|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitve
30.12.2004 12:43:31   
bori
Pozdravljene9nebesa in ostale.

Glede na to, da povsod vlada nekakšno zatišje, bom izkoristila par minut in vas povprašala za mnenje, oz. za vaše iskušnje. Sem drugič noseča, prvič sem rodila avgusta 2002. Sedaj sem noseča 10 tednov in že v drugo v času "ko bi morala imeti M" krvavim. Sicer je to mala krvavitev, ker so bile moje M vedno grozne. Na pregledu sem bila v 5 tednu, kjer je bilo kljub krvavitvi, vse o.k. in v 7 tednu kjer sem slišala srčko in mi je G zagotovila, da je vse o.k.. Razloga krvavitve mi ni znala povedati, predpisala mi je Dabroston in počitek. Sedaj zopet pomalčem krvavim, in to drugi dan, na UZ zaenkrat nič vidnega, otroček je o.k. Ker v prvo po začetni krvavitvi nisem več krvavela me zanima kakšne so vaše izkušnje im mnenja na to temo.

Vseh bom vesela.

Zaskrbljena Bori.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krvavitve
30.12.2004 12:52:49   
ZARA
oj bori...glede na to da je mala stara 2 leti,zihr ne pocivas tolk, kot bi morala...ti se samo sprosti...podobnih izkusenj nimam, o Dabrostonu je blo pa ze kar nekaj govora...mal pocakej,da punce povejo...
Pa ce ti je rekla,da je detk OK,pol je OK!
Drzim pesti...:miska: :miska:

papa....:rozica::rozica::rozica:
pa SRECNO NL 2005!!!

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krvavitve
30.12.2004 13:00:09   
neža76
Meni se je nosečnost začela z rjavimi izcedki. G. mi je predpisdal Dabroston in počitek. Vse skupaj je izgledalo bolj slabo, pri petih tednih srček še ni bil viden, plodek je bil zelo majhen, tako da smo mislili da je vse skupaj odmrlo. Nisem imela kaj kot čakat! Dočakala sem prave krvavitve in po navodilu mojega G. takoj odšla na urgenco, kjer so me pregledali, ugotovili da je plodek malo zrastev, da pa srček še vedno ni viden (6t). Rekli so mi naj grem domov in počivam in seveda čakam! Kontrolo pri svojem G. sem imela čez tri dni, vse tri dni sem krvavela, prenehala sem ravno tisti dan ko sem imela pregled pri svojem G. Ugotovil je da je plodek zrastel, da je srček viden in da je vse OK. Rjavi izcedki so se nadaljevali vse do 11 tedna, potem je vse skupaj prenehalo.
Sedaj sem v 15t in vse je tako kot mora biti!
Sem pa preživljala more in tisto grozno čakanje kaj bo!

Tako da Bori ne skrbi preveč, srček je viden, otrok raste in če ti je rekel G. da je vse OK mu zaupaj! Ne bi govoril kar tako tja v dan!

To je moja izkušnja in upam da sem ti kaj pomagala!

LP

Neža

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krvavitve
30.12.2004 16:21:23   
Vrtnica1
Moje izkušnje so podobne kot Nežine. Kar precej sem krvavela od samega začetka nosečnosti, imela sem močan rjav izcedek, enkrat sem pa kar zakrvavela. Ampak z :duda: je pa ves čas vse v redu in je pravi korenjak. Ves ta čas imam seveda bolniško, jemljem pa tudi Dabroston in Buscopan.
Zdaj sem v 12 t, izcedek in krvavitve so prenehale, naslendji teden imam pa ponovno pregled. Upam, da bo vse ok.
Torej, počivaj in misli pozitivno. Ni nujno strašna stvar tak izcedek.
Lp, V.
:rozica:

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krvavitve
30.12.2004 19:37:11   
Natasa-6
Živjo!

tudi jaz sem krvavel od 5 - 7 tedna, pa še potem je bil večkrat rjav izcedek, nekje do 12 tedna. Na pregledih je bilo vse vredu, danes pa je moja pikica stara 9,5 mesecev, od 5 meseca dalje se plazi, od začetka 8 meseca pa vstane, se vsede - sama!, zdaj pa že nekaj časa veselo koraka, seveda ob pomoči vsega, kar je pri roki.
Upam, da sem te potolažila!
Pa srečno novo leto in veselo pričakovanje vsem!

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krvavitve
30.12.2004 21:11:12   
Gina
Na to vprašanje sem že nekajkrat odgovarjala, pa me majo po moje nekatere že polhn kufr - ampak najbrž ti bo vseeno pomagalo, če povem še enkrat. V treh nosečnostih sem krvavela. V prvi vsak mesec najmanj po en teden - ne le rjavo, tudi rdeče, v drugi samo enkrat pa fuuuul močno - 10 dni, v tretji pa ni bilo dneva brez vložka! Imam tri zdrave otroke. Če bi poslušala zdravnika, bi morala po njihovo prvič narediti splav (rekli da je odmrl) pa ga nisem hotela!! Danes ima sin 9 let.:bravo:
Pogumno, punca! Držim pesti zate:) in za vse z enakimi izkušnjami
LP

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krvavitve
31.12.2004 12:45:34   
Soncnica
Hoj Bori!

Jaz sem krvavela cca 3,5 mesece na začetku, te krvavitve so bile občasne in sicer od stare rjavkaste krvi, do svetlo rdeče, predpisali so mi Dabroston in počitek. Dabroston deluje do 12 t. Jaz sem sicer še potem malce krvavela, ampak zdaj je vse OK. Predvsem počivaj, počivaj in se cartaj!:):). Srečno!

lp

Sončnica in :duda: 28 t

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krvavitve
1.1.2005 15:59:44   
Janeja
Bori,
noseča sem 17 tednov in tudi jaz sem krvavela že od začetka nosečnosti. Pa ne le rjav izcedek ampak mi je kri kar močno tekla. Ponavadi zjutraj, potem pa se je umirilo. Na UZ vedno pokaže, da je z mojim dojenčkom vse OK, še danes pa ne vejo od kje se ta kri jemlje. Nazadnje sem bila v bolnici pred 14 dnevi, pa spet enaka zgodba.

Pol sem pa pred 10 dnevi slučajno naletela na enega bioenergetika, ki mi je rekel, da je že večim nosešnicam pomagal. Takoj sem se odločila da probam in danes je že 10 dan brez vsakršne krvavitve. Menda sem imela manjše ranice na jajčnikih in zelo razširjene in občutljive žilice, ki so mi pokale. To ni bilo nevarno za plod, ki lepo raste zaščiten v posteljici, je bilo pa velik napor za moje živce. Zdaj se prvič po dobrih treh mesecih nosečnosti odlično počutim - fizično in psihično.

Če imaš možnost ti svetujem, da probaš s kakšno alternativno varianto. Meni je ta bioenergetik res zelo pomagal.

Čim manj problemov in čim lepšo in mirno nosečnost ti želim.

Pozdravček,

Janeja

(odgovor članu bori)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?