|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj grem v porodnišnico?
30.11.2007 17:44:26   
Anonimen
Sem v 35t+1d.
Že od zjutraj ne čutim prav gibov mojegauser posted image .
Pa še takrat ko se pojavijo so zelo blagi.
Do danes sem gibanje normalno zaznavala,pa pravijo da bi se naj gibiuser posted image  začeli šteti od 37t daje.

Kaj naj naredim?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj grem v porodnišnico?
30.11.2007 17:47:00   
Raho
Najprej si privošči en velik kos čokolade. Če čez eno uro ne bo efekta, pšotem pa kar v P. - že zato, da boš pomirjena. Močno pa upam, da bo čokolada pomagalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 17:47:10   
max81
Jest bi se šla na tvojem mestu definitivno pokazat v P in to čim prej!!!!!!!!!!!!!

PA vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 17:47:42   
klepetka
Teja ,točno tako je bilo pri men ivčeraj.Cel dan skoraj  nič(mogole 5x) ,še ko je blo pa čist narahlo.Ampak zvečer je pa dete vse polovilo,danes pa tud običajno brca.
Ampak  če ga čisto nič ne čutiš,potem kar pojdi .Boljše zastonj kot prepozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 18:01:07   
Anonimen
Ni pomembno kako močno ga čutiš.Pomembno je DA GA ČUTIŠ.

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 18:03:11   
Ajvy
kaj kislega pojej, takoj bo migal user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 18:07:16   
Anonimen
Sem že danes jedla vse-sladko,kislo.

Pa sem teh nekaj gibov čutila samo kot nežno kolcanje.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2007 18:13:51   
mala pikica
Teja nam so sicer v MŠ rekli, da če dva dni ne našteješ 10 gibov (vsak dan), da naj gremo v P. Pravijo se otrok premakne najmanj 350x v dnevu, ampak da pač tega ne čutimo. Da boš bolj pomirjena, ti svetujem, da greš v P, ti bodo naredili CTG in sevda ugotovili, da je z Renee vse v redu user posted image

Je pa pomembno, da otroka začutiš, jakost gibov je zdaj proti koncu čisto drugačna kot je bila prej. Sicer pa mene tudi kakšen dan zagrabi panika, potem pa z rokami malo ponagajam našemu pikcu, pa se kar hitro razjezi, potem pa me nabrca user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2007 18:15:27   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Teja nam so sicer v MŠ rekli, da če dva dni ne našteješ 10 gibov (vsak dan), da naj gremo v P. Pravijo se otrok premakne najmanj 350x v dnevu, ampak da pač tega ne čutimo. Da boš bolj pomirjena, ti svetujem, da greš v P, ti bodo naredili CTG in sevda ugotovili, da je z Renee vse v redu user posted image

Je pa pomembno, da otroka začutiš, jakost gibov je zdaj proti koncu čisto drugačna kot je bila prej. Sicer pa mene tudi kakšen dan zagrabi panika, potem pa z rokami malo ponagajam našemu pikcu, pa se kar hitro razjezi, potem pa me nabrca user posted image

Tudi jaz tako mislim,kot mala pikica.Pojdi se pokazat,jaz bi že šla!!

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2007 19:09:15   
Anonimen
Vleži se na hrbet,takrat najbolj ponorijo.user posted image
Če ne bo nič,raje pojdi v P.

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2007 19:25:18   
Anonimen
Pojdi v porodnišnico. Čimprej. Mogoče se tvojemu otroku ne godi dobro.
Lahko pa še probaš prej mal gor pa dol hodit po stopnicah, pa parkrat nežno skočit, pa kako bolj glasno muziko gor daj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2007 21:00:14   
BaByGiRl
Jaz pa mislim, da se je user posted image  umiril pred porodom,...kmalu bo akcija v vsake primeru. (če greš gor ali pa ne) počiva, da se bo lahko kmalu crkljal.user posted image
Važno je da ga čutiš. Če pa te to dela nervozno, pa pokliči, pa povej kaj te muči...pa ti bod svetovali.

Pričakujem kmalu novičko o novem članuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2007 21:04:50   
anna28
teja27,
meni je g rekel, da se gibi proti koncu umirijo, ker itak bebiji nimajo več prostora da bi veselo skakali naokrog. da se skoraj popolnoma umirijo je znak, da se trebušček pripravlja na porod.

ni važno kako močno ga čutiš ampak glavno da ga čutiš, če je kaj narobe ti ponavadi tudi precej otrdi trebuh, ampak sigurno ni nič narobe. čisto normalno je da se sekiraš, hormončki tudi naredijo svoje... res pa je, da če imaš čuden občutek, oziroma če te bo ta čuden občutek opozoril da je lahko kaj narobe, te noben ne bo kregal če se prideš kazat v porodnišnico in te dajo na en CTG. boš bolj mirna...

anna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2007 21:48:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Javi, ko bo kaj novega...

(odgovor članu anna28)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2007 21:56:00   
Majchi
Teja27, a si bila mogoče cel dan ful aktivna? Meni se je namreč to dogajalo, če sem cel dan ful okrog letala, bila na nogah, pucala,... Ko sem se pa umirila, je pa tamala začela noret.
Če imaš pa slab feeling, se pa pejd pokazat in naj te sploh ne zanima, kaj si bo kdo tam mislil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2007 22:26:23   
Ines.
Pojdi v P na CTG, da boš pomirjena.

Jest sem šla pri drugem otročku (podoben primer kot tvoj) in pri tretjem otročku (sem padla na rit, pa sem se šla raje pokazat).

Zdravi otroci, srečna mamica.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2007 10:45:17   
Anonimen
Samo na kratko,da vam sporočim.
Sem včeraj po vaših nasvetih še vseeno poklicala v P.
In so mi rekli,da se naj kar oglasim pri njih,tudi če ni kaj resnega je treba vzet to kot resno zadevo.
Naredili so mi CTG,potem so me pa poslali še do zdravnika.
IN:
Z mojouser posted image je vse vredu,so rekli,da je verjetno čez dan več spalauser posted image
Me je pa pošteno prestrašila.
Je pa zato bila čez noč in še zdaj ful aktivna

Hvala vam,za vse nasvete in dobre željeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?