luliko dala še bomažne gazice. Po dveh dneh je čisto izginilo.
Če pa ne pozdraviš glivic dovolj hitro so lahko tudi vzrok za druga vnetja npr. vnetje mehurja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2007 13:32:14   
Anonimen
Še dobr, da imam fanta.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2007 14:17:17   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

A pa ni možno, da gre tudi za kakšno drugo vnetje, ne nujno glivično? Vnetje mehurja ali sečnih poti?

Ko so zares glivice,jih ne moreš zgrešit.
Je čist drug izpuščaj,pa zelo vlažna lulika,pa srbi jo.Pri nečakinji pa kar orenk izcedek.
Jaz sem prvič šla direkt k P,da je nisem sama pacala,ker je imela komaj dobro leto.
Pa opozorila me je,da kopanje v hipermanganu samo v zelo šibki raztopini in da ne priporoča izpiranja nožnice,samo kratko kopel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2007 13:46:05   
aezzy
no, sem glih miselna vprasat kako veste, da so glivice, pa je šnucika dala odgovor, da so izpuscajcki in izcedek.
ker moja ima pa ta zunanje sramne ustnice res velike in kot bi bile mal natecene. tko, kar mal ven strlijo. moram pa priznati, da ne vem ali tako more bit, ker se je malce poredila in je povsod malce bolj okrogla. no, ocitno glivice niso, ker izpuscajckov ni nobenih.
imam obcutek, da jo mal srbi ali pece, je stara 15m, pa ne zna tocno povedat. razume kaj pomeni boleti in ce vprasam ali te boli rece ne. veckrat si tudi cez plenicko praska luliko, ko je pa brez pa kar vlece sramna usta narazen. a je to normalni razvoj??? takrat sicer ne jokca, samo res si prste noter tisci.
bi pa rada ugotovila, ker vcasih malo jokca in ko jo drzim v narocju noge skupej tisci, kot, bi jo roka vmes motila, kot, da bi jo malo peklo/bolelo/motilo?

ze od novorojencka jo umivam samo z vodo, nic z robcki; do sedaj je 2x imela daktarin gel, ker so bile neke glivice, samo se je pozdravilo cez noc, ker je penaten krema res fajn.

bi pa vprasala se to, je nagnjenost k vnetjim in glivicno obolenje lahko malce dedovano? ker jaz imam to non stop, med nosecnostjo pa sploh.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2007 20:32:06   
Anonimen
no moja ni imela izpuščajev in izcedka. ko so izpuščaji je že res shudo. enkrat sebe poglej v špegu pa boš vidla kako zgleda ko so gljivice na udaru. od začetka je samo rdeče in postaja skos bolj temno rdeče, potem šele izpuščaji oz ranice. no moja je imela samo rdeče.

(odgovor članu aezzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2007 21:40:05   
šnucika
Ko se pojavi izpuščaj, se le ta širi direkt iz lulike....vedno bolj navzven.Je ful rdeč in tudi,ko ga začneš mazat izginja počasi in bledi v neko posušeno rdečo kožo.Izgine pa ponavadi po kakšnem tednu mazanja.Vsaj pri nas je bilo tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2007 21:45:11   
Seven*
Lara.

Tamali ocisti luliko z razredcenim kisom. Vzami malo vatice in podrgni. Potem dobro osusi. Namazi z Canestenom, da se dobro vpije. Potem pa napudraj do suhega z otroskim pudrom. Ampak ne pudraj direkt po sluznici, ampak samo okrog.

Pa naj bo naga spodaj ali pa samo v bombaznih gatah. Pomaga tudi fenanje lulike.

Gospa sem.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2007 21:46:29   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy

no, sem glih miselna vprasat kako veste, da so glivice, pa je šnucika dala odgovor, da so izpuscajcki in izcedek.
ker moja ima pa ta zunanje sramne ustnice res velike in kot bi bile mal natecene. tko, kar mal ven strlijo. moram pa priznati, da ne vem ali tako more bit, ker se je malce poredila in je povsod malce bolj okrogla. no, ocitno glivice niso, ker izpuscajckov ni nobenih.
imam obcutek, da jo mal srbi ali pece, je stara 15m, pa ne zna tocno povedat. razume kaj pomeni boleti in ce vprasam ali te boli rece ne. veckrat si tudi cez plenicko praska luliko, ko je pa brez pa kar vlece sramna usta narazen. a je to normalni razvoj??? takrat sicer ne jokca, samo res si prste noter tisci.
bi pa rada ugotovila, ker vcasih malo jokca in ko jo drzim v narocju noge skupej tisci, kot, bi jo roka vmes motila, kot, da bi jo malo peklo/bolelo/motilo?

ze od novorojencka jo umivam samo z vodo, nic z robcki; do sedaj je 2x imela daktarin gel, ker so bile neke glivice, samo se je pozdravilo cez noc, ker je penaten krema res fajn.

bi pa vprasala se to, je nagnjenost k vnetjim in glivicno obolenje lahko malce dedovano? ker jaz imam to non stop, med nosecnostjo pa sploh.

Jih imas ti? Mozno da si jo okuzila. To gre hitro. Namazi z Canestenom!!!! Nima kaj bit.

Gospa sem.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.12.2007 14:24:22   
aezzy
seven RR,
trenutno jih nimam ampak velikrat jih pa imam. samo jest nimam canestena za mazat ampak kuterid, ker niso v taki obliki, kot so pisale zgoraj. niso izpuscaji, samo je pa vneto in srbi, do pikic skoraj nikoli ne pride. ginekologinja vedno rece glivice, samo jih je pa menda vec vrst.
ma jaz jo kar namazem malo (res zelo malo) z daktarinom, ker potem je res bolje.za vsak slucaj in res se ni bilo tako hudo kot pisejo zgoraj.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2007 16:40:38   
Anonimen
Pa pomoje zna pomagat, da vsaj v času vnetja iz prehrane skenslaš sladkarije in na splošno OH.

(odgovor članu aezzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.12.2007 9:26:30   
šnucika
Verjetno se ta izrazit izpuščaj pojavi le pri tistih, ki so v pleničkah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.12.2007 13:09:15   
aezzy
ma sej moja je se v plenickah, samo sej pravim, nikoli ni bilo tako izrazito.
drugace pa ne jest ne ona ne marava sladkarij, tako, da jih itak nimava redno v prehrani.

mal sem zmedeno pisala zgorej, prvi del je pisan zame (od kuterida), zadnji stavek (od daktarina) pa je misljen zanjo.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.