|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAMETIL tablete
29.12.2004 9:22:48   
Anonimen
Ima katera izkušnje s Tametil tabletami?
Baje, da pomagajo dvigniti raven mlečnosti prsi.
Če ste, kdaj ste jih začele jemati, v kakšni dozi in kdaj, koliko časa ste jih jemale in kakšen je bil efekt.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   TAMETIL tablete
29.12.2004 9:31:54   
Teni_
Koliko jaz vem, so tametil tablete proti slabosti. Za to zadevo so super. Edino, če še obstajajo kakšne druge z istim imenom.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TAMETIL tablete
29.12.2004 9:53:03   
hartan
Zivjo Selena!
Jaz sem dobila tablete Tametil ze v porodnisnici, ker nicem imela nic mleka(5ml). Jedla sem jih dva dni in ko sem prisla domov je sledil naval mleka.Potem sem polno dojila do sedmega meseca, se ukvarjala s sportom,vse brez problema. Meni so tablete pomagale, da se mi je mleko pricelo tvoriti, potem sem pa zelo veliko pila (voda, kompoti, juhe) in vsak dan pojedla eno skuto. Jakob je imel pri sedmih mesecih 9 kg in pol,samo z dojenjem.
To je moja zgodba. Verjamem, da ti bo uspelo,pa cestitke za :duda:
lp,T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TAMETIL tablete
29.12.2004 10:05:31   
Teni_
Madona, to pa je super. Škoda, da jaz tega že prej nisem vedela, ko nisem imela mleka. Pa so to te tablete, ko sem jaz mislila, ki so za slabost? Samo te je full težko dobit, oz. jih dobiš samo na recept, ne?

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TAMETIL tablete
29.12.2004 10:06:42   
Anonimen
To je pa čudno, da prvič berem na temle forumu o takih tabletah. Čudno, da jih potem večim mamicam ne dajo. Ko jaz nisem imla mleka, mi niso ničesar dali, samo nadomestek mleka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   TAMETIL tablete
29.12.2004 10:51:35   
hartan
Ja meni so jih dali,ker je bilo stanje res kriticno,Jakob je izgubil vec kot 10% porodne teze,kljub temu, da so mu dodajali umetno mleko po 25 ml na obrok. Mali pozresnes je bil stalno lacen,ker kljub stalnemu pristavljanju pri meni ni nic dobil. Je pa res, da te tablete niso same po sebi namenjene proizvajanju mleka, ampak je to lahko le njihov stranski ucinek-pri meni je ocitno delovalo.Mislim, da se jih prvotno res daje proti slabosti, nisem pa 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TAMETIL tablete
29.12.2004 11:30:18   
Jančika_
Ampak baje da pomagajo samo takoj na začetku, prvi teden, potem pa ne več. Čeprav je en prad kratkim napisala, da jih jemlje, pa kolikor vem, ima že malo večjega dojenčka. Ne vem...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TAMETIL tablete
29.12.2004 17:53:29   
bumerang
Ja, pri nas jih dobiš res težko in to samo na recept, v Italiji pa ni problema. Važno, da veš aktivno substanco, pa poiščejo ustrezne tablete - Tametil je le komercialno ime, pod katerim se prodajajo pri nas. V Italiji je komercialno ime Donperidone.
Sem ravnokar poslala moža v lekarno ponje, ker je mleka malo oz. skoraj nič, poskusila pa sem vse - od čaja za dojenje do zeliščnih kapljic in homeopatskega sirupa.
Pravkar sem si s črpalko načrpala le nekaj kapljic.
Ne bom pisala, kako me to spravlja v obup.
Vem, da je veliko otrok odraslo ob adaptiranem mleku in da so prav tako zdravi kot ostali, ampak s tem se ne morem sprijaznit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TAMETIL tablete
29.12.2004 17:56:20   
Anonimen
Ups, zgornji post sem seveda napisala jaz, v spominu pa je ostalo uporabniško ime, pod katerim imam album za oglede za sorodnike in prijatelje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?