Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 27.11.2007 18:29:00
|
|
|
|
Fargesia
|
v katerem krogu sta? men se vsak krog vleeeče kot čreva...grozno je to čakanje...no, zdaj 19.krog se je v meni zgodilo nekaj in zdaj sem bolj mirna...zdaj sva v 20.krogu , pa še M je predčasno prišla (prej na 40.dni, zdaj na 32.dni)...upam da bo tako "kratek" tudi ta ciklus...razumem te da te čakanje ubija...
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 27.11.2007 18:30:29
|
|
|
|
Majuska
|
Skratek, tudi ostale smo šle čez to ... jaz sem imela še tako neredno da sem vedno penila, kdaj naj sploh naredim test da bom ziher. No, zaenkrat se je v redu izteklo. Želim ti čim lažje čakanje in da bi čimprej ugledala
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 27.11.2007 18:33:50
|
|
|
|
Skratek46
|
Punce-hvala. Vsaj vem da nisem edina in je to v teh dneh v veliko pomoč...srečno tudi vama...
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 27.11.2007 23:12:45
|
|
|
|
dany82
|
Tudi mene čakanje ubija. Sem v 2 mesecih opravila že toliko testov, če bi slučano že kaj prej pokazalo, pa ni nič iz tega. Tolažino se z veselim decembrom in čakajmo na . Veliko uspeha vsem.
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 27.11.2007 23:31:17
|
|
|
|
nicnic
|
Ja, dnevi se takoooo vlečejo. Ampak je pa hecno, da predno delaš dojenčka se ti zdi, da si skoz v teh vložkih, da je mesec tip top naokoli in zopet M. Čudno, ane?!
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 8:01:09
|
|
|
|
byanca
|
Dobro jutro, ja tut meni se zdi, da se vlečejo dnevi in vsak dan se zalotim, kako jih štejem. pa si po vsaki rečem: zdaj pa dovolj, sprosti se, nehaj štet....pa nemorem.non stop nekaj računam itd. potem pa pogledam mojga , on pa nič. pa še pogovarjat se nemorm z njim ker njemu je itak vse samoumevno in škoda besed. ko se bo primlo se bo primlo-pravi. ko bi bla tut jaz tako "flegma"
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 8:15:07
|
|
|
|
jabi babi
|
joj sam res dnevi res nikamor ne grejo,jst sm dobila z en tedn zamude,tko da zej spet nevem kdaj bo o.upam da bo saj o pokazala očitne znake ,saj ona je ta ki se jo veselim.... ,pred pa sm imela neko čudno manjšo krvavitvo,komaj opazno,oz manjši izcedek.kdaj nej bi pol štela začetek ????a takrat k se vlije????ah zej že mal nakladam...upam da bo novo leto lepšše....ZA VSE NAS!!!!!!aja kar se pa moških tiče so pa res bl flegmatiki,moj je isto,pravi k bo čas za to pa bo spet....
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 9:46:15
|
|
|
|
jazzz27
|
jabi babi, veš moram priznat, da imajo včasih prav moški, pa saj bo!!!! samo me ženske smo neučakane! Brez zamere! Mal te moram potolažit. Bi me pa jezilo, če bi se trudila več let, pa bi mi moški dejal, saj bo, ko bo pravi čas! Tako da glavo pokonc, vpisat se v veseli december. Božička in Dedka Mraza za rokav cukat, naj še tebi prinese v trebuščka!!
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 10:58:28
|
|
|
|
jabi babi
|
oh kje pa,kakšna zamera..... ,jst sm pomoje tazadn človek k kej zamer .drgač pa vem da majo naši desci 1000000000000000%prov,sam nam kej v glavo vbit....
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 11:02:00
|
|
|
|
jazzz27
|
Si prebrala na sosednjem forumu, upajmo skupaj...po sedmih letih in pol...sem kar brez besed ostala .
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 11:09:45
|
|
|
|
tiana
|
js pa sploh ne morm vedt kdaj mam ovulacijo,ker mam tko neredno menstruacijo-letos sem jo imela 6x???
|
|
|
|
RE: DNEVI NE GREJO NIKAMOR... 28.11.2007 11:21:07
|
|
|
|
jazzz27
|
če si jo imela 6x, potem veš kdaj jo imaš! ne vem ti tudi jaz odgovorit. mogoče bi s testi vedela, ampak to je spet tolk in tolk dnarja stran vrženga za teste, če bi vsak dan lulala na test...potem tud M nimaš redne najbrš! Mogoče je to težava za obisk ginekologa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?