|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponosna
27.12.2004 11:47:05   
Anonimen
Naša zlata pikica je v soboto prvič naredila lužico v kahlico! :bravo::bravo::bravo:

Me kar razganja od ponosa. Nobel a ne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ponosna
27.12.2004 11:52:12   
M&P
:bravo::bravo::bravo:Še veliko takih lužic in podobnih tortic v kahlico vam želim!:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ponosna
27.12.2004 11:57:46   
Tipi
:bravo::bravo::bravo: čestitamo za prvo lužico v kahlico.:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ponosna
27.12.2004 12:21:12   
Tashaia
Bravo!
Kako pa si jo začela navajati na kahlico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ponosna
27.12.2004 12:41:04   
Anonimen
Tashaia, v bistvu je sploh nisem imela namena navajat. Kupila sem kahlico, pa sem se gor usedla (oblečena) in rekla da mamica lula, če bo Lea tudi lulala. Pa se je vsedla gor, pa vstala, poa vsedla, pa vstala.... milijonkrat. Potem pa nič. Jo je pustila pri miru. Vsak večer jo pa kakšno uro pustim brez pleničke. Potem je pa kar naenkrat sitna ratala in je na vsak način hotela prijet pleničko (ki sem jo imela za kasneje pripravljeno). Pa sem ji jo dala in je šla do kahlice , se vsedla in lulala. Ok, sicer čez žabice, ker nisem dojela, da jo tišči. Ampak očitno že ve, za kaj gre. :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ponosna
27.12.2004 12:45:26   
sa
:bravo::bravo::bravo:le tako naprej:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ponosna
27.12.2004 12:48:34   
Alexandra
:bravo: :bravo: :bravo:

Tudi naš korenjak Luka kaka v kahlico že skoraj en mesec, tako da vem, kak ponos je to za starše.

:bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ponosna
27.12.2004 13:05:06   
Anonimen
Še ena s kahlico :)

:bravo::bravo::bravo: Čestitke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ponosna
27.12.2004 13:15:56   
Tashaia
Super, hvala ti za nasvet! Tudi jaz že kar nekaj časa razmišljam o nakupu kahlice, čeprav se mi zdi, da je to za mojega skoraj 14 mesečnika še prekmalu. Vseeno bom poskusila. Kdaj približno otroci ostanejo suhi čez dan? Verjetno punčke hitreje kot fantki, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ponosna
27.12.2004 14:04:01   
Sarina
Oooooooo - :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ponosna
27.12.2004 14:15:31   
Anonimen
To je pa res tako različno od otroka do otroka. Nekateri grejo na kahlico že pri osmih mesecih. Meni se to zdi zeloooo zgodaj. Večina se pa navadi bit brez pleničke na poletje okrog drugega rojstnega dne. Saj veš, poleti jih je lažje odvajat, ker lahko kjerkoli zunaj počepnejo in lulajo. Nisem pa še slišala, da bi bile punčke prej suhe kot fantki. Možno. :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ponosna
27.12.2004 16:03:17   
ZARA
oj alja...dobr si to nardila!!:bravo::bravo::bravo:
zara jo je dobila (kahlico) za bozicka,ampak je se ne mislim gor dajat,ker se ne sedi...
Pa se to...moj brat je bil brez plenicke pri 1 letu...

pa-paa

Srecno alja tebi in tvojim v novem letu!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ponosna
27.12.2004 19:09:05   
dory
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?