|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža
3.12.2007 15:12:40   
Tato
Živjo !

tudi jaz sem se pridružila v klub user posted image . Sem kr malo presenečena, in še nekako nisem dojela, da sem noseča.
Po izračunih, naj bi bila sedaj v 7. tednu, zanima me, kako je kaj vam naraščala teža v prvih tednih, jaz sem se zredila že za 4 kg. Ali je to normalno? Trebuh pa imam tudi čisto napihnjen in trd.
Ali se je to tudi dogajalo vam?

No pa en čudovit dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža
3.12.2007 15:17:54   
Taula
Jaz sem se zredila eno kilo do 15 tedna. Na začetku sem imela trebuh napihnjen in trd zaradi slabe prebave.
Pa čestitke za user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 15:23:20   
Anonimen
Pri spontanem splavu v 9 tednu 4/7 dni sem imela tri kilograme plusa.user posted image

Dobrodošla na forumu!user posted image

(odgovor članu Tato)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 15:28:24   
Yasminka
Konec 7. tedna imam 2,5kg plusa. V prvi user posted image sem se v prvih 4h mesecih zredila za 6 kg (do konca pa še 10) - očitno grem sedaj po isti poti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 16:05:45   
misar
Ne, kilogrami se ti naj ne bi v treh mesecih kaj dosti spreminjali. sem se pa tud jaz zredila za kako kilco, ker me je malček matrala slabost, pa sem skoz grickala, ker mi je bilo sicer slabo. sem konec sedmega meseca in sem se do sedaj zredila 7 kg, večinoma v četrtem in petem mesecu.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 16:31:48   
bsasab
Pr meni je pa bilo priblizno tako... Do 5 meseca sem sla za ene 4 kg gor, po petem mesecu pa vse do zdaj (40.teden) pa celih 15, pa se mi zdi da nisem kaj prevec jedla, tak da mam sedaj na koncu +19-20kg....

Pa dober tek!

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 18:39:49   
yaris
V prvi nosečnosti sem se zredila 22 kg.
Sedaj sem noseča 17 teden-1 dan pa sem se zredila že 5.5 kg.
Pa se sploh ne sekiram.
Važno sam da nosečnost poteka normalno.user posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 18:50:29   
rozica984
Jaz sem v 13-em tednu, pa mi je šla gor ena kilca.

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 19:32:26   
polly80
sem v 14.tednu,se še nisem zredila nič,ampak žel veliko bruham..bi se raje kako kilco zredila,samo da prenehajo slabosti..sicer pa vem,da se še bom...user posted image

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 20:14:55   
kati kati
...js pa sm v 33 tednu pa sm se zredila 9 kg(do 24 tedna sam 4 kg)...zdej pa sm doma..pa mal več jem...kontrolirano...za enkrat...lp

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 20:15:12   
Anonimen
Pozdravljene!
Upam, da sem že med vami user posted image ! Pokazala se mi je namreč rahla črtica.Delala sem Clear Blue.
Ne upam si preveliko upati, ker sem imela junija ss.

SREČNO!

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 20:26:32   
MarijaPo
Jaz sem se do 12 tedna, ko sem spontano splavila zredila za -1 kg.
Imam pa motnje prehranjevanja, tako da nisem reprezentativen primer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 20:39:16   
jaša2
ma to je čisto odvisno od človeka. v prvih tednih se mi je že tud malo poznalo (kavbojke so bile malo bolj tesne v pasu...), ampak to je menda tipično za prve tedne in mesce, da te malo napihne. so prvi mesci nekak najhujši, ko trebušček še ni tolk okrogel, na kg se pa kr nekaj pozna. vsaj pri meni je blo tak.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2007 8:48:01   
Inigo
jst se do zdaj nisem zredila nič, sem pa v 10 tednu.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2007 13:14:15   
anny1
Jaz sem se v prvi zredila za 30 kg, v prvih 3 mesecih 5, v drugih 3 tudi 5 v zadnjih pa 20 kg. To nosečnost pa sem v 34t in sem pridobija slabih 9 kg- do prvih 12t sem še celo shujšala za 4 kg, res je vse odvisno od teh čudnih hormonov- v obeh primerih pa je puncauser posted image .Važno je da je s tabo ok kile bož zgubila po poroduuser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2007 13:37:09   
taja80
Noseča sem 34 tednov in sem pridelala 8 kg. do 20 tedna pa nič. V prvi nosečnosti sem se pa zredila 25 kg, tako da sem sedaj jedla bolj zdravo.user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
4.12.2007 13:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?