biba77
|
Dober vecer... :zmeden2::zmeden2::zmeden2:, danes pa niste kaj prida zgovorne... Jaz sem na 4/5 (stiri petine ozdravela) in sem seveda dovolj mocna, da se malo priklopim na RR in vas pozdravim. Sva danes z VD-tasco ugotavljale, da tak bolna kot sem bila tokrat, nisem bila se nikoli v tem casu, odkar sva z mojim skupaj. Res me je odneslo... ...v posteljo!:)-:)-:)- Ja, Pika, to je, zaenkrat, najin najvecji zaklad, ta :kuza:. Cez 5 dni ima 3 roj. dan. Lani je dobla steak za darilo, letos pa se ne vem, kako bi jo "presenetila". :zmeden2: Anitka, nisem odpotovala, ceprav bi z veseljem sla kaki dan na smucanje. Ironija-dobis kolektivni dopust in ga prelezis. Sem pa zdajpripravljena na cvek, :):):). A ves, da sem jaz tudi imela prejsnji ciklus dva tedna pred M tako bolece prsi, da se nisem smela niti stisnit k mojemu. Kriza... Tokrat pa niso...:zmeden::zmeden: Sem mislila, da vem, kako izgledajo moji ciklusi s Klomifenom, pa je drugi POPOLNOMA DRUGACEN od prvega!!! :zmeden::(:zmeden::( Midva bova zgleda ostala jutri doma; mogoce bova samo za kako urco skocila h kakim kolegom, pol pa nazaj... ...pa ne smemo pozabit :sloncek::sloncek::sloncek:, ko smo okoli O. Vceraj sem poslusala vedezevalko na nemskem rbb kanalu in je rekla, da bo naslednje leto (v jupitru) polno otrok!!! No, pa okoli vremena je rekla, da bo vse pretirano: torej, ko bodo padavine, jih bo prevec; ko bo sonce, bo prevroce,... ...ekstremi pac. Samo jaz sem bila vseeno zadovoljna - samo, da bi se prvi del njenih napovedi izpolnil! :miska: Ja, nic, javite se kaj!!! :miska:
|