Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 2.12.2007 13:18:12
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem jo fino oplaknila, nato pa vse prekuhala ali pa dala v stroj.
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 2.12.2007 14:01:51
|
|
|
|
sandra85
|
jaz jo najprej z jarom operem, fajn splaknem, pol pa še prehuham samo ne delam več tega po vsaki uporabi, zaj jo prekuham po vsaki 3. uporabi...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 2.12.2007 14:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo najprej samo z vodo fajn umijem, potem pa jo steriliziram.
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 2.12.2007 20:05:16
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem jo tudi ročno oprala, nikoli v stroju. Potem sem jo prekuhala, a ne vsakič.
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 2.12.2007 20:17:59
|
|
|
|
Putka
|
Dobro na roke operem, občasno prekuham (ker redko uporabljam, drugače vsaj na 2-3 dni), tudi v stroj dam plastične dele, silikonske ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2007 21:28:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 2.12.2007 22:41:19
|
|
|
|
kšpela
|
jaz sem najprej na roke dobro pomila pa pol prekuhala,kasneje sem pa na vsake tri uporabe se prekuhala.
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 10.12.2007 10:18:22
|
|
|
|
jagoga
|
Tiste, ki opisujete, da jo prekuhate - v kakšni vodi jo prekuhavate (navadni izpod pipe ali destilirani), kajti pri nas imamo zelo trdo vodo in je črpalka vedno "bela" od kamna, če jo prekuham kar v navadni vodi izpod pipe.
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 10.12.2007 16:37:54
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem jo samo prala v pomivalnem stroju, je nisem še prekuhavala...Aja, pa ene parkrat sem jo dala v sterilizator za mikrovalovko.
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 10.12.2007 20:06:36
|
|
|
|
*erika*
|
js sm jo samo pomila in dobro splaknila in to je to.prekuhas jo enkrat na mesec
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 10.12.2007 20:11:48
|
|
|
|
Paštetka
|
splahnem potem pa v pomivalca.Saj je tam tudi zelo vroča voda in se kao "razčisti". jagoga...ti kar v pomivalc ali pod tekočo vodo z detergentom pomij. Še to manjka, da bom destilirano vodo kupovala za prekuhavanje. Potem si raje kupi tabletke za steriliziranje in jo daj v vodo. Potem pa samo splahneš. Brez prekuhavanja.
|
|
|
|
RE: Prsna črpalka - čiščenje 11.12.2007 16:15:45
|
|
|
|
suzolinka
|
Jaz tabletk za steriliziranje nikoli, nikjer nisem našla sem pa vsake toliko prekuhala z vodo iz Brite in ni bilo sledi kamna. Drugače sem jo pa razdrla in namočila v zelo vročo vodo s praškom, malo pustila in fajn zdrgnila. Stroj mi je nikoli ni dobro opral. Silikonski deli so bili vedno mastni
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?