|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova oblika noric
27.11.2007 10:32:19   
lelaval
Moram vprašat, če je že katera slišala to -jaz sem namreč prvič. V šoli pri tavečjih jih ima kar precej vodene koze. In razredničarka je včeraj hčeri rekla (sama ima hčer isto staro), da se je pojavila nova oblika vodenih koz, za katero lahko večkrat zboliš. Vem, da lahko večkrat dobijo škrlatinko, a koze? user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova oblika noric
27.11.2007 10:55:21   
Majabo
no še ta udarec!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 11:05:48   
malecka
Sem slišala ja, me je kar na rit hitlo. Že tako je vedno nekaj v zraku....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 11:17:01   
tinkamiška
Ja, tudi pri nas v vrtcu pravijo tako, ampak je rekla vzgojiteljica, da lahko zboliš 2x samo, če si 1. imel lažjo obliko vodenih koz...Zgleda, da trenutno povsod razsajajouser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 11:24:50   
natasaom
no,finouser posted image  a mi tud lahko zbolimo?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 14:32:42   
jazz
In kako to zgleda? Ker mi smo flekasti baje kao od nekega virusa in dohtarji nimajo pojma zakaj...pa lulčka mamo vnetga in ful hrapavo kožo. Mogoč je to to, če ni od hrane al kake druge alergije....pišula čez deset let bom že k kak dohtar!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 15:08:24   
lelaval
In kako to zgleda

Najprej je rdeč izpiščaj, potem pa nastane voden - še v istem dnevu - ne moreš zgrešit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?