|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah me je
27.12.2004 8:45:17   
majana
Punce, jaz imam danes pregled.
Upam, da bo videti ovulacijo oz da je že bila. Po treh mesecih klomifena bo sedaj verjetno bolj jasno, a je še kaj narobe ali samo moj PCO. Ful me je strah, prav tečna sem, ker se bojim, da ne bom izvedla nič lepega. Poleg tega pa se danes dogovarjam o HSG - ju. Danes bo še težek dan, tako da sem se mogla malo potožit tu gor, da dam to malo iz sebe ven.

pošiljam vam lep pozdrav, mogoče poročam kasneje, kako je bilo. Odvisno od rezultata. :zmeden:

majana

Neposredna povezava do sporočila: 1
   strah me je
27.12.2004 8:56:40   
cmokec
Držim :miska::miska:, da bo vse v redu.

Ko prideš nazaj, prosim sporoči, kako je bilo.

:angel::angel::angel: so s teboj, ne se bat.

cmokec

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strah me je
27.12.2004 9:58:55   
Anonimen
Držim pesti!!!!!!:)Za lepe novice!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu majana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   strah me je
27.12.2004 10:11:19   
enci
majana,
drzim pesti, da bo vse tako kot mora bit!!!
:miska: :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Porocaj!
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strah me je
27.12.2004 11:30:00   
lelaval

Tudi jaz držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
pesti, da bi slišala in zagledala tisto veselo novico.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP:rozica:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   strah me je
27.12.2004 18:13:17   
Anitka
Majana kako je bilo? Upam, da je bilo vse v redu in da si izvedela le za lepe novice.

:rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   strah me je
28.12.2004 8:41:50   
majana
Evo mene! Sem se pobrala in sedaj sem malo bolje.

torej stanje je tako. klomifen pri meni ne delu več, zato bo treba kaj drugega najte. V januarju sem naročena za HSG in potem neka nova zdravila, potem spomladi pa laparo, da mi pokurijo te ciste na jajčnikih. Potem naj bi bila večja verjetnost za spontano ovulacijo. Iz tega sledi, da bom na prejšnji teden objavljenem seznamu še dolgo. Vsaj pol leta. ma sem zdaj že bolje in sem se odločila, da bo bolj vneto študirala, da malo pozabim.

se še kaj beremo.
lp majana;)

(odgovor članu majana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?