|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Merjenje nuhalne svetline
29.12.2004 6:14:42   
Anonimen
Danes grem na to stvar pa ne vem kaj sploh rabim s sabo (če kaj rabim sploh). Hvala za odgovor:darilo:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
29.12.2004 7:02:16   
Tasika
Samo trebuščka in materinsko knjižico. Ultrazvok kot vsi ostali, le da zdravnica zmeri velikost temena in ostalih telesnih delov.

LP
Tasika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2004 7:15:53   
bikica30
Pa bodočega očka. ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2004 8:32:11   
Tashaia
Jaz sem vzela še videokaseto in so mi vse posneli. Kam pa greš na nuhalno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2004 12:36:38   
pravljica
jaz sem bla v ponedeljek...leeeeepo...
tashaia, kje so tebi snemali? na fontani? jaz bi šla tja s kaseto potem na morfologijo...kdaj se to sploh gre pa koliko se to plača (na fontani)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2004 13:30:41   
Tashaia
Na nuhalni sem bila v porodnišnici. Nekje na forumu sem prebrala, da ti lahko tudi posnamejo in sem kar vzela kaseto in so mi posneli. Je pa brezplačno. Ne vem pa, kje vse imajo to možnost. Je pa res super,ker jaz na samem pregledu niti nisem vsega dobro videla, potem sem pa doma še stokrat kaseto pogledala in se vse res lepo vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2004 17:28:43   
Maxica
Pa prazen mehur;).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2004 6:21:25   
Anonimen
Najlepše se vam uahvaljujem: Bilo se vse OK.:bravo: Le moj možek je pričakoval da bo videl tudi spol, pa nič:miska:.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?