lila114
|
Draga Tajduška!! Zadovoljna sem bila zelo, sicer so otroci na istem oddelku kot odrasli, le da v sobah niso mešani. Jaz nisem ostala čez noč z njim, saj je sam pridno spal, so pa druge mamice spale z svojimi in spijo v isti sobi kot otrok. Operacija sama je potekala vredu, seveda predno jih odpeljejo dol v operacijsko sobo dobijo en sirup, po katerem so bolj mirni in zaspani, naš ta mali je videl metuljčke po njem in jih kar z rokami v ležečem položaju lovil. ko so ga peljali dol sem lahko šla zraven do vrat v operacijske prostore, potem sem se vrnila in zgoraj počakala na mojega korenjaka. Po operaciji je imel malo raspokane ustnice, to pa zato ker večina posega se dela skozi usta, seveda pa je spal kot polhek še pol ene 2 uri. Ko se je zbudil ni smel revček piti in to je bila muka, samo zmakali smo mu lahko z gobico, ki jo dobiš po operaciji. Po posegu naj ne bi jedel 4do 6 ur, naš je jedel že po 3, saj mu je sestra prinesla kosilo. Proti večeru je bilo že divjanje naprej, kot da ni bilo nič. Se pravi en dan je sprejem, drug dan operacija, tretji dan pa ste že odpuščeni. Tako da ni sile in nehudega, sestre so prijazne, zdravniki tudi. S seboj lahko prineseš kar ti je volja, od pižame do igrač, seveda tudi hrane, ampak ni potrebe, saj so otroci dobivali isto porcijo kot odrasli, tko da še se jaz zraven najedla. Spodaj pod bolnico imaš polno trgovin, kot tudi trafik. Sicer ne vem od kod si in če poznaš tamkajšno bolnico. Ah ja še to, če spiš zraven nje plačaš prenočišče okrog 20evrov, če pa hočeš še hrano pa 40 evrov, ne vem če to veš ali ne zato vseeno raje napisala. Takrat seveda cene v sit 5000 za spanje in 10000 s hrano. No upam da dovolj vredu poročilo, se pa le oglasi ko bo vsega konec in povej svoje iskušnje, je pa res da bi tudi mi mogli čakat v Mb 2 leti, v MS pa samo 2 meseca. lp
|