Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 16:40:36
|
|
|
|
kepica
|
Ali mogoče jemlješ železove tabletke? Po njih je blato črno. lp Kepica
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 17:00:08
|
|
|
|
aneja1
|
Najprej se ti zahvaljujem za odgovor, ker sem že čist obupana. Ja jemljem tablete za slabokrvnost, ampak takšno blato sem imela že kakšne 3 dni preden sem začela jemati železove tablete (ferrum). Pa tudi nobena hrana mi ne diši. Nekje sem prebrala, da so to lahko notranje krvavitve. a imaš ti podobne izkušnje? Lep pozdrav!
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 17:17:57
|
|
|
|
Tina26
|
To je sigurno od zelezovih tablet. Ce te je pa strah pa pojdi k zdravniku oz. poklici G. da te pomiri. Drugace je pa normlno da po teh tabletah postane blato crno oz. zelenkasto. Ene so zelo zaprte, jaz pa imam tekoce blato od kar jih jem, pa tudi slabo mi je po njih vsaj eno uro po zauzitju. l.p. Tina 34t
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 17:56:01
|
|
|
|
eva1
|
Ja to bo to-železove tablete-sigurno! Pa tudi slabo je rado po njih, veliko jih tudi bruha... če bi bile notranje krvavitve bi te strašansko bolel trebuh(sama delam v zdravstvu in se vsak dan srečujem s tem!) Upam, da smo te malo potolažile! Lp, Eva 28t in :duda: :modri:
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 18:20:10
|
|
|
|
ZARA
|
se strinjam s puncami...jst sem jih jedla zadnji mesec(bljak!) nosecnosti in je bil ucinek isti...vse crno...:hudicek:
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 19:08:37
|
|
|
|
maja1977
|
Zdravo! Se strinjam s puncami, to bo od železovih tablet... Jaz sicer jem sirup (ki je prav tako bljak :((), učinek pa žal isti. Mene je na srečo sestra pri G to vnaprej opozorila, če ne bi bila verjetno tud jaz mal zmedena:zmeden:. Sicer pa - vse za naše bebice!!!! :duda: Pridno papanje tabletk še naprej. LP Maja9nebesa
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 19:49:42
|
|
|
|
aneja1
|
Pozdravljene! Zelo, zelo ste me potolažile. Upam da bo pri tem tudi ostalo, da ne bo kakšnih večjih težav. Zdaj sva si z mojim partnerjem oba oddahnila. Jaz tudi pravim, da je treba za naše bebice malce potrpet. Jaz sem komaj na začetku nosečnosti pa se že neznansko veselim. Hvala, še enkrat Lep pozdrav!
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 27.12.2004 22:15:51
|
|
|
|
kepica
|
Ja,se mi je zdelo,da bo to to.Jaz imam s tem zelo dobre izkušnje,saj sem imela že pred nosečnostjo slabo kri,v nosečnosti pa še posebej,zato sem pojedla kar precej škatlic Retaferja in zato točno vem,kakšno je blato.Mene so te tabletke kar malo zaprle ampak vse se da rešit s kakšnimi figami ali donatom. Če te pa še zmeraj skrbi,da bi bilo krivo še kaj drugega(ker si imela črno blato že pred tabletkami),pa to povej svoji ginekologinji,ko boš imela naslednjič pregled.Za vsak slučaj,ampak mislim,da ni panike.Ti samo uživaj v nosečnosti. lp Kepica
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 28.12.2004 8:16:19
|
|
|
|
pika78
|
Tudi jaz jemljem Ferrum Lek (2 tableti na dan, pa ti?) in imam črno blato. Pa tudi slabo mi je občasno in me peče spodaj (ko grem na WC). Pa utrujena sem. Upam, da je to res od tablet. Če bi bila kri v blatu, bi imela verjetno bolj rdeče blato in ne črno. Tako, da ne skrbi. Lp, Pika (20t)
|
|
|
|
črno blato med nosečnostjo 29.12.2004 16:51:15
|
|
|
|
aneja1
|
Pika78 tudi jaz jemljem enake tablete kot ti (eno na dan). Bila sem pri G in sem ji povedala kakšno blato imam in je to od železovih tablet-moja G mi je pozabila povedati. Če imaš probleme ko greš na vodo, se probaj spodaj umivat z jabolčnim kisom, ki ga razreči z vodo, verjemi, da pomaga, pa tudi za zmanjšanje belega toka je. Lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?