|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v trebuščku po rota virusu
27.11.2007 9:49:55   
Nia30
Pozdravljene!

Naši mali (3 leta ) je prebolel rota virus. Prejšnji ponedeljek je bruhal, imel drisko, vročino in strašne bolečine v trebuščku. V torek je vročina padla, tudi bruhal ni več. Do nedelje je še imel bolj redko in rumeno blato in seveda vsak dan bolečine. Včeraj je bilo blato že čisto normalno, bolečine pa še kar vztrajajo. Ves dan joka, da ga boli trebušček. Danes je že 8. dan, mali pa še kar naprej joka. Čisto sem že obupana ker mali skoz joka, jaz pa ne vem kako mu naj pomagam. Klicala sem že v bolnico kjer pravijo, da je to normalno in da se bolečine lahko vlečejo še lep čas. kako dolgo pa??
A mi lahko katera pove kako je bilo to pri vas? A so vaši otročki tudi imeli takšne bolečine in kako dolgo so trajale?

Lp
Nia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v trebuščku po rota virusu
27.11.2007 12:41:55   
Mlada mamica
Daša je prebolela Rota virus(ta je trajal 7 dni)od tega sma 2 dni bile v bolnici na infuziji!Vmes se je drla(kar naenkrat) kot da bi imela krče...verjetno je bilo od bolečin!Po nehanju driske in bruhanju teh bolečin več ni bilo,tako da ti glede tega ne bi vedla svetovat...
Kaj pa pri os.zdr. nista bla nič na kontroli?Glede tega nisi ničp napisala!V bolnico lahko pok.pa vprašaš,samo kaj pa oni vejo kak je res na stvari z otrokom?Kaj pa če ga ne boli,pa je nekaj drugega?user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 13:13:08   
Jančika_
Vasja ni nič jamral o bolečinah, potem ko je bilo konec driske. Kaj pa vem, jaz bi ga peljala pokazat k pediatru. A mu daješ kaj za prebavo? Linex ali kaj takega? Saj ne vem, če to kaj pomaga pri bolečinah, ampak za probat jeuser posted image .

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 15:22:12   
Nia30
Ja, dajala sem mu Linex pa actimel. Z Linexom sva zdaj nehala. Ma ko sem klicala v bolnico, so rekli da je to normalno, kolegica, ki je med. sestra, pravi, da je normalno, postavla sem vprašanje na med.over.net, pa pravijo na pediatriji, da je normalno, ko pa vprašam druge mamice, pa noben otroček ni mel bolečin user posted image  Napotnico za bolnico imam še od prejšnjega pondeljka (sem jo dobila, če driska pa bruhanje ne bi nehalo) tako da, če do petka ne bo nič boljše, se gremo pokazat.
Ne vem no, sem že pomislila, da je mogoče fejst občutljiv in ima prag bolečine ful nizko in pol pač joka pri minimalnih bolčinah. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 8:40:45   
teti
Zdravo!

Naš mali (kmalu bo star tri leta) je tudi prebolel rota virus - trebušček ga je bolel več kot en teden  (cel teden je mel drisko, bruhal je le parkrat - se pravi, da ga je bolelo še kakšne dva dni po tistem, ko se je vse skupaj umirilo), tko da ne vem... Naš zdravnik je rekel, da traja vse skupaj lahko 8 do 9 dni in je reku, da Linexa nima smisla dajat, da vse kar lahko naredimo je, da skrbimo da dovolj popije...
Upam, da bodo bolečine kmalu minile!

LP

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?