|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hcg hormon
27.11.2007 7:28:46   
Anonimen
Menstruacija mi zaostaja že 4. dan. Včeraj sem naredila en babi chek, ki je pokazal zabrisani švoh črtici, ker nisem bila sigurna sem šla še v laboratorij, kjer je bil test negativen. sploh se nebi tako obremenjevala, če ne bi bil danes zadnji dan, ko imamo možnost v službi cepljenja proti gripi. Poznavalke prosim naj mi odgovorijo, ali je možnost da je krvni test HCG negativen urinski pa pozitiven
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hcg hormon
27.11.2007 8:19:14   
Abra
Krvni test betaHCG je najbolj zanesljiv test. Kolikšna je bila pa vrednost - 0 ali manj kot 40? Če se št. približuje 40, je samo treba počakati še kakšen dan ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 20:55:00   
Anonimen
Mene pa zanima, ali je možno, da mi krvni test pokaže pozitivno glede na to, da sem bila že pri G, naredil mi je ultrazvok, pa je rekel, da vgnezdenja ni, vendar pa mi user posted image še vedno zamuja (10 dni).

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 21:01:16   
Anonimen
Anonimna 1 - lahko ti povem le zgodbo moje kolegice. Imela je neredne M in ker jo ni imela in so delali na user posted image je naredila par testov, vsi negativni, G jo je poslala na krvni test, ki je bil tudi negativen, dala ji je tablete za sprožitev M, pa jo še vedno ni bilo, nato jo pošlje še enkrat v laboratorij na krvni test in ta pokaže, da je noseča... in potem ji G vendarle naredi UZ in ugotovita, da je dejansko noseča že okoli 9 tednov! Je pa tudi njena G rekla, da ji ni logično kako ji je prvi krvni test pokazal, da ni noseča, pa je tisti čas dejansko že bila.

Anoniman 2 - če je krvni test pokazal, da si noseča je to to, na UZ se gestacijska vrečka vidi šele v 5. tednu, prej se vidi le zadebeljeno sluznico. Kakšno vgnezditev je pa ona iskala pa ne bi vedela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 21:43:53   
Anonimen
Ena nobena, hvala za odgovor!
Iz tvojih ust v božja noseča, kaj bi dala, da bi bila noseča. Jutri grem na test-krvni, pa javim, kaj bo. Ne upam pa si preveč upat. V bistvu nima nobenih znakov nosečnosti, razen da ni user posted image , da me je spodaj nonstop neki špikalo, bolelo, pa trebuh bolel... nobene slabosti, nič ne čutim napetih dojk...
user posted image bi morala dobit 29.1., pa je ni bilo, O je bila nekje okoli 12.1.
Če bi bila user posted image , bi bila potem zdaj v 3. tednu???? Al kako se to šteje????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 22:02:45   
*talcy*
anonimen...če si imela user posted image okoli 1.1. pol bi bla zdaj  noseča mal manj kot 6t
user posted image se šteje od zadnje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

PEDIATER
nataly33

Ste zadovoljni s svojim pediatrom/pediatrinjo?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!