Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:04:38
|
|
|
|
želva
|
Mi imamo kar konstantno 21 stopinj, edino ponoči ne kurimo, na kolk sshali, tam na nekje 19.5 stopinj, v spalnici pa ne kurimo in tudi zdaj ko pride (upam, da čim prej) ne bomo- bodo pa čez dan vrata od spalnice odprta, tko da se bo segrevalo od hodnika. baje je idealno za spanje 18 stopin, tud za dojenčka. Čeprav men najbolj paše 16 v spalnici, ker drugače mi je hitr vroče.
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:30:55
|
|
|
|
Naja30
|
Čez dan imamo največ 22, ponoči pa 19-20.
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:33:59
|
|
|
|
iwa
|
MI mamo podnevi 25, ponoči 23, je rojena konec maja in nam vsem paše toplo pač mal se gremo poletje sred zime
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:40:51
|
|
|
|
kšpela
|
mi imamo kar toplo podnevi in ponoci tko da je tud ne rabim veliko oblaciti in ima cez dan tudi samo body in hlacke.tko da je komot.
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 19:14:16
|
|
|
|
madejka
|
Mi imamo čez dan 21-22 in ponoči termostat nastavljen na 18,5. Malega imam pa v bodyu in hlačkah podnevi in pižami in vreči ponoči. Samo noben od nas ni zmržljiv
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 20:47:30
|
|
|
|
sandra113
|
čez dan 22, ponoči pa največ 18 stopinj
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 20:47:35
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Čez dan 23° C, ponoči v spalnici pa okoli 18, 19° C.
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 20:56:06
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Mi imamo čez dan 21-22 in ponoči termostat nastavljen na 18,5. Malega imam pa v bodyu in hlačkah podnevi in pižami in vreči ponoči. Samo noben od nas ni zmržljiv Isto, edino čez dan imamo kako stopinjo več. Pa pri nas sem jaz zmržljiva
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 23:22:37
|
|
|
|
sandra85
|
čez dan 23°C ponoči pa nekje 21°C saj je 19°C super za spanje kjer spi, nej bi bilo od 16-18°C
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?