|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stajce help!!!
3.12.2007 12:06:44   
Anonimen
Ali ve imaste stajco?
Od kdaj naprej jo otrok rabi?
Katere so najboljš?
Kako naj vem katero kupit?
Prosim za vaš nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stajce help!!!
3.12.2007 12:13:43   
smigli
Moj sine je skoraj ni rabil, ker ni maral bit za rešetkami user posted image .
Sem pa kupila namesto navadne stajice raje prenosno posteljico, ki ti pride vedno prav, daljši obiski, dopust.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 12:37:59   
Anonimen
Jaz mam sposojeno, ravno zato, ker nisem vedela, če bo hotla user posted image  bit notri ali ne. Pa ni, pride pa hudo prav za pospravljanje igrač. user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 13:09:20   
emaa
Imeli sposojeno, nista hotla bit noter, pa še stepla sta se takoj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 13:13:59   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Jaz mam sposojeno, ravno zato, ker nisem vedela, če bo hotla user posted image  bit notri ali ne. Pa ni, pride pa hudo prav za pospravljanje igrač. user posted image
Enako. Sedaj si je pa niti sposodila ne bom. Imamo sicer prenosno posteljo, ampak je ne bomo uporabljali doma namesto stajice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 15:41:39   
tančica
Mi imamo tudi sposojeno in na začetku ni hotel biti notr, sedaj se je pa že malo privadil. Noter ga pa dam takrat ko kaj pospravljam, kuham, da imam mir in da vem da ne bo nikamor ušel.
Drugače pa pomoje kakšne posebne študije ni treba delat za stajce, pomojem so vse glih.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 15:56:41   
Pikca
fajn je, da ima ročaje ali redkejšo mrežo, da se otrok lahko oprime - ko se začnejo postavljat na nogice, jim je to ponavadi zanimivo. če se rad igra sam, bo najbrž v stajci zadovoljen, drugače pa ne... jaz sem jo pri prvi začela uporabljat, ko je začela kobacat in se dvigovat - ampak samo za krajši čas - ko sem šla na wc, se stuširat ipd., da je bila tačas na varnem. ji ni bilo preveč všeč notri, res pa, da sem imela kar prenosno posteljico in se ni mogla oprijemat in vstajat... zdaj razmišljam o nakupu stajice za tamalega...

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 16:12:49   
thaiss
Matia pa se zadnje cajte zelo rad igra v stajici, ene pol urce zdrži!
Mi smo zelo zadovoljni z nakupom.
evo ga zdej:
user posted image     user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Stajce help - mesec!!!
3.12.2007 17:18:36   
Anonimen
Zanima me še se katerim mesecem naprej se uporablja stajco. 

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 18:24:51   
Naja30
V stajico daj otroka čim prej, da se navadi že od malega. Že od 2.meseca npr. Daš v stajico npr. igralni center in otroka gor, da gleda viseče igračke. Naša je dobila prepozno stajico, pri 8m, pa je ne mara preveč. Jo bomo pa za naslednjega bolj ponucali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 20:07:31   
tančica
Jaz jo uporabljam od 7,5 naprej in se je privadil.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 20:45:46   
majrim
mi smo jo "podedovali" , a zaenkrat nič ne kaže na to,da bi uživala notriuser posted image ...je raje zunaj na tleh..user posted image meni osebno ni prav nič simpatičen tak zaprt prostor...user posted image ...imamo pa prenosno pojstleco in tista ji je bolj simpatičnauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 21:42:28   
cv105
mi namesto stajice uporabljamo prenosno posteljico ... edina pomankljivost za moje pojme je pregosta mreža in zato se otrok težje postavi na noge ... sicer pa smo jo stestirali na dopustu in odtlej (od 3,5 meseca dalje) je v uporabi ... zlasti za trenutke, ko greš na wc, naložit pralni stroj, ...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 23:12:11   
frufru
Ne vem, zakaj bi jo rabilauser posted image  Jaz bi se not počutila kot v arestu. Saj jo lahko daš v posteljico, če je nuja.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2007 23:20:23   
massylou
Ja, mi tudi ne bomo imeli stajice, ker bi se naši mali pikici user posted image  not zmešalo. Dobesedno. Vsaj, kolikor jo poznam. Ker je brezkompromisna in bi znala not prekričat cele ure, če bi bilo treba. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2007 0:10:22   
Anonimen
Mi jo imamo. Se ne spomnim, kdaj sem začela starejšo not dajat. Od začetka ji ni bila všeč in sem jo uporabila samo, ko je bilo nujno, potem pa ji je postala všeč in se je tudi po eno uro zaigrala not, pa vsa vesela je bila, ko je lahko vstajala v njej in hodila okrog (imamo ta veliko stajco, v majhno je tudi jaz ne bi dala, ker tam je otrok res zaprt in brez svobode gibanja), mene pa ni bilo strah, da se bo poškodovala, če pade. Mlajši ima pa zdaj 4,5 mesecev in ga od 4. meseca dajem not. Ni še najbolj navdušen, ampak se je že večkrat za nekaj minut zaigral. 

(odgovor članu massylou)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2007 7:48:41   
Anonimen
Mi smo prakticirali kot Naja3 pravi. Že od malega smo nekako obložili stajico za ležat, dodali na ročajčkih igrače in tako so se moje punce navadile biti noter za cca pol ure do eno uro. Imaš skoz pred sabo, lažje je iz enega prostora v drugega vozit (npr. iz dnevne v kuhinjo), ....Imam tudi prenosno posteljico, samo mi ni praktično za nadomestit stajico. Zdaj jo čuvam še za tretjegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?