|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež- 9-18 kg...
28.12.2004 12:45:06   
Annny
Živjo!

Zanima me, kdaj predvidoma se začne rabiti avtosedež 9-18 kg? Ali res pri 8ih mesecih ali že prej? Ker lupinica se mi zdi kar malo majhna za toliko časa...
Kakšne so vaše izkušnje?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avtosedež- 9-18 kg...
28.12.2004 12:54:40   
ZARA
ojla...ja pomoje ene 8-9 mesecev,ma v bistvu ne vem tocno...jst ga Zari kupujem ze ene 2 meseca...
Zara v lupinico zaenkrat se pase ;) tko da se ni krize...ker ma sele 7.5 kg...

lp,Zara

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avtosedež- 9-18 kg...
28.12.2004 13:09:40   
debeluška

Pozdravljena!

Mi smo naši punčki kupili avtosedež ko je bila stara
7,5 mesecev,ker ji je bila lupinica premajhna.

lp

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avtosedež- 9-18 kg...
28.12.2004 13:17:11   
jagoda
Adama že tudi komaj stlačim v lupinico (10 kg), sam bomo še kakšen mesec potrpeli, da bo star vsaj 6m. Več pa verjetno ne bo šlo.

Kdaj pa ste drugi presedlali v večji avtosedež?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avtosedež- 9-18 kg...
28.12.2004 13:34:17   
viva
Mi smo ji nov sedež kupili že pri 5-ih mesecih, ker smo jo komaj dobil v lupinico. Sploh ko je bila v bundici. Kupili pa smo Concord Ultimax, ki ga lahko namestiš v nasprotni smeri vožnje ali pa v smeri vožnje. Zaenkrat ga imamo v nasprotni smeri. Je pa super, ker ima tri naklone in lahko brez problema zaspi ali pa gleda naokrog. V lupinici ji pa že ni bilo več všeč, ker ni nič videla ven.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avtosedež- 9-18 kg...
28.12.2004 22:55:08   
tralala
Nam je na začetku 7 meseca začel jokat, ko je sam sedel v avtu odzadaj, pa smo ga premestili v večji sedež. Imel je 7 mesecev in 1 teden, težek pa nekaj manj kot 8 kg. Sedež smo kupili v Trstu v trgovini La cicogna. Je od francoske firme Nania in je stal 80 eur. Mi smo zadovoljni, ta mali pa je bil presrečen, da je lahko gledal naprej. Ena slikica v avtosedežu je tudi v albumu Fotomodel.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avtosedež- 9-18 kg...
29.12.2004 10:35:45   
malika
Naš je bil star 10 mesecev, ko smo kupili pravi avtosedež, do takrat je bil komot v lupinici(imam Maxi cosijevo), zdaj pa tudi uživa v avtosedežu.Takrat je imel 9,5 kg.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?