|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinska šola - drugič?
3.12.2007 9:21:00   
marjanaR
Noseča sem 30 tednov, prvič sem rodila pred tremi leti. Kako je z materinsko šolo? Pri prvorojenki sva jo obiskovala. Kaj pa zdaj? Kaj ste naredile ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinska šola - drugič?
3.12.2007 9:30:47   
Gordana-3
jaz sem šla, bolj zaradi družbe, ko tu v celju skoraj nikogar ne poznam ....

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 9:36:13   
papica2
Jaz nisem šla, ker se mi je zdelo že v prvo zguba časa. To kar so tam povedali bi lahko prebrala v vsaki knjigi, pa še popoldne se mi ni dalo še dve sedeti na tistih trdih stolih po osmih urah sedenja v službi.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 9:36:42   
Jančika_
Nisem šla, ker resnično nisem vedela, kaj naj bi mi ona teta tam še novega povedala. 

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 9:37:54   
Maxica
Tudi jaz v drugo nisem šla.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 9:45:05   
Naja31
Ne, zdaj v drugo ne bom šla.
Se mi zdi zguba časa. In nepotrebno.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 9:46:18   
mml
jaz tudi nisem šla, se mi je že v prvo zdelo veliko predavanj čisto brez veze

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 9:55:29   
Vrtnica79
Tudi jaz nisem šla. Pa so mi ob porodu v materinsko vpisali da jo imam opravljeno. Saj tako od prvič velja. Pa tudi moj je bil zraven brez problema.
Je pa bila razlika pri meni še večja- 6 let.

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 3.12.2007 10:03:35 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 10:04:35   
marjanaR
No, potem pa tudi jaz ne bom šla. So me že prvič narobe naučili dihat, ko sem namreč prišla v porodno, mi je babica takoj povedala drugače ...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 10:05:40   
Maleal
Nisem šla.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2007 10:10:56   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR
So me že prvič narobe naučili dihat, ko sem namreč prišla v porodno, mi je babica takoj povedala drugače ...

Ja, materuser posted image . Očitno ona tam vsem narobe pove in mi ni jasno, zakaj ne grejo gor do nje in ji pokažejo, kak je pravuser posted image ???

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 10:17:11   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaR
So me že prvič narobe naučili dihat, ko sem namreč prišla v porodno, mi je babica takoj povedala drugače ...

Ja, materuser posted image . Očitno ona tam vsem narobe pove in mi ni jasno, zakaj ne grejo gor do nje in ji pokažejo, kak je pravuser posted image ???

jaz sem med pritiskanjem bila tako zavzeta, da sem pozabila dihat. user posted image  je rekla babica: "ja luba duša, zdaj pa lahko tudi že vdihneš". user posted image user posted image user posted image

ne, drugič nisem šla v šolo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 10:37:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 11:21:09   
žanek
A veš marjanaR da sem se jaz to tudi spraševala in v soboto na fešti pozabla punce vprašat user posted image . Tudi jaz ne bom šla.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2007 14:28:12   
marelicaa
Jaz imam pa namen tudi v drugo it. In sicer na nego 1 in 2, predporodno, porodno in poporodno dobo, pa na zobozdravnika. Mika me tudi predavanje pediatra.  Ostalo pa ne bom šla.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.12.2007 16:19:42   
pokaa
Nam je ravno včeraj sestra razlagala da šola za starše velja 5 let nato je dobro zadevo obnoviti. Ena od udeleženk je že v drugo tam in je rekla da se je veliko stvari spremenilo(prvič je bila 6 let nazaj): od predavateljev, načina, razdelitve predavanj in da je že veliko pozabila o urejanju dokumentacije, denarnih izplačil, zavarovanja otroka ipd. in je zato prišla. Sem iz manjšega kraja zato mogoče spremembe, ki sem jih naštela. Odvisno od kod si  in koliko se ti zdi smiselno mal druženja in obnovitve znanja.user posted image

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.12.2007 17:00:04   
Anonimen
Jaz sem šla na materinsko šolo po 8 letih. Malo sem si pa le osvežila spomin. Vendar jaz sem bila na bolniški, če pa bi hodila v službo pa tja, potem bi bila pa najbrž preveč utrujena še sedeti tam. Za partnerja ob porodu pa velja potrdilo samo 5 let, potem je pa potrebno znova na predavanje. Sicer pa kakšna knjiga ali revija sta tudi v redu. Najboljša šola mi je pa ta forum, saj so napisana mnenja iz izkušenj. Lp

(odgovor članu pokaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.12.2007 18:13:53   
Naja30
Ne bom šla več. Mi nimajo kaj novega povedat. Če pa bo kaj novega, pa bom na rr izvedela user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?