|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nervoza in zanositev
29.11.2007 13:26:07   
Anonimen
Ima ketera že izkušnjo s tem, da je zanosila, ko je bila pod psihičnim stresom in imela kronična vnetja nožnice? Vprašanje se mi zdi user posted image , ampak vseeno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nervoza in zanositev
29.11.2007 13:34:50   
Anonimen
Ne razumem. Kaj si zanosila ko si bila pod stresom? Pa saj zaj več nisi al kako?

Vnetje nožnice se pa itak pozdravi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 13:41:13   
Anonimen
Ne problem je, da sem že nekaj časa pod stresom in da imam vnetja. Zanima me če je lahk to problem da ne zanosim. Noseča še nisem bila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 13:44:37   
Anonimen
Ja stres je lahko velik dejavnik. Ker ti hormonsko ravnotežje sesuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2007 13:45:33   
Anonimen
Pojdi k zdravniku in si najprej nervozo pozdravi, ker v nosečnosti ti vse na plano pride, potlej bomo pa spet brali, da otroke mučijo.
Ne vem odgovora, vprašaj zdravnika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 14:12:15   
Taula
Jaz sem imela letos skoz vnetja, pa glivice...user posted image  Še ko sem zanosila sem imela vnetje. Sedaj je ok. Upam da stane tako.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2007 15:49:49   
Anonimen
Men je pa prav zaradi vnetja, plodovnica odtekla in je zaradi tega moj angelček še na oni svet. Tako, da si najprej pozdravi stres, potem še vnetjes, saj je stres zelo velik dejavnik vnetja.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2007 19:20:16   
Neža7
Gled stres.... Jaz sem bila pod veliko stresa preden sem zanosila, ker mi je stara mama umrla in čudno nisem imela problem z zanositev. 
Vnetje.... Obema z gantar sva izgubila najini user posted image , kar pozno v nosečnost zaradi vnetje, da to moreš pozdraviti. 

Sedaj, ko sem pod veliko manj stresa mi ne uspe zanosit user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2007 23:27:14   
Anonimen
Neža7... Jst vem, da ti bo uspelo biti srečka user posted image  ful kmal. Pesti držim zate. Je pa res, da se bova morale obe ful paziti, da ne bova ponovno kakšnega vnetja fasali.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?