Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v trebuščku po rota virusu 27.11.2007 12:41:55
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Daša je prebolela Rota virus(ta je trajal 7 dni)od tega sma 2 dni bile v bolnici na infuziji!Vmes se je drla(kar naenkrat) kot da bi imela krče...verjetno je bilo od bolečin!Po nehanju driske in bruhanju teh bolečin več ni bilo,tako da ti glede tega ne bi vedla svetovat... Kaj pa pri os.zdr. nista bla nič na kontroli?Glede tega nisi ničp napisala!V bolnico lahko pok.pa vprašaš,samo kaj pa oni vejo kak je res na stvari z otrokom?Kaj pa če ga ne boli,pa je nekaj drugega?
|
|
RE: bolečine v trebuščku po rota virusu 27.11.2007 13:13:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Vasja ni nič jamral o bolečinah, potem ko je bilo konec driske. Kaj pa vem, jaz bi ga peljala pokazat k pediatru. A mu daješ kaj za prebavo? Linex ali kaj takega? Saj ne vem, če to kaj pomaga pri bolečinah, ampak za probat je .
|
|
|
|
RE: bolečine v trebuščku po rota virusu 27.11.2007 15:22:12
|
|
|
|
Nia30
|
Ja, dajala sem mu Linex pa actimel. Z Linexom sva zdaj nehala. Ma ko sem klicala v bolnico, so rekli da je to normalno, kolegica, ki je med. sestra, pravi, da je normalno, postavla sem vprašanje na med.over.net, pa pravijo na pediatriji, da je normalno, ko pa vprašam druge mamice, pa noben otroček ni mel bolečin Napotnico za bolnico imam še od prejšnjega pondeljka (sem jo dobila, če driska pa bruhanje ne bi nehalo) tako da, če do petka ne bo nič boljše, se gremo pokazat. Ne vem no, sem že pomislila, da je mogoče fejst občutljiv in ima prag bolečine ful nizko in pol pač joka pri minimalnih bolčinah.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?