Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa še bo :)
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen sem v 38 t in je to moja prva nosečnost, no vceraj sva imela z mojim spolni odnos n je spustil v mene, sva sprobavala, če bo prislo do poroda, vendar ni še nič, kaj pa ve mislite? res HVALA za odgovore. In kakšno je vprašanje?
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
če bo kej ali nič?
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen če bo kej ali nič? Ja, jasno, da bo, če ne danes pa čez 14 dni
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, daj raje počakaj, da se otrok sam odloči, kdaj bo prišel ven, ne pa zdaj neke sperme noter spuščat...
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Mislim, daj raje počakaj, da se otrok sam odloči, kdaj bo prišel ven, ne pa zdaj neke sperme noter spuščat... Zakaj pa ne? Spermo že lahko not spušča, samo če bo pomagalo, je pa drugo vprašanje.
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:37:35
|
|
|
|
dadica
|
Notri 100% ne bo ostal!
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni receno da ce spustis notri spermo da se olusci cep? no in tu bi se moglo ce se misli takoj, a ne?
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:47:09
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Sperma samo vsebuje določene sestavine, ki mehčajo maternični vrat. Ni pa to kar na ukaz
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pušenjak pravi, da 1x še ni dovolj!!!!
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
in v kaksnih casovnih presledkih naj bi: kaj pravi pusenjak
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen sem v 38 t in je to moja prva nosečnost, no vceraj sva imela z mojim spolni odnos n je spustil v mene, sva sprobavala, če bo prislo do poroda, vendar ni še nič, kaj pa ve mislite? res HVALA za odgovore. In kakšno je vprašanje? Če je morda zanosila?
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 8:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in v kaksnih casovnih presledkih naj bi: kaj pravi pusenjak Najboljš da greš na njegov forum pa ga vprašaj. Sicer ne vem kam se ti tako mudi
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 9:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Po naravi naj bi ženska nosila 9 mesecev, zato ne vem kam hiteti, če je vse v redu. Nekatere bi rade, da v par mesecih zanosijo, rodijo in otroka začnejo takoj hraniti s hrano za odrasle. Da bi ja bilo čimmanj dela. Morda sem grdo napisala, vendar ob takšnih branjih dobiš tak občutek. Pa vse dobro ti želim, brez prehitevanja.
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 9:16:06
|
|
|
|
TinKiCa1
|
se pridružujem izjavi, da brez prehitevanja. Saj si že v 38t..res imaš samo še 14dni do konca..tako da,...raje merkaj nase in bodi srečna! :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2007 9:55:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 10:20:09
|
|
|
|
Naja30
|
Hecno tole vprašanje. Mislim, da v roku 1 meseca bo tvoje dete vzunaj, s spremo ali brez nje
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 11:55:16
|
|
|
|
klarisima
|
Pa sta dobro zarobila uhlje? Malo se hecam, ker če sta le zaradi tega da sprožita porod pol nimam besed. Vsaka je poglavje zase in vsaka sama ve kdaj je čas, da pride, zato če že dajta vsaj z drugačnimi razlogi. To je moje skromno mnenje pa brez zamere In srečno
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 1.12.2007 12:11:58
|
|
|
|
mala pikica
|
Ste me vse prav fajn nasmejale... Kot so ti rekle že ostale, uživaj kolikor se pač da še te zadnje dni. Pa brez skrbi, otroček bo definitivno prišel ven
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 2.12.2007 10:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No, je pomagalo ali ne? Se je kaj začelo?
|
|
|
|
RE: vprašanje, upam, da boste odgovorile. 2.12.2007 10:42:49
|
|
|
|
eva1
|
Ja nam je pomagalo, smo sexali čez 2 ure se mi je odluščil čep, čez 4 ure pa dotekla voda...rodila 12 dni pred rokom!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?