|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 12:37:16   
Anonimen
Pozdravljene, mamice in seveda tudi očetje, oziroma vsi tisti, ki boste to postali!
Imam eno težavo, o kateri pa nikjer skoraj nič ne piše in me zanima, ali se da kako pomagati oz. jo pregnati. Namreč, v ustih imam sila neprijeten okus že odkar sem zanosila in tudi v prvi nosečnosti je bilo tako. Zadeva me je spravljala ob pamet in mislila sem in upala, da pa drugič morda ne bo tako. In sem se spet uštela.
Vsakega nasveta in izkušenj bom vesela, če bo le pomagalo.

Lep dan vsem,
Simona;)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 12:41:26   
dory
Tudi jaz sem imela tak neprijeten okus v ustih..blazila sem ga z bonboni ali zvecilni...kaj drugega res ni zaleglo,razen,ce sem kaj jedla,tega pa si ves cas nisem mogla privoscit,ker me je nosecniska lakota ze tako preganjala ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 12:47:11   
Anonimen
Teja, hvala za odgovor. Problem je, ker ne maram čigumijev in bonbonov, pa tudi paše mi ne najbolj sladko, morda tu in tam, sicer pa sem jaz že prvič imela blazne probleme z apetitom in sem na ta račun pridno pridobivala kilograme, ki se bodo zdaj spet začeli nabirati. A se ne sekiram preveč, bom že preživela. Zanimivo je, da poznam kar nekaj žensk, ki so v zadnjih letih rojevale, pa nobena ni imela takih težav s tem obupnim okusom v ustih.

:metulj:
Simona

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 13:05:28   
dory
Jaz sem imela obupen okus...pa ne vem,ce bi lahko definirala kot kovinskega,kar sem prebrala pri nekaterih...ocitno sem imela sreco,ker mi je grozno pasalo sladko...v bistvu najprej kislo za cez pa se sladko :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 13:36:01   
Anonimen
hm, tole bo zvenelo malce neumno, ampak trenutno je tako, da se najbolje počutim, ko sem lačna, ker se v mojem želodcu nič ne dogaja. Je pa res, da mi strašno paše sadje, hruške, mandarine, pa ananasa bi lahko pojedla na tone, škrob in ogljikovi hidrati pa me tako napihnejo, da je groza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 19:16:26   
nikitta
uh, poznam dobro ta okus. Ko sem bila zadnji na pregledu sem omenila zdravnici, pa ni nič komentirala...le skomignila je z rameni (nosečnost je polna dogodivščin in raznoraznih okusev in vonjev). Zobozdravnik pa me je opozoril na napake, ki jih delamo nosečke...premalo masiranja dlesni, saj se takoj ustrašimo, če priteče kri (ki je v nosečnosti skoraj obvezno prisotna). Potem mi je naštel še vpliv hormonov in drugačno kislino, ki je tudi tesno povezana z nosečnostjo.

Pomagam si z pomarančam,ananas...Sladkarije in ostala redilna hrana, pa me je itak že pustila na cedilu z 10 kg v 22tednih nosečnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 19:19:33   
Jessy
Kaj pa če bi poskusila s kakšnim osvežilnim sprejem? Po moje ti preostane le še to, če ne maraš čigumijev in bonbonov.

lp, Jessy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 19:57:32   
Annny
Simona,
priporočam ti zobno pasto ELMEX (z rdečim napisom na tubi)..prežene vse težave- vsaj pri meni.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Neprijeten okus v ustih
29.12.2004 20:22:30   
Maxica
Jah, lani ob takem času sem tudi jaz preživljala to nadlogo.:( Kaj naj ti rečem, kot to, da bo minilo. Kmalu.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Neprijeten okus v ustih
30.12.2004 7:19:24   
Anonimen
Dekleta, dobro jutro!
Hvala vam za vse nasvete in prijazne besede. Najprej bom poskusila s tisto pasto, potem pa bomo videli. Za spray bi najbrž rabila kakšnega sponzorja, ker se mi zdi, da bi šla kar ena pločevinka dnevno;). Ja, saj vem, da bo minilo (pa še ne prav kmalu), ampak bom že nekako. Se mi zdi, da je bilo prvič huje. Sicer pa, kje je še julij, hehe!
Lep dan želim vsem skupaj in nasmehnite se dnevu, ki prihaja.

Vse dobro vsem,
Simona:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Neprijeten okus v ustih
30.12.2004 9:53:15   
Maxica
Ker sem ti napisala, da bo minilo, res nisem mislila, da potrpi tja do julija. Pri meni je namreč ta neprijetnost trajala le prvih par tednov, potem se je pa itak vse skupaj prelevilo v eno samo bruhanje, zaradi česar sem morala biti tri dni na infuziji v bolnišnici:(. Po moje, da se ti bo to res prej poštimalo-da je to le začetni znak nosečnosti.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Neprijeten okus v ustih
30.12.2004 14:29:38   
b.j.n.
Zivjo,

Tudi sama imam problem s tem zoprnim okusom v ustih, ki nima sicer nobenega vonja, je pa stalno prisoten, kadar nekaj casa ne vtaknem kaj v usta. Posebej se to obcuti zvecer.Pomagam si z zvecilnimi, al pa grizljam grisine, prepecenec. Je pa res zoprno in upam, da bo minilo.

B 11t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Neprijeten okus v ustih
31.12.2004 13:48:11   
Anonimen
Poznam ta okus...tudi jaz sem ga imela v začetku nosečnosti. ja, okus kovine oz...kot da bi imel skoz kri po ustih. Tako nekako. Zoprna reč. In potem sem imela zraven še slabost... Meni so pomagale mandarine

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?