|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se vam pridružim
1.12.2007 7:51:10   
sončnica24
Sem še vsa polna vtisov, sicer vas malce bolj berem kot da bi tukaj čvekala ampak se vam bom sedaj očitno malce pridružila.

Sva se namreč z dragim odločila, da bova začela delati na user posted image . Tako da če bo vse tako kot mora biti se bom pridružila tistim, ki ne bodo pričakovale user posted image januarja, ta rok za december sva že zamudila.

Upam da nama bo hitro uspelo ker vidim kako nekatere dolgo čakate in mi je res hudo.

Tako da punce držim pesti za vse vas in upam da jih boste januarja tudi ve za mene.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se vam pridružim
1.12.2007 8:50:23   
ključek
dobrodošla!!!!
želim ti čimprejšno uresničitev želja, da zagledaš user posted image user posted image .

user posted image

lep pozdravček

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2007 8:54:31   
K_a_t_j_a
Dobrodošla med nami!! Naj se ti v januarju uresniči velika želja user posted image !!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2007 9:13:21   
lelaval
Držim pesti, da čimprej zagledata plusek.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2007 10:50:47   
byanca
D O B R O D O Š L Auser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2007 10:53:45   
trinity22
lepo da si se nam pridružila, dobrodošla

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2007 12:22:11   
srecna_zvezda
user posted image user posted image  DOBRODOSLA

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2007 20:14:15   
bastian111
Dobrodošla in čim več sreče !user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne pozabituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2007 20:57:59   
Anonimen
DOBRODOŠLA! user posted image user posted image
Upam,da čimprej zagledaš user posted image user posted image , zato pa kar v akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2007 22:37:43   
lučka 25
user posted image  Dobrodošla in veliko uspeha in hitro pot do user posted image user posted image  ti želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2007 23:36:57   
METULJ1
sončnica24- dobrodošla in čim več sreče, pa da boš čim prej srečka user posted image ,

pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 10:45:30   
Fargesia
DOBRODOŠLA!!!!! glede na število objav sploh nisi več nova!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 9:00:03   
*Pikyca*
Pozdravljene vse,

da ne odpiram nove teme, bom kar sem napisala. da sem se tudi jaz pridružila klubu "čakajočih".
Sicer me je kar malce strah, ko berem, kako dolgo in (psihično) boleče je čakanje na user posted image user posted image , ampak vseeno ne izgubljam upanja.
S fantom se trudiva "šele" kake pol leta, čez 14 dni imam ginekologa, ki upam, da mi bo znal pametno razložiti, kako dalje.

Vas pa že nekaj časa berem in se učimuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2007 10:28:26   
pufika
sončnica24 in *pikyca* dobrodošli user posted image user posted image

želim vama čimvečuser posted image pa čimprej user posted image

*pikyca* bomo čimbolj navijale, da preženemo tale strah stran

dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Pikyca*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2007 11:13:41   
*Pikyca*
O hvala pufika, tudi jaz upam, da bo čimprej kak znak bruhnil na plano.
Ta teden malo več aktivnosti, pravi moj koledarček, pa morda bo kaj.
Je pa problem, ker je moj dragi veliko odsoten in ponavadi ravno tiste prave dni samevam v postelji user posted image

Panika me še ne grabi, čeprav sem že dopolnila 30. let, bolj me skrbi, ker je toliko enih negativnih izkušenj okoli mene, da resnično upam, da mene vse to ne bo doletelo.
Me pa nekaj zanima (če je sploh prava tema) - pri prvem pregledu pri G, odkar se trudiva, me bo že poslal naprej na kake preiskave ali še ne?

Hvala in sem vesela, da sem odkrila ta forum.

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.12.2007 15:09:36   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

DOBRODOŠLA!!!!! glede na število objav sploh nisi več nova!user posted image

Malce bolj klepetam v čvekanju v tri dni, pa še kje drugje, tukaj sem vas do sedaj bolj ali manj samo brala, sedaj pa sva se s fantom odločila da bova imelauser posted image , pa sem se vam še tu malce pridružila pa upam da me boste sprejele medseuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.12.2007 16:52:19   
Hator
Tudi jaz sem se vam šele včeraj pridružila. Sicer občasno sem že kdaj prej malo preletela forum, zdaj pa končno prijavila.
Tudi mi se trudimo že kake pol leta, meni se zdi že cela večnost in vsakič, ko dobim user posted image , me ful potre in se mi kar solze ulijejo.
Dokler človek zares ne razmišlja o nosečnosti, misli, da pade kar z neba, ko si zažliš. No, pa imamo padec na realna tla. Sem z vsemi vami in navijam za vse vas, ki prav tako čakate na user posted image , in to ne le pol leta.

Srečno vsem!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 17
4.12.2007 17:00:15   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Tudi jaz sem se vam šele včeraj pridružila. Sicer občasno sem že kdaj prej malo preletela forum, zdaj pa končno prijavila.
Tudi mi se trudimo že kake pol leta, meni se zdi že cela večnost in vsakič, ko dobim user posted image , me ful potre in se mi kar solze ulijejo.
Dokler človek zares ne razmišlja o nosečnosti, misli, da pade kar z neba, ko si zažliš. No, pa imamo padec na realna tla. Sem z vsemi vami in navijam za vse vas, ki prav tako čakate na user posted image , in to ne le pol leta.

Srečno vsem!!!!

Te popolnoma razumem, jaz sem pred kakšnim letom brala ta forum, pa se mi je zdelo saj pa to ni tako hudo ko bo pa bo pa zdaj komaj čakam na januar da vidim, če je uspelo pa se mi zdi da bom tudi full razočarana če ne bo.

Tako da bomo tukaj skupaj držale pesti in upale na najboljše

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?