|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj želodček
30.11.2007 20:04:04   
lotty4
Ojla, punce

Meni bo razgnalo želodčka. Full mi hodi kislina "gor", pa nenormalno me stiska v žlički. Men se bo zmešal. Vzela sem že dva rupuruta, s čim ste si ve pomagale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj želodček
30.11.2007 20:16:04   
Divja vijolica
Mene to muči že celo nosečnost, pa rigam tudi ko pujs. user posted image Ja nič, zvečer kdaj pa kdaj spijem skodelico mleka, pa je malo bolje. Sedaj na koncu je sploh grozno, če se vležem, imam hrano prec v grlu.user posted image Rupuruta pa nisem jemala.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 20:18:50   
šnucika
Čim manj mleka za te težave!
Pomaga lahko rupurut,donat...lahka hrana....če dobro pomislim, meni ni pomagalo nič.Je minilo samo od sebe, ko sem rodila.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 20:22:34   
mml
"Prepovedana hrana": sladkarije vklučno s čokolado, začinjena hrana, gazirane pijače, mleko, agrumi,...
Najboljše je,da je zadnji obrok vsaj 2 uri pred spanjem, nekaterim pomaga tudi privzdignjeno vzglavje.
Kakšen Rupurut ali kaj na to temo tudi v nosečnosti ni prepovedn, ker ostane večina snovi v želodcu oziroma v črevesu...

...sicer pa kot je napisala šnucika...mine po porodu

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 20:27:00   
pikalonca
Taki problemi so me pestili pri prvi nosečnosti.Sploh proti koncu nosečnosti me je že po čaju zgaga pekla.Pomagal mi je edino Rupurut, pa še ta je zalegel za 20 minut.user posted image .So me hecali, da bebici čupa raste.Pa še res ji je user posted image .

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 20:46:48   
VesnaLana
Joj, ko se spomnim te zoprne zgage se mi prav smiliš. Meni je pomagalo mleko ali pa limonada. In sploh ni res, da mleka ne smeš, enim mleko pomaga drugim pa mleko povzroča težave. Popij en deci pa boš videla. Ali pa si naredi nesladkano limonado. Takoj nevtralizira želodčno kislino.
Drugače pa pravijo, da kislina daje tiste nosečnice, ki nosije dojenčke z veliko laski. Moja jih je imela ogromno - sedaj pri 6 m pa je že prava dolgolaska.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 20:53:59   
nynna
Meni pa je zelo pomagalo par požirkov Donata.user posted image

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2007 22:12:55   
Majchi
Tudi meni je Donat takoj pomagaluser posted image . Je pa to ful zoprn občutek, tale zgaga. Pomaga tudi dvignjeno vzglavje.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2007 22:49:53   
3SONČKI
MENI JE POMAGAL DONAT.KER NE MARAM MEHURČKOV, SEM GA PUSTILA V KOZARCU NEKJ ČASA, DA SO IZHLAPELI.
POMAGA TUDI SODA BIKARBONA. ŽLIČKA V KOZAREC VODE OZ. VSAKE PIJAČE.

O LASKIH PA TOLE. PRI PRVIH DVEH NOSEČNOSTIH(1998 IN 1999) SKORAJ NISEM IMELA TEŽAV. NOVOROJENČKA SKORAJ BREZ LASK, OD 1 DO 3 LET ČUDOVITI KODRČKI (PA ŠE BLOND), ZDAJ LEPI MOČNI LASJE. TRETJA NOSEČNOST SICER ČUDOVITA, KAR SE TIČE ZGAGE PA ZA UMRET. REZULTAT: NOVOROJENČICA Z ZELO DOLGIMI TEMNIMI LASKI, ZDAJ (15 M) MALO TANKIH BLOND LASKOV. JE PA NAŠ CUKRČEK!user posted image

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2007 5:57:24   
Naja30
Verjetno boš morala sama ugotovit, kaj ti pomaga proti zgagi. Ene ti svetujejo sploh ne mleka, meni je pa mleko pomagalo. In donat, pa kaj suhega za pojest.

(odgovor članu 3SONČKI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2007 8:06:49   
Anonimen
Meni mleko tudi pomaga, pa zadnjič sem ugotovila, da mandarine pred spanjem tudi.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2007 8:11:59   
misar
sem v 30. tednu in me zgaga peče zelo pogosto. še posebej zvečer je precej zoprno. Ugotovila sem, da pomaga, če se izogibam sladke in precej slane hrane. Super pomaga, če se ne najem, torej samo na 3/4, pa mleko pred spanjem al pa jogurt mi tud pomaga. Še najbolj učinkovito pa je, da jem večkrat po malem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2007 11:22:14   
ciklame
Meni pomaga donat, drugače pa lahko rupurut vzameš,
lp

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......