|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
2.12.2007 19:01:24   
anny1
Pozdravljeni, veliko časa že spremljam pogovore o popadkih, pa me zanima če mi katera zna opisati popadke bol točno? Sem namreč že drugič noseča a v 1 nosečnosti ni bilo istih znakov kot v tej nosečnosti. Sem v 31 tednu po ZM ali 33 tenu po UZ. Pojavljajo se mi čudni znaki: pritisk na medenico, bolečine v sramnih kosteh, kakor tudi v križu in pa danes se mi je začelo nekaj čisto povsem novega- bolečine, ki jih poznam od menstruaci. Če mi zna katera, ki ni dolgo od tega rodila povedati kaj bi lahko to bilo bi bila zelo vesela, saj sem bila včeraj, ko me je tako bolelo v porodnišnici v LJ pa so mi rekli, da trenutno ni popadkov vendar pa se pripravlja na porod. Hvala za vašo pomoč in odgovor.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
2.12.2007 19:08:39   
mala
lahko bi šlo za otrokovo glavico, ki se spušča, za drugo ne vem.Če te bo pa še naprej bolelo pa kar nazaj h ginekologu bolje prevečkrat kot premalokrat...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 19:16:22   
anny1
hallo, saj to je tisto, da mi je odveč hodit po "nepotrebnem", ker imam vse v LJ jaz pa sem iz gorenjske, poleg tega pa so včasih v porodnišnici malo preveč tečni in te odslovijo na zelo čuden način- tako so me včeraj ja da sedaj do konca lahko pridem še vsak teden k njinmi da me pogledajo in ugotovijo da ni ničuser posted image , ja kar se pa glavice tiče pa je to to. Hvala za odgovor

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 20:32:40   
Anonimen
Odštevam zadnj teden. Drugače pa približno 14 dni in več čutim topo bolečino v spodnjem delu trebuha, ki se včasih širi v križ. Kot pri menstruaciji. Pa mislim, da bo že kaj, pa potem mine. Po moje so to lažni popadki. Če te je strah, pa pokliči v kakšno dežurno ambulanto, da te pomirijo. Lp 

(odgovor članu anny1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 20:38:36   
anny1
Ja saj bi klicala pa sem včeraj ugotovila, da po telefonu ne morajo točno določiti če je to to ker gre pri vsaki nosečnici drugače, včeraj sem jih klicala zaradi bolečin v medenici pa je rekla da je lahko to začetek ni pa nujno in da naj pridem v por., nakar sem prišla pa so mi rekli da ni nič in če bo kaj naj pridem nazaj, če bodo popadki seveda, za brezveze pa je brezveze da hodim, zato sprašujem vas če ima katera kakšne informacije. Hvala za odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 21:25:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anny1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 9:31:45   
papica2
Take bolečine kot opisuješ sem jaz dobila danes ponoči (PDP sem imela v petek 30.11.) in to kar redni krči. Očitno so potem ponehali, ker sem se zbudila ob 9h, ko je neusmisljeno zvonil telefon in brez bolečin. Očitno so to samo bolj intenzivni lažni popadki, čeprav jih sedaj spet čutim. S P pa imam jaz tudi od prvega poroda "slabe" izkušnje, zato sem se kar odločila, da počakam na kaj močnejšega. Prvič sem namreč (verjetno so morale biti bolečine podobne) že popoldne po taki noči šla v P, pa so samo "ugotovili", da še ni nič in me namestili v "sobo za čakanje". Potem so pravi podatki popadki prišli šele ob polnoči (meni so se sicer zdeli isti kot prejšnjo noč samo niso ponehali) in rodila sem šele opoldne. Zdaj sem se kar odločila, da še malo počakam, če bo kaj hujšega pa grem. Nisem ravno ljubitelj "belih halj".

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2007 10:53:35   
jaša2
jaz sem rodila maja in pravzaprav ne vem, kak je, ko te doma zgrabijo popadki, ker so me na dan mojega roka zadržali v bolnici, ker sem ful zatekala. popadki se kar niso in niso začeli, za to so mi 2 dni zapored dali tisto "magično" tabletko, ki bi naj pospešila vse te zadeve. 2 dni me je ful zvijalo - tako kot pri hudi menstruaciji, ja. fuuuul je bolelo, ampak so mi 2 dni zatrjevali, da to sploh niso popadki, ampak da maternični vrat zori (kar mora in se s tem pripravlja na porod) in to pač boli.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?