Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 12:10:42
|
|
|
|
TONČI.
|
Še preden pa grem v zdravstveni dom, da mi naredijo krvni test Moj edini nasvet.
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 12:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI. Še preden pa grem v zdravstveni dom, da mi naredijo krvni test Moj edini nasvet. Enako. Menstruacija naj ti ne bi zamujala toliko časa- ali si nosečka, ali pa je narobe kaj drugega. V vsakem primeru rabiš ginekologa.
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 12:26:20
|
|
|
|
frutka_
|
CB test je dokaj zanesljiv in bi ti najbrž pokazal +, če bi bila noseča. Počakaj na M, ampak najbrž se ti je ciklus zmrdal zaradi zdravil in bolezni. Si že kdaj poskusila delat ovulacijske teste glede na to, da se že leto dni trudita? LP
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 12:26:51
|
|
|
|
anchy82
|
Živjo! Ja, tudi jaz imam takšno težavo kot ti. Vendar s to razliko, da meni zamuja 12 dni, v tem času sem naredila že tri teste, vendar so mi vsi pokazali minus. Tako, da si mislim, kako hudo mora biti šele tebi. Jaz pa imam cikluse (drugače) lepo urejene - vedno jo dobim na 27, 28 dni. Ali gre na krvi test samoplačniško? Jaz sem pri ginekologu naročena šele 13.12., vendar mi je do takrat predolgo čakat. Kaj lahko storim? Mogoče je pa zato nimaš, ker lahko tudi zdravila vplivajo na ciklus... Čimprej pojdi h ginekologu! Ja, upam, da nama testi kažejo lažen minus in da bomo tudi midve kaj kmalu zvedele veselo novico, da smo srečke !!!
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 12:30:02
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Tudi jaz sem na istem kot vidve. Danes je 43. dan moje M pa še od nikoder, testi pa tud negativni. V torek pokličem G.
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 12:50:57
|
|
|
|
anchy82
|
Ali pa je kaj v zraku?! A je morda katera že kdaj slišala, da bi testi za ugotavljanje nosečnosti kazali minus, v resnici pa bi bila oseba, ki je delala teste ( kot piše v navodilih), noseča???
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 13:30:31
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajam27 teste nosečnosti CB in BC a sta oba pokazala -. Sedaj pa me zanima, če je katera imela to "ne"srečo, da ji je test pokazal, da ni noseča v bistvu pa je bila... ja, moja sodelavka...pri obeh otrocih...naključje mogoče? ne vem...njena mama je imela enak "problem"...pa še M je imela...oziroma krvavitve ki so podobne M...
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 13:33:09
|
|
|
|
ajam27
|
Si že kdaj poskusila delat ovulacijske teste glede na to, da se že leto dni trudita? Seveda! Vsakih par dni sem imela postojanke na WC-ju kjer sem opravljala ovulacijske teste (ovul test) a mi ni nikoli pokazal ovulacije. Tudi G mi je potrdil, da imam zelo redko svoje O.In prav zaradi tega sumim, da na žalost tudi tokrat nisem . Kriva pa je neredna . Kar pa se tiče odvzema krvi pa normalno da vem, da je to najboljše. Me pa morate razumeti, da sem pod pritiskom...po eni strani sem skorajda prepričana, da se spet ni prijelo...po drugi pa se bojim rezultata ker imam še vedno upanje "kaj pa če"... Na RR je bilo že veliko pisanja o tem, da bi se morale "skulirati" in ne toliko premišljevati o morebitni nosečnosti. To se zavedam in poskušam delati v tej smeri a mi nikakor ne uspe. Želje in pa resničnost so vse nekaj drugega. Vsem želim, da bi čimprej zagledale . Srečno
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 15:26:30
|
|
|
|
Naja30
|
Tako dolgo ti že zamuja, pa še nisi šla do G? Razlogov za zamudo je lahko več poleg nosečnosti. Meni je zamujala zaradi ciste. Mislim, da bi ti en test že pokazal + če bi bila
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 15:32:42
|
|
|
|
neela
|
ajam27 - defenitivno je za obisk g! Tud meni se je isto dogajalo - nikoli redne ; odkar pa sva začela delati na pa so se ti že tako neredni ciklusi podvojili (in dosegali tudi 90 dni - in bi še več, če ne bi šla k g, da mi sproži ). Tudi jaz sem delal ovul teste in si ob vsaki zamudi in - na CB-ju rekla: saj mogoče pa je....pa ni! Pač ni ovulacije - kar pa je samo še dodaten razlog za tako zamujanje . Lepo pot po noge in čimprej na 'uravnavanje' M! Želim ti, čimveč sreče in da čimprej zagledaš magični !!!
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 17:26:42
|
|
|
|
ajam27
|
Neela a potem ti je kljub neredni uspelo zanositi? Meni je G po UZ dejal, da imam policistične jajčnike a zaradi tega menda še nobena ni ostala brez . Samo na rezultate je potrebno v večini primerov čakati malce dlje časa . Na HSG ni bilo nobenih velikih nepravilnosti (rekel je le, da je en jajčnik "malce zaspan"- kaj je s tem takrat mislil ne vem ker ga na žalost nisem vprašala). Partnerjev spermiogram je super. Edino kar mi je G svetoval je naj se ne sekiram in naj čim več . Pri G sem naročena v začetku decembra.
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 1.12.2007 21:54:43
|
|
|
|
neela
|
ajam27 - ŽAL mi še ni uspelo, da bi postala srečka , čeprav je tud pri nama vse tako, kot pri tebi (pol. jajčniki, hsg ok, spermiogram ok, histero opravljena). Ali si naročena pri svojem g ali v amb. za neplodnost? Jaz sem ravno zaključila 1. ciklus Klomifena na katerega sem dobro reagirala, sledil je veseli november in veliko . Sem pa Miklavžu pisala, da mi prinese enega lepega ....samo to je moja želja....in še mnogih tle gor....da bi bil vsaj letošnji veseli december res za veliko od nas veseli.....
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 3.12.2007 10:14:50
|
|
|
|
ajam27
|
Ali si naročena pri svojem g ali v amb. za neplodnost? Pri G sem naročena a le zato, ker sem ga poklicala, da mi spet zamuja in da jo bo potrebno spodbuditi...REdnega pregleda pa drugače ne bi bilo. Rekel mi je, da je po vsej verjetnosti le psiha razlog, da ne zanosim. Da načeloma z mano niti s partnerjem ni nič narobe in bi morala po naravni poti priti do . Niti histero nimam za seboj... Treba je samo in rezultat naj bi bil tu! Drugače pa imam zelooooo dobrega G in mu popolnoma zaupam... Sem pa bila danes v ZD na odvzemu krvi in mi je pokazalo -. Sem kar pričakovala kaj takega a kaj ko sem globoko v sebi še gojila upanje. Drugače pa tudi tebi in vsem ostalim seveda želim, da za Miklavža dobite najboljjše darice; dve debeli in bohotni .
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 3.12.2007 17:16:14
|
|
|
|
neela
|
ajam27 - psiha gor al dol....sicer ne vem, kako je pri tebi, ampak neki izgovori o psihi, leta pa gredo okol....me čisto ob živce spravi. Saj vem, da je nekaj na tem....samo ti izgovori!!! grrrr.... .... Smo pa hvala bogu ženske iz takega 'testa', da se še vedno poberemo...ti se sedaj enostavno prepusti veselem decembru...pa gremo v novo leto z novimi začetki; mogoče bodo ravno najbolj zaželeni.... !
|
|
|
|
RE: kaj pa če BC in BC nista pokazala pravilno 3.12.2007 18:04:28
|
|
|
|
ajam27
|
.ti se sedaj enostavno prepusti veselem decembru...pa gremo v novo leto z novimi začetki; mogoče bodo ravno najbolj zaželeni.... ! Enako! Upam, da bo tudi tebi najlepše prav . Sem dolgo upal in se bal, slovo sem upu, strahu dal; Srce je prazno,srečno ni, nazaj si up in strah želi. (F.P.)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?