|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Križevi dnevi
27.11.2007 22:58:23   
dany82
Punce pozdravljene,

Sem popolnoma nova članica, saj sem se pravkar vpisala. Po prebiranju forumov sem ugotovila da zanositev sploh ni tako enostavna kot sem si jo predstavljala. Pri seksu nehaš pazit in je to to.

S fantom se sicer komaj 2 meseca trudiva zauser posted image , pa sem razočarana. Glede  na moj "zahteven" karakter bi moralo uspeti že prvi mesec, pa temu ni tako.

Ker nisem nikoli imela redneuser posted image  , jo pričakujem nekje do nedelje, čeprav je "naj nebi imela", saj sem imela 10 dni po user posted image  simptome zanositve (boleče in trde bradavice, slabost, vrtoglavica). Zdaj je to vse izginilo in me samo še zvija po jajčnikih.

Vem da ste že veliko napisale na to temo, vendar bi prosila še za kakšen nasvet, da bom bolj optimistično gledala na koledarček.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Križevi dnevi
27.11.2007 23:00:30   
Anonimen
Nimam nasveta.
Edin da se probaš sprostit če ti rata.

(odgovor članu dany82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 23:02:52   
kovač
Ti bodi lepo pozitivna in se ne obremenjuj pa bo vse ok, če ne takoj pa malo kasneje. Itak da bo ratalo......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 23:28:08   
nicnic
Jaz ti svetujem, da čimmanj gledaš na koledarček in pač uživata maksimalno. Ob veliki želji po user posted image , je vem težko odklopit misli, ampak prej ali slej bo uspelo.user posted image

Pa dobrodošla med nami.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 7:17:13   
lučka 25
Vem, da je želja po user posted image  velika in kljub našim nasvetom, da se ne obremenjuj in sprosti je to težko. Jaz verjamem, da vama bo uspelo in upam, da kmalu.user posted image
Imam pa kar nekaj prijateljic, ki je tekom zadnjih nekaj let zanosilo in čisto vse so zanosile v povprečju v 3 ciklusu. Samo eni je uspelo v prvo. Saj bo! user posted image

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 7:23:40   
Anonimen
Po dveh mesecih ne morejo biti križevi dnevi. Ženske se na teh forumih leta zdravijo, pa še nisem prebrala besed križevi dnevi.

(odgovor članu dany82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 8:20:16   
Anonimen
Po moje moj nasvet ni glih za ta čas, vendar se mi zdi prav, da ga povem. Sama sem si tudi ful želela bit user posted image . Ratalo je po ene dveh mesecih. Pa še to je ratalo zato, ker sem se čist sprostila, ker sva bila na dopustu. Tako da si vzemita kakšen vikend v toplicah in se razvajajta. Sicer pa upam, da ti je že ratalo bit srečka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 9:10:45   
tinkamiška
jst sem se predvsem naučila, da je treba bit strpen, čeprav, ko se bliža obdoje M, dobim sršene v rit in kr nekaj mencam, takrat se je treba zamotit s čim drugim, z nečim v čemer uživaš in te sprošča. Če si navajena, da vse kar hoče dobiš takoj, se pravi, da daš maksimalno vse od sebe in potem rata, ti tukaj to skoraj nič ne pomaga, razen, da imaš občutek, da si nardila vse kar je treba, potem pa mora bit pač tisit tapravi trenutek, da rata.

To, da se je treba samo sprostit in rata pa mene malo ob živce spravlja, pa ne mislim nič slabega. Ampak, če kej ni vredu, bohnedaj da je, si lahko še tako sproščen, pa ne bo ratalo in tega res ne slišim rada. Pa ne mi zamerituser posted image

Vsekakor vama želim, da bosta kmalu zagledala user posted image user posted image ali +user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2007 9:22:01   
pety78
saj sem imela 10 dni po simptome zanositve (boleče in trde bradavice, slabost, vrtoglavica). Zdaj je to vse izginilo in me samo še zvija po jajčnikih.

Čisto možno, da si zanosila, ali pa so bili to znaki ovulacije. Jaz sem cca 14 dni po user posted image čutila neko špikanje v jajčnikih in slabost, ampak sem razmišljala, da je to verjetno vse v moji glavi in da sem pač pozorna na vsak občutek, ker seveda čakam ali bo ali ne bo. In sem res zanosila.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2007 9:40:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

To, da se je treba samo sprostit in rata pa mene malo ob živce spravlja, pa ne mislim nič slabega. Ampak, če kej ni vredu, bohnedaj da je, si lahko še tako sproščen, pa ne bo ratalo in tega res ne slišim rada. Pa ne mi zamerituser posted image

Vsekakor vama želim, da bosta kmalu zagledala user posted image user posted image ali +user posted image

Tinka

Kako se jaz strinjam s tem!!! vsakič, ko je čas mojih plodnih dni, sploh odmislim, da so in se ne obremenjujem s tem, pa ni še ratalo po enem letu. Pa koliko jih je tu gor, ko se trudijo več let!! Ne rata vsem v prvo, to ti je lahko jasno! Malo je teh srečnic. Želim ti, da čim prej ugledašuser posted image

Drugače pa dobrodošla na forumu!!user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2007 17:57:11   
Skratek46
Midve smo praktično na istem. Jaz tudi hočem vse in takoj in se maltretiram s temi dnevi O in pol razmišljam če bo al ne bo ta user posted image . Ne morem se sprostit-sploh nikakor...ŽAL

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2007 19:22:31   
ključek
dany82, dobrodošla!
jaz sem zelo podobna tebi-sem mislila, da ko bova prvič user posted image bom kar takoj lepo noseča. user posted image  na žalost ni tako, sva pa midva tud zelo "frišna" v tem projektu. kot sem prebrala, je najboljše, da vse odmisliš, ne tuhtaš sam o tem-joj, kdaj bo že user posted image , pač pa le uživaš in slej ko prej se ti pokaže user posted image user posted image .
vse najlepše!!! user posted image

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 21:18:17   
dany82
Ojla,

Najprej hvala za nasvete in spodbudne besede.

Dejansko si težko predstavljam, da nebi razmišljala o user posted image , ko pa dejansko čutim željo po user posted image , oz. o tistem o čemer "sanjaš" veliko razmišljaš.

Včasih še v službi, med najpomembnejšim delom pomislim na user posted image . Sicer se pa človek vedno uči, in se bo potrebno tudi tukaj naučiti potrpežljivosti.

Sicer pa opažam, da se na teh forumih kar dobro poznate med sabo.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?