|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregrada, kot vzrok za neplodnost
29.11.2007 17:49:30   
daisy23
Punce, ki ste imele podobne težave naprošam, da mi odgovorijo na vprašanje oz. delijo svoje izkušnje:
Ali je pregrada v maternici lahko vzrok, da sploh ne moreš zanositi?Kolikor sledim forumu je pregrada največkrat vzrok za ss. Hvala za vaše izkušnje in srečno vsem, ki čakate na magičniuser posted image user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregrada, kot vzrok za neplodnost
29.11.2007 21:26:46   
Anonimen
Če je pregrada velika potem je tudi to vsekakor lahko vzrok za neplodnost. Moja šefica je imela pregrado veliko 4,5cm in ni mogla zanositi, po operaciji ji je uspelo.
Res pa je pregrada bolj vzrok ss in odmrtja ploda. Tudi sama sem imela odmrtje moje pikice, zato me januarja čaka histeroskopska operacija - odstranitev pregrade.

Pa lep pozdrav,
Vesna

(odgovor članu daisy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 7:48:28   
nanaa
Tudi jaz mislim, da je možen vzrok za neplodnost, se mi pa zdi, da v največjih primerih pride do SS. Pri nama je uspelo takoj, venda je plod v 9.tednu odmru. Potem so mi odkrili pregrado, ki sem jo šla oktobra s histeroskopijo odstranit.
Sedaj sva malo na pavzi tja do marca.
Sem pa čisto žalostan, ker prihaja mesec december - mesec v katerem bi morala roditiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 9:06:42   
mirabela
joj Nanaa in Vesnyca user posted image  user posted image  user posted image  tudi sama imela SS, mojega user posted image  ni vec in smo full user posted image  user posted image  user posted image  . Upajmo da bomo cim prej zalost zamenjali z veseljem ko se nam pokaze magicni user posted image . Vso sreco in cim prejsnjo nosecnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 9:19:56   
anci banci
Čau dekleta!

eno vprašanje glede pregrade. Ali jo je možno ugotoviti z utrazvokom?

Želim vam vso srečo in čimprejšniuser posted image user posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 13:20:23   
lindy
ja seveda, pregrada se ugotovi z ultra zvokom ali pa s hsg(slikanje maternice)!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2007 15:30:08   
Lu33
Čav!

Jaz sem imela operacijo 2,5 cm velike pregrade junija letos, pa do sedaj še ni uspelo.  Še nikoli bila noseča.

Kaj hočemo!

Več sreče tebi!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 16:01:52   
...Martina...
Čau!
Tudi jaz sem pred 3 tedni imela SS. Bila sem v 14t. Ugotovili so mi pregrado. Čakam, da jo grem odstranit.
G. v bolnici pravi, da je to zelo velika verjetnost da je prišlo do tega. Druga G. pa da je to kromosomska napaka.

Jaz verjamem g. v bolnici in upam,da se mi čim prej to odstrani in da zanosim.

srečno vsem

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2007 7:40:33   
nanaa
Tudi meni so rekli, da je velika verejtnost, da je kriva pregrada za splav, če bi se pa kam drugam usidral pa bi lahko, da bi bilo vse ok. Berem tukaj, da tudi ene punce, ki imajo pregrado normalno donosijo.
Vglavnem meni so jo odstranili, sedaj sem dobila 2 M (prve je bila res tako švoh), malo bova še počakala potem pa v akcijo.
Tako, da Martina drži se  in upam, da se srečamo na bolj veseli temi na RRuser posted image .

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 11:11:01   
janney
Tudi meni je G odkrila pregrado z ultrazvokom in da se na ultrazvoku ne vidi velikosti oz. je ona ne more oceniti!

Ta teden sem bila pri dr. Rešu in mi je odgovoril na vprašanje kaj je z pregrado "Pust zdej to" in kaj nej si jaz zdej mislim da je majhna da je ni da............? Amapk on vrjetno že ve

lp

Janney  

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2007 13:05:05   
...Martina...
Nanaa. Pozdravljena. Me veseli, da se ti je že vse poštimalo. Tudi jaz si želim biti zdaj na tvojem mestu, z že dpravljeno pregrado in z 2 m. mimo. Žal, bom morala počakati še nekaj mesecev. Srečno in zdravo ti želim za naprej. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image .

Janney, pri tebi pa ne razumem problema. A slučajno je tako? G. ti je odkrila pregrado in si šla še k drugemu g. po mnenje? In to k dr. Rešu? in ti ni nič odgovoril? ali on ni mnenja da pregrada ni uredi?

srečno in lp

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2007 13:53:00   
janney
Martina nimam pojma!

Bila sem 22 dan ciklusa po ovulaciji tako da takrat bi se mogla videti najbolje tako da kaj on misli ne vem bom ob naslednjem pregledu to vprašala!!

papa

Janney 

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2007 7:40:03   
nanaa
Živjo Martina,

ja upam,da bo sedaj vse ok sej veš kako je to potem, si kar prestrašen. Jaz sem bil v takem šoku, ko mi je G.povedal da ni več utripa, da imam še danes vse pred očmi. To je bilo 1 junija letos. Potem pa razni pregledi, histerskopije,.. Kam boš pa šla na odstranitev pregrade? Seveda mi še vedno ne mine dan, da se ne bi spomnila  sploh sedaj ko je december pa še bolj  (24 decembra sem imela pdp)user posted image .

(odgovor članu janney)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2007 7:42:59   
nanaa
Sem še to pozabila, Jenny kaj pa si šla k dr.Rešu, zaradi pregrade al kako?
Se tudi meni zdi čudno, da ti je to rekel.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2007 11:19:35   
taši84
men je pregado odkrila G na UZ, in tut na hsg-ju je potrjena. naj ne bi bila vzrok pri zanositvi samo večja možnost je da ne donosiš do konca.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2007 11:23:40   
baguSka
Jaz sem imela operacijo 2,5 cm velike pregrade junija letos, pa do sedaj še ni uspelo. Še nikoli bila noseča.

enako.. le da sem jo jaz mela najprej julija, v zacetku oktobra pa se enkrat..

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2007 13:08:57   
...Martina...
Živijo,

Nanaa, splav in abrazijo so mi naredili v bolnici v Šempetru. Dr. Venier me je zelo lepo sprejela in tudi ugotovila da imam pregrado. Zdej čakam prvo menstruacijo, januarja pa akcija. Želim si pa na operacijo priti prou nazaj k njej. Upam da bo.

BaguSka, zakaj pa ti dvakrat? a tudi to obstaja? grozaaaa.

srečno

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2007 13:13:38   
baguSka
BaguSka, zakaj pa ti dvakrat? a tudi to obstaja? grozaaaa.

hmja.. u bistvu je blo tko, da je taprvic poskusu.. pa mam tok trdo in ozko maternico, da mu ni uspel notr pridt.. se maternicni vrat mi je strgu.. user posted image  ponesrec valda, ker je hotu dobr.. na koncu je ugotovil, da je boljse da odneha in me je narocil se na eno operacijo, vendar pod pogojem, da mi pred operacijo z neko tekocino zmehca najprej zmehca maternico, da bo lahko notr prsu.. in mu je takrat hvala bogu uspelo, ceprav je ze tud slabo kazalo..

je pa tko, da je pregrada tak 'pojav', da se po nekem dolocenem casu tud nazaj zaraste... po kolkem casu, pa je odvisno od vsake posameznice... zato je fino, da se zacne cimprej delat otrocka...

Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2007 13:43:51   
...Martina...
BaguSka, a pol to pa ni nekaj enostavnega. Nisem vedla, da je tako. Jaz na to nisem niti pomislila. Ojojoj, zdej pa me je malo strah. Meni so rekli, da to gre noter s takim "orodjem", k sem pozabla kako se kliče in to 10 minut nimaš kaj delat. In da isti dan greš že domov.
In kaj ti je maternični vrat strgal? halo, kako pej to? Ma kje so ti to delali?

Hvala za nasvet.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.12.2007 17:18:38   
M1987
žiwjo, meni je 14 dni nazaj tudi odkrila ginekologinja pregrado v maternici user posted image  in je rekla da moram it an operacijo 1 leto pred zanositvijo. Ali se dolgo čaka na operacijo? Boli? LP user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!