Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
O brcah in bolečinah na... 1.12.2007 17:27:06
|
|
|
|
lunca69
|
Živijo!!! Najprej bi vas rada pohvalila,ste the best!!! Noseča sem 21t,no skoraj 22t. Zanima me, vem da je bilo o tem že veliko napisanega pa vseeno bom povprašala, kakšni so občutki prvih brc .Jaz čutim vsak večer na levi strani in potem par cm pod popkom, nekakšen prijeten in zanimiv občutek,ki ga ne znam opisat,kot bi nekdo narahlo me dregnil.Kaj so to brce? Imam pa še eno vprašanje,na desni strani,skoraj pri kolkih, me pa boli ko dlje časa stojim,vozim avto in pa tudi ko sedim ali ležim na bokuIn to samo na desni strani,če močneje boli,čutim še v križu.Kaj mislite da je kaj narobe?Včasih prav močno zaboli? Že vnaprej hvala za odgovore!!! Želim vam čim lepšo Lp
|
|
|
|
RE: O brcah in bolečinah na... 1.12.2007 18:06:45
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja,ja, tole bodo oni metuljčki, ki se bodo stopnjevali do konkretnih brc! tele bolečine ti pa lahko povzroča mali, ker je možno, da ti na kak živec pritiska. Poskusi se ogibat ležanja na desni in čimveč počivaj, da nebi bilo kaj narobe.
|
|
RE: O brcah in bolečinah na... 1.12.2007 18:09:14
|
|
|
|
lunca69
|
Hvala za odgovor!!! Ja sej kr počivam, čim me zaboli,ja če se bo bolečina stopnjevala bom pa kr g. poklicala in povprašala!!!
|
|
|
|
RE: O brcah in bolečinah na... 1.12.2007 18:31:58
|
|
|
|
klarisima
|
Tudi meni se je začelo z metuljčki in počasi stopnjevalo v konkretne "brce". Glede ležanja se res priporča bolj na levem boku, ker naj bi bila takrat najboljše preskrbljena s kisikom in vsem. Glede bolečin pa ne skrbi, vse kar pride na novo od mravljinčastih prstov ali nemirnih nog delajo naši , ker iščejo pravi položaj Seveda pa vedno povej svojemu ginekologu kako in kaj. Uživaj
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......