|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpliv
27.11.2007 20:34:25   
Anonimen
Pozdrav,
je res da se dojenček v maternici lahko prestraši, če kaj šrajaš in se zato lahko pokaka?Namreč večkrat kaj zakričim na starejšega sina in me skrbi ali lahko to vpliva na nerojeno detece. Ja men se zdi ta trditev neumna, me pa zanima kaj menite vi.Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpliv
27.11.2007 20:36:12   
Anonimen
Sam tolk pazi, da ne bo tavečji oglušel od hudga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 20:38:08   
Anonimen
No,no pa nisem mislila tako hudo sam sj veš kako te včasih kaj razkurjo, ko nič ne ubogajo - pa jim 100x poveš eno in isto.Pač tko me mal zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 20:40:33   
Anonimen
Nima bit kaj no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 20:48:17   
Anonimen
Ja neki podobnga je od prjatla bejba mi enkrat razlagala. Da se je njena mami v nosečnosti ful vstrašla in je ona zato zdej tak "čikn"user posted image , sm mislna da se bom uscalauser posted image ...kaj vse ne najde folk enih izgovorovuser posted image

Drgač pa predvidevam da se je moja mami k je bla z najmlajšo noseča kar dost drla....glede na to da smo bli trije hudički že na svetu...pa ni nč narobe s tamalo. No vsej nč očitngauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 20:57:26   
Anonimen
Ja sj se mi zdi da so to sam babje čenče, tako kot una z obešanjem perila in omivanjem oken. Hvala, da delite to z mano. Lepo user posted image še naprej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 20:59:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja sj se mi zdi da so to sam babje čenče, tako kot una z obešanjem perila in omivanjem oken. Hvala, da delite to z mano. Lepo user posted image še naprej

N0, to pa niso čenče. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 21:05:25   
Anonimen
Zakaj misliš da to niso čenče, če pa praviš da nima kaj bit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 21:12:45   
valchy912

Zakaj misliš da to niso čenče, če pa praviš da nima kaj bit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 21:34:12   
Anonimen
Ja tole z obešanjem perila, pa pomivanje oken ne. user posted image

(odgovor članu valchy912)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 21:46:14   
benika
Pa verjetno je tisto tud res, da če se opečeš po trebuhu v nosečnosti ima potem dojenček na tistem mestu flekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 21:51:52   
valchy912
Drage punce, pa v kaj vse neboste vi verjele. Ne mislite na slabe stvari, pobožajte se po trebuščku in povejte otročku da ga imate že zdej rade in mislim da bo najbolje - za vas in zanj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 21:54:21   
Anonimen

Namreč večkrat kaj zakričim na starejšega sina in me skrbi ali lahko to vpliva na nerojeno detece

Sigurno vpliva na starejšega :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2007 22:24:45   
Anonimen
Stegovanje naj bi bilo nevarno zarad popkovine.Da se ne bi namreč okoli vratu ovila.Moje punce sta bile obe oviti,pa se nisem ne vem kako pretegnila v nosečnostiuser posted image
Reč da ne smeš pa je.Ti bo že tašča okna pomilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2007 11:02:18   
Zofy
Ah, o tem stegovanju pove vsak po svoje: eni zaradi popkovine, enizaradi stranskih mišic...naša učiteljica telovadbe pravi, da je to non sense in prav tako sem brala, da nima Pušenjak nič proti stegovanju...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 12:31:31   
Naja30
Zofy, mislim da so se punce malo hecale user posted image  Po moje še redko katera verjame v tole stegovanje in popkovino. Babje čenče.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?