|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtci v Mariboru
30.12.2004 13:11:49   
Lenny
Spomladi naju čaka odločitev, v kateri vrtec vpisati najinega mulčka. Septembra drugo leto bo star tri leta.
Izbrati morava vrtec nekje na levem bregu, zato me zanima, kakšne so vaše izkušnje oziroma priporočila, v katerih vrtcih ste starši in otroci zadovoljni.
Hvala za pomoč in lep pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrtci v Mariboru
30.12.2004 19:25:22   
Teni_
Teja bo šla verjetno v vrtec Borisa Pečeta, to je pri Tomšičevem drevoredu. Sem tudi jaz tja hodila. Kako pa je tam, pa ti bo bolj znala povedat MOYCA.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vrtci v Mariboru
5.1.2005 21:39:26   
frutka_
Jaz sem za rdeči vrtec...

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
6.1.2005 16:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vrtci v Mariboru
6.1.2005 18:01:02   
tilka
Jaz in moja ta večja sva bili zelo zadovoljni v vrtcu Pobrežeje, enota Mojca (Železnikova ulica). Sicer pa ima ta vrtec 8 enot in v vseh so bili starši (tiste, ki jih poznam, seveda) zadovoljni. Pojdi pogledat.
LP.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vrtci v Mariboru
6.1.2005 19:06:08   
Teni_
Tilka, mi lahko prosim poveš, če ima ta vrtec tudi jaslice? Mislim sicer, da ne, ampak za vsak slučaj, ker mi je ta vrtec najbližje.

LP,

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vrtci v Mariboru
6.1.2005 22:10:53   
Anonimen
mojcaH kolko vem jaz Mojca nima jaslic, mas pa na "grinvicu" , in morem posebej pohvalit vzgojiteljico nezo:bravo:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vrtci v Mariboru
6.1.2005 22:12:49   
Teni_
Ja, za to vem, samo mi je skoraj tako daleč, kot tisti v drevoredu. No, malo pretiravam, ampak vseeno je kar daleč, da bi vsak dan hodile peš tja. No, saj ne rečem, da bi mi škodilo:)-:)-:)-:)-.

LP,

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vrtci v Mariboru
6.1.2005 22:20:02   
Anonimen
kaj pa kekec??za njega nisem seznanjena kako je...vem pa da ima jaslice:zmeden:
tam pa je res malo dalec za pes hodit ja:zmeden2:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vrtci v Mariboru
6.1.2005 22:29:16   
Teni_
Mislim, da ni nikjer drugje jasli. Ne vem. Sicer jutri zvem, kako je s tem v drevoredu, ker je mamin sodelavec mož od podravnateljice, pa se verjetno za enega še vedno najde prostor. Upam vsaj.

LP,

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vrtci v Mariboru
7.1.2005 10:49:16   
Anonimen
hmmm..men se pa je zdelo da oni vrtec, pri blokih(vasih) ima jaslice:ups:ma mami tudi eno tam poznano, samo se dolgo ze nista slisali, tak da nevem ce jih imajo:zmeden:
javi kaj bos zvedla in zrihtala:muca:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vrtci v Mariboru
7.1.2005 10:51:48   
Teni_
Zaenkrat še nič ne vem, ker je mamin sodelavec pozabil na nas, tako, da zvem v ponedeljek. Upam, da bo čimprej urejeno, ker za zdaj še ni problemov, če mene ni zraven, vprašanje pa kaj bo, ko bo še bolj navezana na mene.

LP,

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vrtci v Mariboru
8.1.2005 21:22:30   
pravljica
tudi sama imam same pohvale na vzgojitejico NEŽO...sva ble obe z malečko navdušeni nad njo :bravo:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?