|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   L'OCCITANE
29.11.2007 9:55:33   
Spark
Imam darilni bon za njihovo trgovino, ker pa njihovih izdelkov ne poznam, me zanima kaj svetujete, s čim ste zadovoljni in s čim ne. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: L'OCCITANE
29.11.2007 10:05:53   
TinkiBinki
Uf, pojdi tja in si kaj privošči. Ful lepo dišijo vsi izdelki in je naravna kozmetika. Jaz npr uporabljam mleko za telo limona, lip gloss, karitejevo maslo proti strijam (nosečnost), so pa zelo prijazni in ti svetujejo...
Uživaj!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2007 10:08:49   
Anonimen
Jaz imam sivkin fluid za obraz za mastno kožo in karitejevo maslo.

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2007 10:18:33   
kovač
Uf tam imaš pa ziher ful izbire. Men noro dobr diši njihov ženski parfun ali pa toaletna voda ne vem točno od pomaranče za pozim je ful hud res.
Mah tam je vse dobr, ful majo kvalitetne zadevce. Zelo primerno so njihove stvari kot darila ker so cene bolj navite kot ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 11:53:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2007 12:15:06   
Magi*
pa mandljevo "koncentrirano mleko" (tako oni temu pravijo, v bistvu je krema user posted image ) za telo je SUPER. sicer super drago, ampak se izplača. drugače pa še krema za roke, mazila in glosi za ustnice...tudi mila krasno dišijo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2007 13:55:47   
flikflak
Pojdi tja in si privošči sprehod po trgovini (če imaš čas ) se ti bo ena od prodajalk posvetila in lahko obdelata vse od a do ž. Ti pa priporočam bolj dopoldanske ure,ker se bo zdaj počasi popoldan začela decembrska evforija - beri: gneča.
Njihov najbolj prodajan izdelek je krema za roke - karite.
Če obožuješ kopeli je zanimiva oljčna.
Peeling za telo ti priporočam citronko s soljo ali pa mandelj.
Pohvaljeni so tudi šamponi in balzami.
Prijeten in uspešen nakupuser posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2007 14:29:24   
Taula
karitejevo maslo proti strijam (nosečnost),

Pa je dober...kaj pomaga?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu flikflak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2007 16:14:25   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

karitejevo maslo proti strijam (nosečnost),

Pa je dober...kaj pomaga?

meni ne. sam meni tudi nič drugega ne, še sam bog mi ne more pomagat. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2007 16:24:32   
StBarbara
Jaz imam tudi karitejevo maslo proti strijam, karitejev tuš gel, pa sta super fajn.

Drugače imam pa še kremo za roke z medom...

A ima katera  kremo za noge? Kakšna je? 

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.11.2007 16:55:24   
Anonimen
Jao, jao, če hočešp pa zažigat med moško populacijo, pa obvezno Rosee de Fleurs, kao "cvetna voda" na bazi mandlja, to sem jaz poleti uporabljala in so terase decev gledale za mano. Čist res. Sem jo potem še frendici kupila in ista zgodba.

(odgovor članu StBarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2007 17:05:37   
bumerang
Evo, ravno včeraj sem šla tja, da kupim "samo eno milo" in ven prišla lažja za skoraj 100 eurov (med drugim tudi omenjena rosee de fleurs, ki ni mandljeva voda ampak toaletna voda z vonjem vrtnic) pa še zdaj ne vem kje in kam so šli ...
Meni je vstop v to trgovino prepovedan, ker bi tam v petih minutah lahko pustila plačo.

Svetujem pa mila, ki krasno dišijo, meni je fajn tisto piling mandljevo milo, s katerim si zribam noge in roke, pol se pa celo noč voham, pa mandljevo mleko, pa šampon in balzam z olivnim oljem, parfum ambra, vanilija, vse v zvezi z lavando, medena vodica brez alkohola, karite krema za roke, ...

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.11.2007 17:15:18   
Anonimen
(med drugim tudi omenjena rosee de fleurs, ki ni mandljeva voda ampak toaletna voda z vonjem vrtnic) pa še zdaj ne vem kje in kam so šli ...

Ne, ne, ne, ne, bumerang, je na bazi mandljev, nobenih vrtnic, ker vrtnice zame presladko dišijo in jih ne bi prebavljala. Košta pa enih 35 evrov.

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2007 17:30:48   
bumerang
A, cvetno roso misliš. Takšen vonj kot zgoraj omenjeno piling milo. Omamno dišeč ampak premalo zaznaven, da bi zanj dala skoraj 40 eurov (ni na bazi alkohola). Že eno večnost pomakam nos v vsako zadevščino v vsaki trgovini, ki nosi ime "mandelj", da bi odkrila enakovreden vonj.

Sem mislila, da misliš na vrtnice s sadno noto. Ta je tudi fajn dišava. Pa ostale tudi. user posted image  

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.11.2007 17:36:31   
Anonimen
A, cvetno roso misliš

Ja no, O.K. pa to. a vseeno ne bo držalo, ker ta zadeva dece prestavlja s stolov po mojih in frendičinih izkušnjah. Čist res. Tudi sama prej nisem vedela, da to tako lepo diši, dokler se niso deci oglasili. user posted image

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!