|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prosim za nasvet
29.11.2007 13:05:12   
baguSka
Mene ja mal zmedlo zdele...

najprej pises, da zivite s svojimi starsi in da si se zaupala ocetu,

potem pa napises, da zivite v svojem stanovanju za mlade druzine...

user posted image

sicer pa: jaz tega nebi prenasala!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.11.2007 13:29:01   
Anonimen
Ne obsojajte jo zakaj se je odločila še za enega otroka mogoče je v tem vidla rešilno bilko,mogoče se je bom rekla ponesrečilo nevem točnih okoliščin.Tudi jaz sem imela tako vse je mel ampak mu ni bilo dovolj poskušala sem ,da sem se preselila k staršem ,da bi ga odvrnila od družbe finančno pa je bilo nekako približno enako.Potem sem zanosila in sem mislila,da bo bolje vendar nič pa sem zbrala moč in ga dala na čevelj in sem preživela sama z dvema otrokoma.
Čestitke pa da si dopovedala sedaj  in upam da boš dovolj močna in boš zmogla  držim pesti.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.11.2007 13:41:00   
Teya*D.
Značilno za nas ženske (vsaj nekatere), da rinemo z glavo skozi zid in vztrajamo do konca in povrh če je še tako zelo vse narobe vedno vidimo dobro rešitev. Glede na to, da je tako že kar 11let se je po mojem mnenju tvoj dragi kar navadil na takšno življenje in ker mu mogoče prej nisi nič rekla ali postavila kakšen ultimat je to izkoriščal...zelo dolgo...Kdo pa nebi tako živel?
Ko nam ženskam poči in prekipi potem je pa zares konec.user posted image

Pa vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.11.2007 14:17:13   
Anonimen
tako pristal je pred vrati in zato se nisem javla nekaj časa ker sem stvari spravljala vred.glede stanovanja pa je tako da takrat ko sem prosila za stanovanje in ga na srečo dobila sta se moja starša preselila z nami ker je oče invalid in je stanovanje v nižjem nadstropju tako da sem jima malo pomagala,zdaj pa še onadva meni pomagata vsaj malo finančno da pridemo čez mesec.upam da je zdaj malo bolj jasno glede stanovanja.včasih se tudi jaz sprašujem kaj sem čakala tako dolgo a kot pravijo upanje umre zadnje.upala sem na spremembe a jih ni bilo in sem ukrepala.bolje zdaj kot nikoli,pa tudi na sodišču sem že porihtala za preživnino za sina.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
30.11.2007 14:22:43   
Anonimen
A v dveh dneh si na sodišču porihrala preživnino? Kako ti je pa to uspelo?

A tip se je pa kar strinjal in šel?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
30.11.2007 14:28:46   
Anonimen
vlogo sem oddala danes zdaj pa moram počakat na odločbo,njegove tri plačilne liste sem tako imela ker sem jaz pospravljala stvari in sem jih kar skopirala preden jih je dobil nazaj.povedla pa sem mu lepo da če ne misli plačevat ga bom pa tožla kolko bo šlo in se je raje odločil ,da papir podpiše

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
30.11.2007 14:52:18   
srki
Kdo pa je npr. avto vzdrževal z vsem, kar paše zraven-registracija, zavarovanje. OK, saj vem, to je enkrat na leto, pa vseeno.

Ne vem, jaz pa se ne bi tako na hitro odločila in ga odpikala. A boš zdaj kaj na boljšem, ko ga  ne bo? Stroške boš še vedno sama plačevala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.11.2007 21:01:18   
anarabarbara
Bravo punca! Tako se dela!!! Veliko sreče ti želim!!!

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.11.2007 22:30:55   
Anonimen
Bolje da si sama plačuje stroške no kot je pa rekla ma pa tudi starše za podoro kot pa da gleda enga deca od katerega nima prav veliko bravo anonimna drži se.

(odgovor članu anarabarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
1.12.2007 14:27:45   
Anonimen
ja lažje mi je ker mi ni potrebno se več ubadat s tem a bom kaj dobla od njega ali ne in ni mi ga potrebno več prosjačkat in kakor sem tudi prej bla sama za vse seveda s pomočjo staršev bom tudi sedaj.sem pa bolj mirna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
1.12.2007 16:26:32   
Anonimen
Sem vesela zate da si zbrala pogum in naredila odločne korake naprej.... drži se in sedaj ne popusti ,morebitni, sladkim obljubam, ki jih bo nanizal, samo da te dobi nazaj.... če se ni spremenil 11 let se tudi sedaj ne bo.
srečno in imej upanje v lepši jutri..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
1.12.2007 17:28:38   
Anonimen
Storila si prav, naj te njegove lažne obljube, solze ne zavedejo.. Vso srečo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
1.12.2007 17:31:46   
Marogica
Anonimna-ta prva .....to ti je pa za čestitat.user posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.12.2007 17:38:01   
Anonimen
Ja 1 anonimna.Lahko bi bila marsikateri za vzgled.Čestitam za pogum in odločnost.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
1.12.2007 17:39:34   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Anonimna-ta prva .....to ti je pa za čestitat.user posted image user posted image user posted image

ja,res!!!! bravo!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.12.2007 18:13:27   
tananejka
Bravo za pogumuser posted image

Držim pesti, da bo podpisal papirje in da se bosta lepo zmenila za sodelovanje pri vzgoji otrokuser posted image

Vso srečouser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?