Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:04:38
|
|
|
|
želva
|
Mi imamo kar konstantno 21 stopinj, edino ponoči ne kurimo, na kolk sshali, tam na nekje 19.5 stopinj, v spalnici pa ne kurimo in tudi zdaj ko pride (upam, da čim prej) ne bomo- bodo pa čez dan vrata od spalnice odprta, tko da se bo segrevalo od hodnika. baje je idealno za spanje 18 stopin, tud za dojenčka. Čeprav men najbolj paše 16 v spalnici, ker drugače mi je hitr vroče.
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:30:55
|
|
|
|
Naja30
|
Čez dan imamo največ 22, ponoči pa 19-20.
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:33:59
|
|
|
|
iwa
|
MI mamo podnevi 25, ponoči 23, je rojena konec maja in nam vsem paše toplo pač mal se gremo poletje sred zime
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 18:40:51
|
|
|
|
kšpela
|
mi imamo kar toplo podnevi in ponoci tko da je tud ne rabim veliko oblaciti in ima cez dan tudi samo body in hlacke.tko da je komot.
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 19:14:16
|
|
|
|
madejka
|
Mi imamo čez dan 21-22 in ponoči termostat nastavljen na 18,5. Malega imam pa v bodyu in hlačkah podnevi in pižami in vreči ponoči. Samo noben od nas ni zmržljiv
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 20:47:30
|
|
|
|
sandra113
|
čez dan 22, ponoči pa največ 18 stopinj
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 20:47:35
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Čez dan 23° C, ponoči v spalnici pa okoli 18, 19° C.
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 20:56:06
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Mi imamo čez dan 21-22 in ponoči termostat nastavljen na 18,5. Malega imam pa v bodyu in hlačkah podnevi in pižami in vreči ponoči. Samo noben od nas ni zmržljiv Isto, edino čez dan imamo kako stopinjo več. Pa pri nas sem jaz zmržljiva
|
|
|
|
RE: Koliko stopinj v stanovanju-podnevi in po... 3.12.2007 23:22:37
|
|
|
|
sandra85
|
čez dan 23°C ponoči pa nekje 21°C saj je 19°C super za spanje kjer spi, nej bi bilo od 16-18°C
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?