Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 1.12.2007 12:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja dejte kej napisat k mam podobn problem tud jst.
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 1.12.2007 13:24:42
|
|
|
|
lana38
|
Pri meni je vgnezditvena trajala 3 dni, ampak je bil vsak dan bolj bled izcedek. Svetla kri je bila samo čisto malo prvi dan, drugi dan pa že rjavkast izcedek. LP
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 1.12.2007 16:39:33
|
|
|
|
jakoLUlana
|
hvala lana38
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 1.12.2007 20:03:04
|
|
|
|
trinity22
|
Tudi jaz sem imela danes čist mal rjavga izcedka na papirju, pa se tud kar deeeebbbbeeeelllooo pogledala kaj je zdaj to? Pa si še vedno ne znam odgovorit, zdaj pa ni nič več. Danes pa je 23. dan od zadnje M. Bi lahko to bila vgnezditvena ???? hvala za mnenja
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 1.12.2007 20:11:21
|
|
|
|
metuLJchy
|
Upam, da pri vas gre za vgnezditvene krvavitve, moram pa povedati svojo izkušnjo. Jaz imam dostikrat takšne izcedke, bodisi na sredini ciklusa ali kakšen dan pred menstruacijo. Do sedaj izcedek še nikoli ni bil vgnezditvena, na sredini ciklusa lahko pomeni ovulacijo, lahko opozarja tudi na kakšno hormonsko neravnovesje. Seveda, lahko je tudi vgnezditvena. Dajte sporočit pa srečno!
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 2.12.2007 17:51:56
|
|
|
|
katra55
|
Pri meni je bila vgnezditvena 7 dni pred M, bilo je samo malo rjavega izcedka en dan.
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 2.12.2007 18:56:00
|
|
|
|
jakoLUlana
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Pri meni je bila vgnezditvena 7 dni pred M, bilo je samo malo rjavega izcedka en dan. dala si mi malo pozitivne energije .. ta izcedek sem imela natanko 7 dni pred (ne)pricakovano M.. Bomo videli naslednji teden.. ja, sele naslednji ponedeljek bom delala tst, ce ne bo prisla .. Kje je sele to, se mi zd cela vecnost
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 2.12.2007 19:01:08
|
|
|
|
trinity22
|
jakoLUlana držim pesti in da čez 7 dni zagledaš , drugače pa imam kot si verjetno že prebrala enako težavo kot ti, le da imam jaz zelo neredne cikle pa niti ne vem kdaj naj jo NE pričakujem.
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 2.12.2007 20:48:51
|
|
|
|
katra55
|
jakoLUlana je lepo slišat da si nekomu dal poztivno energijo, jaz sem test(CB) delala en dan pred M pa mi je pokazal+, držim pesti da si , za srečo .
|
|
|
|
RE: se ena cudna vgnezditvena ali kaj?? 2.12.2007 21:22:46
|
|
|
|
jakoLUlana
|
hvala vsem za odgovore in lepe zelje..
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?