|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šivi
3.12.2007 11:18:24   
kawasakica
vse ki ste bile pri porodu šivane....jaz sem bila malo notri, malo zunaj pa levo, desno skratka po celem sem sprešita. Od poroda je že polne 3 mesece, zanima me če ste ve imele podobne težave. Ob user posted image me znotraj ful boli, tam ko so me šivali...tak da morava nehat. Kaj to mineuser posted image  verjetno že,  ampak kdajuser posted image
Glede na to, da zelo radauser posted image , upam da hitrouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šivi
3.12.2007 12:51:02   
TONČI.
zanima me če ste ve imele podobne težave.

Ja da te "potolažim". Že dve leti je od tega, pa me še vedno svinsko boli. Resno, še vedno čutim kje sem bila šivana. Sedaj, ko grem pa k koncu druge nosečnosti me pa boli ves dan. Prej samo pri user posted image . Ene neha prej, druge pa kasnej.user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 17:50:44   
kawasakica
grozauser posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 21:41:10   
Anonimen
mene pa recimo nic vec ne boli...sem bila v 2 letih 2x sivana...tudi znotraj

lahko, da bo tebe tudi minilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 14:05:40   
Anonimen
imela sem vakumski porod, posledično sem bila precej šivana, sexali smo dva meseca po porodu in me ni nič bolelo. Imava pa drug problem...meni sploh več ni do sexa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2007 23:54:36   
Anonimen
Isti problem - od poroda 16 mesecev, šivana "od kolen do popka" pa še vedno boli. Ne samo med hopa-cupa, ampak tudi med fešto npr.
Ne vem, kdaj mine, če sploh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2007 0:36:27   
sinnerka
sem dobila par šivov lahko rečem da sem mela  lep porod me niso nič rezali in je šlo vse lepo in prav čeparav mi je voda odtekla 12h pred porodom šivi so mi izpadli ali odpadli po enem tednu po treh tednih smo že user posted image je samo malo bolelo drugače me tudi šivi niso nič boleli sem že takoj po porodu sedela po turško tako da lahko povem srečna jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2007 11:24:36   
Anonimen
Me je po enem mesecu pri seksu nehalo bolet, kako je zdaj, nevem, ker ne seksam.. Bolijo pa šivi, ko imam menstro, aaaaa... user posted image

(odgovor članu sinnerka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2007 14:10:34   
Anonimen
Morda bi morala poskusiti s kakšnim lubrikantom, če te "zateguje". Pa dooooolgo predigro...

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2007 20:14:08   
kristi79
Živjo sotrpinka

7,5m po porodu imam še vedno bolečine, ko je slabo vreme, da o sexu ne govorim. Imela sem vakumski porod in imam cca 20 šivov ( zunaj in noter).
G mi je svetovala lubrikator - sporobala sem jih že veliko in je najboljši KY gel, poleg tega pa uporabljam tudi CICATRIDINA vaginalne tablete, ki se jih dobi v lekarni.

Želim ti veliko sreče in čim manj bolečin,partnerju pa veliko potrpljenja.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?