Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 12:41:26
|
|
|
|
dory
|
Tudi jaz sem imela tak neprijeten okus v ustih..blazila sem ga z bonboni ali zvecilni...kaj drugega res ni zaleglo,razen,ce sem kaj jedla,tega pa si ves cas nisem mogla privoscit,ker me je nosecniska lakota ze tako preganjala ;)
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 12:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, hvala za odgovor. Problem je, ker ne maram čigumijev in bonbonov, pa tudi paše mi ne najbolj sladko, morda tu in tam, sicer pa sem jaz že prvič imela blazne probleme z apetitom in sem na ta račun pridno pridobivala kilograme, ki se bodo zdaj spet začeli nabirati. A se ne sekiram preveč, bom že preživela. Zanimivo je, da poznam kar nekaj žensk, ki so v zadnjih letih rojevale, pa nobena ni imela takih težav s tem obupnim okusom v ustih. :metulj: Simona
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 13:05:28
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem imela obupen okus...pa ne vem,ce bi lahko definirala kot kovinskega,kar sem prebrala pri nekaterih...ocitno sem imela sreco,ker mi je grozno pasalo sladko...v bistvu najprej kislo za cez pa se sladko :)
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 13:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
hm, tole bo zvenelo malce neumno, ampak trenutno je tako, da se najbolje počutim, ko sem lačna, ker se v mojem želodcu nič ne dogaja. Je pa res, da mi strašno paše sadje, hruške, mandarine, pa ananasa bi lahko pojedla na tone, škrob in ogljikovi hidrati pa me tako napihnejo, da je groza.
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 19:16:26
|
|
|
|
nikitta
|
uh, poznam dobro ta okus. Ko sem bila zadnji na pregledu sem omenila zdravnici, pa ni nič komentirala...le skomignila je z rameni (nosečnost je polna dogodivščin in raznoraznih okusev in vonjev). Zobozdravnik pa me je opozoril na napake, ki jih delamo nosečke...premalo masiranja dlesni, saj se takoj ustrašimo, če priteče kri (ki je v nosečnosti skoraj obvezno prisotna). Potem mi je naštel še vpliv hormonov in drugačno kislino, ki je tudi tesno povezana z nosečnostjo. Pomagam si z pomarančam,ananas...Sladkarije in ostala redilna hrana, pa me je itak že pustila na cedilu z 10 kg v 22tednih nosečnosti!
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 19:19:33
|
|
|
|
Jessy
|
Kaj pa če bi poskusila s kakšnim osvežilnim sprejem? Po moje ti preostane le še to, če ne maraš čigumijev in bonbonov. lp, Jessy
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 19:57:32
|
|
|
|
Annny
|
Simona, priporočam ti zobno pasto ELMEX (z rdečim napisom na tubi)..prežene vse težave- vsaj pri meni. LP
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 29.12.2004 20:22:30
|
|
|
|
Maxica
|
Jah, lani ob takem času sem tudi jaz preživljala to nadlogo.:( Kaj naj ti rečem, kot to, da bo minilo. Kmalu.;)
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 30.12.2004 7:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta, dobro jutro! Hvala vam za vse nasvete in prijazne besede. Najprej bom poskusila s tisto pasto, potem pa bomo videli. Za spray bi najbrž rabila kakšnega sponzorja, ker se mi zdi, da bi šla kar ena pločevinka dnevno;). Ja, saj vem, da bo minilo (pa še ne prav kmalu), ampak bom že nekako. Se mi zdi, da je bilo prvič huje. Sicer pa, kje je še julij, hehe! Lep dan želim vsem skupaj in nasmehnite se dnevu, ki prihaja. Vse dobro vsem, Simona:metulj:
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 30.12.2004 9:53:15
|
|
|
|
Maxica
|
Ker sem ti napisala, da bo minilo, res nisem mislila, da potrpi tja do julija. Pri meni je namreč ta neprijetnost trajala le prvih par tednov, potem se je pa itak vse skupaj prelevilo v eno samo bruhanje, zaradi česar sem morala biti tri dni na infuziji v bolnišnici:(. Po moje, da se ti bo to res prej poštimalo-da je to le začetni znak nosečnosti.:zmeden:
|
|
|
|
Neprijeten okus v ustih 31.12.2004 13:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Poznam ta okus...tudi jaz sem ga imela v začetku nosečnosti. ja, okus kovine oz...kot da bi imel skoz kri po ustih. Tako nekako. Zoprna reč. In potem sem imela zraven še slabost... Meni so pomagale mandarine
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?