|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   debelost in nosečniški trebušček
1.12.2007 14:49:01   
Anonimen
Velika sem 160 cm in imam 80 kg. Sem torej močnejše postave, trebuh pa imam malo večji ( no ja user posted image )... A se mi bo sploh poznalo, da sem nosečka pred 5-7 mesecem ali bo otroček nekako skrit notri? Še bolj se bojim, da bom izgledala preprosto še bolj debela, ne pa noseča user posted image  Kako je bilo pri vas mamice ?  Ps. to je čisto iz firbca user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: debelost in nosečniški trebušček
1.12.2007 15:20:27   
malecka
Kaj se pa sekiraš, če si ti zadovoljna s sabo te tud drugi ne rabijo skrbet. Ti glej da polno uživaš v nosečnosti in to je to. Ja tam zadnje tri mesece se ti bo videlo, da si noseča prej verjetno ne. To pa je veliko odvisno od postave in kje nosiš.

Veselo user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2007 15:53:42   
bodoča
tudi sama sem močnejše postave (170 cm in 95 kg) in sem isto razmišljala na začetku nosečnosti. trebušček se mi je začel videti okoli 5  meseca, prej je res zgledalo kot da sem se malo zredila, ampak potem pa je bil pravi lepi nosečniški trebušček na katerega sem bila zelo ponosna in sem se rada oblačila v oprijete stvari da sem ga čimbolj poudarila. vendar pa se vedno najde kdo, ki kljub takšnemu trebuščku kot je bil npr. moj na sliki (v sedmem mesecu) reče da ni vedel, da sem noseča. veš koliko ljudi je meni še čisto na koncu nosečnosti reklo, če sem se zredila. samo se nisem več sekirala in sem si mislila da so pač oni malo čudni.

user posted image

uživaj v teh mesecih in ponosno kaži trebušček, verjemi, da se bo lepo videl.

mojeustvarjanje

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2007 16:04:05   
Anonimen
Mene pa najbolj skrbi zaradi mojih kil, da me bodo zdravniki kregali. Po naravi imam močnejše kosti, tako, da mi vaga pokaže še več kot izgledam.Kmalu bom imela prvi pregled in že zdaj se bojim kaj bo g rekel.
Sem se pa zredila največ zaradi dolgoletnega jemanja hormonov.
Mi lahko poveste kakšne izkušnje zaradi kg imate s svojimi ginekologi.Hvala.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2007 16:13:28   
Anonimen
Hvala punce. Saj se ne sekiram ali obremenjujem, sploh pa ne zaradi okolice, samo nekako si tudi sama želim en lep nosečniški trebušček user posted image  Zdaj je recimo moj tak kot pri nekaterih v 4 mesecu. user posted image user posted image  Bodoča, mislim kateri se je pa delal neumnega, da ni vedel da si noseča user posted image  Ful maš lep trebušček, tisti pa rabijo moooočno dioptrijo.  anonimen, tebi bom pa kar jaz pomagala. Meni je ginekologinja lepo iskreno, brez teženja ali zgražanja, povedala, da je kilaža prevelika, da zdaj ne morem naredit nič in da naj zdravo jem, ker z nezdravo hrano svojemu dojenčku čisto nič ne koristim. Pa neke okvirne kile mi je povedala, koliko se lahko (se naj bi) v celi nosečnosti zredim. Mislim, da ne bojo nič nesramni, saj konec koncev nismo vsi enaki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2007 16:14:59   
Anonimen
Hvala Lunica24 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2007 16:16:34   
benika
Jaz sem med kar precej močnejšimi (170,89 kg). Nosečniški trebušček se mi je začel poznati tam nekje po 5. mesecu, sedaj je pa tako lep, da sem prav ponosna nanj.
Do sedaj sem se zredila 4 kg, G me je pa samo na začetku opozoril, naj se ne zredim preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2007 16:20:47   
Anonimen
Ne se sekirat zaradi kil...še preden sem zanosila mi je vaga  kazala tromestno številko...sem se tudi bala komentarjev zdravnika. Zdej sem že pred koncem in sem se zredila za 11 kg pa je vse uredu. Gin me je še pohvalu da sem pridnauser posted image user posted image
Kar pa se trebuščka tiče se mi je vidu sele v 7 mesecu..pa me je gin potolažu da to ni od tega ker sem debela ampak ker ga nosim bolj zadaj.Zdej pa imam trebuh ki komaj cakam da se ga "znebim" ker me ze vse boli.user posted image

Uživaj v nosečnosti in ne se sekirat,ker je samo zguba časa....ni lepšega kot bit noseč!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2007 19:26:57   
Anonimen
Jaz sem velika 164 cm in pred nosečnostjo sm bla težka 67 kg, pa se mi je pri treh mesecih nosečnosti čist mal poznalo-bolj sem bila napihnjena, kot pa da bi imela nosečniški trebušček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2007 20:32:00   
*medica*
lunica tudi jest sem mal močnej postave ...se ne sikiram..170cm pa 85kg ko sem zanosila..oz.preden sem zanosila...moja G me ni nič zmerjala pa nič mi ni nikoli rekla zaradi kilaže...zdej sem v šestem mesecu in sem se na mesec redila po 1,5kg..trebušček se mi pozna še od 4m ..no sedaj se zelo lepo vidi in ga rada kažem..tudi meni je predkratkim ena sodelavka rekla "kaj a ti si noseča sej se ti sploh nič ne vidi..sam se ti je mal rit povečala.."user posted image vsi ostali so se pa zgražal okol nje ker niso mogl vrjet da je to rekla ker se je moj buši prav lepo vidu ...tko da se sploh ne sikiraj..eni majo take ali pa drugačne komentarje ...važn je da se ti dobr počutiš in da si ti in tvoj user posted image vredu ...predvsem da sta zdrava..
l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 9:45:08   
Lunca1
No jaz sem tudi težkokategornica. V prvi nosečnosti sem nosila bolj zadaj, zato tudi nisem imela ogromen trebuh, zdaj v drugo pa nosim spredaj. vseeno se mi je začelo poznati kasneje. Imam lep trebuh.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 11:18:32   
meryy

benika

Jaz sem med kar precej močnejšimi (170,89 kg). Nosečniški trebušček se mi je začel poznati tam nekje po 5. mesecu, sedaj je pa tako lep, da sem prav ponosna nanj.
Do sedaj sem se zredila 4 kg, G me je pa samo na začetku opozoril, naj se ne zredim preveč.

benika pa prosim daj mi povej kako je možno dobiti tako malo?a si na dieti ? a manj ješ kot prej? jaz full pazim pa imam že 6 kg gor( pa res nič sladkarij kruhu in testeninam se izogibam.) kr nič jasnouser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2007 17:09:07   
tosja
Tudi jaz sem med debelimi...
Trebušček se mi je začel poznati po 3. mesecu. Sedaj sem v petem in vsi hvalijo kak lep buši imam...Zredila se nisem še nič - sem na zečetnih -2kg! user posted image user posted image user posted image
Zdravnica mi nikoli ni rekla nič za kilograme! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2007 20:45:21   
Lunca1
meryy midve z beniko sva kar se roka tiče približno na istem, s tem da sem jaz najprej shujšala 3 kg in nazaj dobila cca. 3-4 kg. Meni enostavno ne rinejo ne vem kako gor. Očitno telo ve, da ima že dovolj zalog. Jaz zase lahko rečem da se nič ne pazim, na začetku pa nisem imela ne vem kakšnega apetita. Sem pojedla samo po pol kosila, da mi je bilo že prav smešno, ko so me natakarji spraševali, če je bilo v redu.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2007 21:17:44   
benika
benika pa prosim daj mi povej kako je možno dobiti tako malo?a si na dieti ? a manj ješ kot prej? jaz full pazim pa imam že 6 kg gor( pa res nič sladkarij kruhu in testeninam se izogibam.) kr nič jasno

Ne, nisem na nobeni dieti, res pa je, da nimam nobenega pretirano povečanega apetita. Mah ne vem, že prvič sem se zredila le 4,5 kg, sedaj pa kot rečeno za 4kg. Mislim da ti je lunca lepo povedala, telo očitno črpa rezerve maščobe v telesu. Res pa je, da sem se jaz po samem porodu zaradi pretiranega okušanja čokolade ter raznoraznih pic ob desetih zvečer zredila za 10 kguser posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2007 8:01:16   
Lunca1
Ja takrat bomo morale pa bolj pazit.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2007 8:56:43   
Roberta69
Ginekologinji se nič ne pusti ustrahovat (čeprav verjetno težijo samo zato, ker preveliko povečanje teže pač nikoli ni zdravo, vendar če se ti počutiš v redu, ni nobene panike). Mi je pa pravila kolegica, ki se je med nosečnostjo zredila za 18 kil (visoka je nekje 178), da je bilo zanjo to kar napor, saj so se ji deformirala stopala in vrasli nohti, tako da se je počutila zelo slabo. Za razliko od nje, se je pa druga do 7. meseca zredila za pičle 3 kile, pa kao tudi ni nič narobe. Jaz sem zdaj nekje 4,5 mesece in sem se zredila za dobrih 7 kil, kar se mi zdi veliko, mi pa ginekologinja ni ničesar niti omenila, medtem ko se je znanka, ki je kakšne dva meseca pred mano, zredila za 9 kil in ji je ginekologinja ful zatežila, češ da to ni ničemur podobno!?!
Ponosno razkazuj svoj trebušček, ga razvajaj s tistim kar ti paše, vsaj občasno pa mu privošči tudi kak vitaminček!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.12.2007 9:31:34   
Inigo
jst sm zdaj v 3 mesecu in se nisem še čisto nič zredila. na začetku sem 3kg shujšala in sem jih do 14 dni nazaj (nekaj takega...) komaj dobila nazaj. zdaj pa to kar držim. je pa res, da jem tudi po 6x na dan. imam namreč problem, da nikoli ne morem pojest normalnega obroka. mogoče pol... uf, če je pol sm že tko zlata ptička! user posted image user posted image user posted image
drugače pa sem visoka 167cm in sedaj težka 63kg.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.12.2007 8:48:07   
mama4
o, kilce...moje zlate punce, sem vas le našlauser posted image user posted image user posted image ..torej, sem petič noseča, in moja štartna teža je bla 88 kg pri 167 cm...ja, kriza..ampak, jaz sem se v zadnjih dveh letih zredila..prejšnje nosečnosti sem začela s kilami tam okrog 65 do 70..ja, je tole kar fino, ker noben ne posumi, da sem noseča, ker pač mislijo, da se še naprej redimuser posted image ..je pa tako..pri tavečjih dveh sem hodila na preglede k ginekologu, ki je skor znorel, ko sem se v celi nosečnosti za 10 kil zredila...mi je ful našibal sadne dneve, pa neslano dieto, itd..tako, da sem zadnja dva meseca shujšala za 4 kile, od samega strahu menda..potem sem dohtarja enostavno zamenjala, in moj zdajšnji je en cukr...ma, boli ga briga za kile..-ja, gospa, ste kar močna, ampak, ni problema...probajte malo ločevati hrano, pa ne glih vsak dan dunajskih pa pomfrija papat, da ne bova mela problemov s pritiskom, pa ne sekirajte se zaradi kil...in sem se pri zadnjih dveh -sta bila oba fanta, -zredila pri vsakem za 25 kg, pa ni imel pripomb...zna ful lepo povedat, pa potolažit..trebušček je pa pri meni vedno veeeeeeeelik..ker vedno nosim spredaj..da me že v 5. mesecu sprašujejo, če bomo kmal rodiliuser posted image ..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.12.2007 14:02:24   
tweetek
O junijka mama 4 ti nam boš pa pol ko bomo rodile malo nasvetov povedala, nam začetnicam, a pravuser posted image Ja, jaz sodim k ta srednjim sicer (164 cm in trenutno 55 kg), sem se zredila za 2.5 kg do zdaj (15 tednov user posted image )...

Mi še G ni nič rekla glede kil, je pa res da se mi že ful pozna in se počutim in tud zgledam kot da bi mela kake 5 al pa 10 kilc več pa ta sem najmanj na polovici z nosečnostjo... So vsi presenečenoi ko jim povem da bo šele junija ampak na kilah se pa ne pozna. Mam pa še bolj tenke roke pa noge ko prej pa malo manj ličk, pa veliiik buši in joškeuser posted image Vam povem, je pravhecno za videt.... Tko da nič se sekirat če ste spi močnejših, ste vsaj bolj sorazmerneuser posted image

(odgovor članu mama4)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?