Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je imela katera podobne težave 3.12.2007 20:42:15
|
|
|
|
lindy
|
To je čist normalno!
|
|
|
|
RE: je imela katera podobne težave 3.12.2007 20:47:00
|
|
|
|
tinkamiška
|
sem in sem mela vedno v torbici(po nasvetu zdravnika tableto za zmanjševanje želodčne kisline) pa ne samo v začetku nosečnosti, jst sem mela čez celo noselčnost težave, sem manjše rasti in imela velik trebuh, ki se sploh ni spustil niti na dan poroda. pošteno sem se najedla šele po porodu lp, tinka
|
|
RE: je imela katera podobne težave 3.12.2007 20:57:14
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Kar navadi se,...verjetno te bo do konca
|
|
|
|
RE: je imela katera podobne težave 3.12.2007 20:57:31
|
|
|
|
jazz
|
Jaz sem pila sodo bikarbono!
|
|
RE: je imela katera podobne težave 3.12.2007 22:01:55
|
|
|
|
Naja30
|
Par dni nazaj je bila ista tema. Ja, imela. Še imam. Še huje bo
|
|
|
|
RE: je imela katera podobne težave 3.12.2007 22:27:48
|
|
|
|
nicnic
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška sem manjše rasti in imela velik trebuh, ki se sploh ni spustil niti na dan poroda. No, jaz imam 173cm, pa sem imela res mini trebušček, ampak zgaga me je pa pekla kot sam vrag. Ne samo peklo, prav bolelo me je vse. Pomagalo ni nič, ne Rupurut, ne Donat, ne... edino porod.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je lepše?Cvetka (
14%)
Betka (
21%)
ali Blažka? (
65%)
Število vseh glasov: 389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!