|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tajnica, poslovna asistentka
3.12.2007 15:36:47   
hrchy
veckrat berem tukaj, da ni sluzb, ni rednih sluzb...

meni pa ni jasno...
pri vseh teh pritozevanjih, da ni dela... se nase podjetje ze skoraj eno leto trudi dobiti eno zanesljivo poslovno asistentko... pa se komaj katera prijavi na razpis. Pa mislim, da ni problem v podjetju...
A ma kdo razlago za ta fenomen? Je delo poslovne asistentke/tajnice/administratorke res tako necenjeno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tajnica, poslovna asistentka
3.12.2007 15:40:54   
sandra113
..evo mene lahko vzamete..user posted image

14.6.2007

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 16:49:43   
FORZA
Evo mene tut, takoj sprejmem.user posted image

(odgovor članu sandra113)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 18:12:02   
Anonimen
Ja odkod pa si?

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 18:21:28   
lemavrica
To pa skoraj ne verjamem saj ponavadi za tako del.mesto pride tudi do 200 prošenj. Vkaterem koncu slo pa je vaše podjetje?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 18:23:19   
brigitaa
huod,iščem pa iščem tako službo, sam zgleda da ne najdem pravega oglasa, tkoj začnem delat, pa še izkušnje imam, to je dobr posel,sam ni vsak za vse,se zelo priporočam, sam če niste iz Maribora al pa Kopra
lahk pošlješ kak ZS
pa lep dan naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 20:05:17   
saraja
Evo me, jaz sem poslovna sekratarka, delo iščem aktivno, sem pa s Koroške, pa tut Mb ni problem!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 21:23:26   
hrchy
Ma ce bi mi imeli tak odziv zmeraj...!!! user posted image  No ce je katera resna interesentka, naj poslje ZS, pa bomo tam dalje...

Sicer smo pa iz Ljubljane... in me zato se toliko bolj cudi, da ni bilo vec primernih kandidatk... ampak da se vrnem k temi, delo sem ze pred casom ponudila dvema kolegicama (ena z diplomo, ena brez, toda obe brezposelni), pa sta obe odklonili, ces da tajnici ze ne bi bili... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 22:18:22   
kew kew
Ne vem kaj, ampak nekaj najbrž že ne štima v podjetju, da ne najdete tajnice... Morda delovni čas, morda odnos do ljudi, morda plača - kolikšno nudite?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 22:33:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Ma ce bi mi imeli tak odziv zmeraj...!!! user posted image  No ce je katera resna interesentka, naj poslje ZS, pa bomo tam dalje...

Sicer smo pa iz Ljubljane... in me zato se toliko bolj cudi, da ni bilo vec primernih kandidatk... ampak da se vrnem k temi, delo sem ze pred casom ponudila dvema kolegicama (ena z diplomo, ena brez, toda obe brezposelni), pa sta obe odklonili, ces da tajnici ze ne bi bili... user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem ravno danes dobila novo službo; iz "samo" tajnice, bom sedaj v novi službi "višja tajnica" in tudi plačana bom za VI. stopnjo, kar pa je sploh super. user posted image
Skratka, zaenkrat bom ostala anonimna, čeprav nekateri tu gori vedo kdo sem. user posted image

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 22:39:16   
Anonimen
Zadnje čase je dosti slišati tako med mojimi prijatelji kot tudi od ustalih,da je največji problem tega časa ne denar ampak odnosi.Kar nekaj jih poznam,ki mi zadnje čase potožijo,da v takem kolektivu pa enostavno ne morejo več delat.Med drugim je tudi to da so vsi pripravljeni delat tudi za bivših 20.000sit manj samo,da človek lahko normalno dela.In meni je čisto jasno,da ne dobijo kakšne tajnice ker v podjetju kjer delam jaz smo jo tudi nekaj časa iskali.Pri nas je pa tudi problem ,ker je taka kriza med zaposlenimi,da kaj preveč dolgo nobena ne ostane.Da ne govorim o metanju polen pod noge,raznih žaljivk nadrejenega kolk si nesposoben,da ti v pričo sranke reče kok si zabit in nesposoben itd.So ljudje ki to lahko prenašajo in mislim da jih je bore malo so pa nekateri,ki si tega ne dovolijo.Tako da tam kjer že nekaj časa iščejo delavca je v podjetju res nekaj narobe kajti drugače se ti jih javi za tako delavno mesto malo morje.

(odgovor članu kew kew)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2007 6:28:00   
hrchy
Joj, sploh ni tako, kot nekatere predvidevate...
Zaljenjna v podjetju se nisem slisala, kolektiv je mlad, odnosi sprosceni, delo dnamicno, za placo ne vem, ampak sigurno ni podpovprecna, saj je podjetje uspesno, bozicek obisce otroke (in zaposlene), skupaj praznujemo rojstne dneve (vedno dobimo cestitko in darilo od podjetja...)... sicer je dela veliko, ampak ce je to ovira...
Tudi jaz razumem, da noben noce delati nekje, kjer so slabi odnosi, ampak ironija je, da je to podjetje vedno nominirano med "podjetji, za katere je najbolje delati"...
Res pa je, da je pri nas slabo poznano, tako da sem premisljevala, da je to razlog, da se jih tako malo prijavi, saj niti ne vejo, kaj delamo. Se zdalec nismo med top 100 najevecjimi slovenskimi podjetji, zelo malo oglasujemo... Bi se ve prijavile za delo v podjetje, ki ga ne poznate? Ali iscete predvsem podjetja, katerih ime vam zveni znano?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2007 8:45:40   
saraja
Ma, sem napisala cel roman, pa mi ni objavlo posta!!!!
No, pa še enkrat na hitro! Žal mi je, da niste kje v moji bližini, ker bi takoj priletela k vam, ker si resno želim delat, ker mi predstavlja velik izziv in razvoj v osebnem življenju!
Če pa boste kaj vedeli za moj konec se pa priporočam, me pa čudi da v LJ niste našli koga!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2007 12:22:28   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Joj, sploh ni tako, kot nekatere predvidevate...
Zaljenjna v podjetju se nisem slisala, kolektiv je mlad, odnosi sprosceni, delo dnamicno, za placo ne vem, ampak sigurno ni podpovprecna, saj je podjetje uspesno, bozicek obisce otroke (in zaposlene), skupaj praznujemo rojstne dneve (vedno dobimo cestitko in darilo od podjetja...)... sicer je dela veliko, ampak ce je to ovira...
Tudi jaz razumem, da noben noce delati nekje, kjer so slabi odnosi, ampak ironija je, da je to podjetje vedno nominirano med "podjetji, za katere je najbolje delati"...
Res pa je, da je pri nas slabo poznano, tako da sem premisljevala, da je to razlog, da se jih tako malo prijavi, saj niti ne vejo, kaj delamo. Se zdalec nismo med top 100 najevecjimi slovenskimi podjetji, zelo malo oglasujemo... Bi se ve prijavile za delo v podjetje, ki ga ne poznate? Ali iscete predvsem podjetja, katerih ime vam zveni znano?

Ma, še vedno je tole ful čudno. Naše podjetje se ukvarja s proizvodnjo elektronskih komponent, smo majhni, samo 55 zaposlenih, na slovenskem trgu prav nič znani, nikjer se ne oglašujemo, pa smo dobili preko 200 prošenj za tajnico oz. poslovno sekretarko. Smo prav tako iz Ljubljane. Res zelo težko verjamem, da ne morete dobiti ustrezne moči.

Meni osebno je sicer prednost, če podjetje poznam, ampak vedno preverjam predvsem boniteto podjetja, pa potem okolje in sodelavce, s katerimi naj bi delala, sistem dela, način nagrajevanja, če je čutit tisto pozitivno klimo, ki ti daj krila. OD je seveda pomemben (na slabše praviloma ne greš, če ni nujno), ni pa edini oz. najpomembnejši kriterij.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2007 20:06:34   
Stefka
Tudi meni se tolezdi čudno. Ko smo dajalo razpis za poslovno sekretarko v Lj, podjetje ima 2 zaposlena, za nadomeščanje porodniške, smo dobili čez 250 prijav. Pa je podjetje praktično neznano.

Mogoče imate pa previsoke kriterije za premalo denarja? Kaj pa vem, samo ugibam.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2007 20:23:04   
sončnica24
Zdaj sem pa presenečena, sploh za ljubljano, ker v mariboru baje vedno dobijo full dosti vlog. Škoda da si iz Ljubljane, ker drugače bi jaz takoj prišla delat, sem drugače iz Maribora, pa nikakor in nikakor ne dobim službe.user posted image

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2007 20:24:05   
saraja
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zdaj sem pa presenečena, sploh za ljubljano, ker v mariboru baje vedno dobijo full dosti vlog. Škoda da si iz Ljubljane, ker drugače bi jaz takoj prišla delat, sem drugače iz Maribora, pa nikakor in nikakor ne dobim službe.user posted image

Se podpišem, ker tudi jaz ne dobim službe!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.