Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šampon, ki "ubija" rumeni ton 3.12.2007 9:29:49
|
|
|
|
pety78
|
Ja, jaz imam to doma, mislm pa, da je od Loreala. Mi ga je pa sestra kupila v njihovem frizerskem salonu. Je pa take ful močne vijoličaste barve. Flaška je pa siva oz. srebrna. Lahko pa danes doma pogledam, kaj točno piše gor.
|
RE: Šampon, ki "ubija" rumeni ton 3.12.2007 10:01:50
|
|
|
|
Bejba
|
Ja, po moje je to to, ker so mi rekli, da je vijolične barve. Daj prosim poglej in mi sporoči. Pa ali se da to kupiti tudi v kakšni trgovini ali izključno pri frizerjih? Najlepša hvala . LP; B
|
|
RE: Šampon, ki "ubija" rumeni ton 5.12.2007 14:22:12
|
|
|
|
Bejba
|
Najlepša hvala
|
|
RE: Šampon, ki "ubija" rumeni ton 5.12.2007 15:51:55
|
|
|
|
naniplus4
|
Kje na Gorenjskem bi se pa to dobilo? Pa ne mi prosim napisat pri frizerju, jaz bi rada vedela točno kje, da se potlej zapeljem tja in kupim, Moja frizerka namreč tega nima. Hvala!
|
|
|
|
RE: Šampon, ki "ubija" rumeni ton 5.12.2007 16:22:55
|
|
|
|
pety78
|
Ti ne preostane drugega, kot da pokličeš v več frizerskih salonov in vprašaš, če ga imajo, pa se potem lepo zapelješ tja. Moja sestra dela v salonu na Koroškem. Do tja je pa malo predaleč.
|
RE: Šampon, ki "ubija" rumeni ton 5.12.2007 17:10:02
|
|
|
|
venezuela
|
probaj od John Frieda Sheer blonde. Jst ga uporabljam, ker sem tud blond , pa sem ful zadovoljna. pa še včer je bil v millerju popust na to kolekcijo. Je pa dražji 8eurov pride 250ml. Sam je koncentrat pa ga maš ful dolg lahk. prodajajo ga pa sam v millerju. Sem lih učer gledla, da je tud posebi kolekcija za ubijanje rumenega tona.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.