Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečina v spodnjem delu trebuha 27.11.2007 17:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Po mojem ti nekaj pritiska. Pokliči g ali v dežurno v porodnišnico. Oni ti bodo najbolj svetovali. Imam kolegico, ki je bila približno tudi toliko noseča kot ti. Bolečine so se pojavile v dimljah tako, da včasih sploh ni hoditi mogla. Baje, da ji je pritiskalo na živec. Pa počivaj. Lp
|
|
|
|
RE: bolečina v spodnjem delu trebuha 27.11.2007 18:22:27
|
|
|
|
Marogica
|
Pokliči ginekologa čimprej, predvsem pa leži in vstajaj samo toliko, kot je potrebno.
|
|
RE: bolečina v spodnjem delu trebuha 27.11.2007 19:04:36
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Hej! Sama sem v 34. tednu in sem ravno zaradi teh bolečin bila danes pri G. Namreč danes me je celo uro bolel spodnji del trebuha ka pr norcih, pa še v križu. Seveda sem sklenila, da bom kr poklicala G in tako sem šla. G je pogledala če je vse ql (UZ + stanje MV). Vse je bilo tako kot je treba in očitno mi tko pritiska navzdol, da pač občutim kokr sm dons in par dni nazaj. Je pa ZELO živahna . Tko da mi je napisala magnesol in rekla, da morm počivat. Tako da mislim, da ni nič resnega s tabo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2007 23:10:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)
1x na dan (
34%)
2x na dan (
48%)
3x na dan (
5%)
bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!