|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DILEMA
2.12.2007 18:57:55   
trinity22
katra55 M bi morala dobit nekje 6. 2. pa recimo do 12. 12. sem si dala čas, ker imam zelo neredne cikle, sem pa bila prejšnji mesec na Cyclo progynovi za ureditev cikla, pa zdaj sploh ne vem kdaj se bo (če se bo) prikazala. Imam pa pomisleke, glede jutišnjega pregleda, ker če mi bo delall vaginalni UV  in če bi bila noseča, da ne bi bilo kaj narobe. Saj ne vem kako to poteka, pa me je malo strah, seveda bi pa bila najbolj vesela da bi bilauser posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.12.2007 20:56:29   
katra55
Glede na tvojo M je čisto možno, da je vgnezditvena in držim pesti da je res in da si user posted image . Glede vaginalnega UZ nikar ne skrbi, ker ne more bit nič narobe, mogoče se bo celo kaj videlo. Meni so na začetku nosečnosti tudi delali vaginalni UZ, ker se bolje vidi.
Za srečo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.12.2007 21:16:49   
srecna_zvezda
No punce, pa se je vlila v vsem svojem sjaju!user posted image   Izgleda bom morala se nekaj casa cakati na svojo malo pikico....user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.12.2007 10:56:00   
ajam27
BT je potrebno meriti vsak dan zjutraj ob istem času. In da ti pokaže realno sliko moraš to prakticirati kar nekaj časa, da svoje telo spoznač. Iz danes na jutri se ne izve ničesar.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.12.2007 14:52:38   
trinity22
katra55 danes sem bila na pregledu zaradi pregrade in so mi delali vaginalni UZ, pa se ni nič videlo tudi pregrade naj ne bi bilo, tako da operacija odpade (juhuhu), sam mene pa vseen zanima a bi se že videl plodek 3 dni po vgnezditveni z vaginalnim Uz al se to še nič ne vidi, če je seveda bila vgnezditvena, če niso bli sam hormoni, ker ginekologinja ni nič vidla pa je delala 3d pregled maternice.

Mi lahko katera da kakšne informacije?

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.12.2007 14:53:49   
trinity22
lidija_21 žal mi je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
3.12.2007 20:01:54   
mirabela
lidija_21 user posted image user posted image user posted image  , upajmo da je naslednjic ne bo, prokleti hudic nikoli nas ne pozabi user posted image  user posted image  user posted image

zate user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?