|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 7:27:19   
anajmad
Babnice,dobro jutro.Ste se pa razgovorile ob večernem:kava:.tia,moje sožalje za dedka.
da malo poročam,kako je prišla naša "Tina Maze"(moja hči)iz smučanja.:)Bilo ji je ful lepo,je snežilo,sprobala je nove smučke in oh in sploh;).Včeraj jo je pa rita bolela:)-.
Danes,ko pa pogledam skozi okno,je pa tak dolgcajt:(,sam dež.Sedaj še grem za dve urci v službo,potem bom pa doma se cartala z mojo hčerkico in :kuza:.
Že študiram,kako naj shujšam po Novem letu.Samo,ko je problem-ni karakterja.Lepo se mi imejte moje dame.Tiste,ki greste v službo,lep deloven dan,ostale pa doma,veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bo čimveč:duda::duda::duda::duda::duda::duda:.
en lp:morje:D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 8:22:22   
enci
Ciao anajmad,
danasnje jutro je pa res tuzno!!! Sem ze rekla mozeku na poti v sluzbo, ce sva sfalila dan, ker ni bilo nikogar na cesti!!
Glede hujsanja imam pa jez en zelo dobre nasvet oz. recept po katerem je moj dragi od avgusta do sedaj shujsal 11 kg, pra brez kakega hudega odpovedovanja!! Montignacova metoda, crtaj krompir, bel kruh, bel ruz in bele testenine in pazis kako med seboj kombiniras hrano in brez omejevanja kolicine ... nisi lacen, jes kar zelis (nimas dolocenega jedilnika) in nisi pod stresom zaradi odrekanja in premalo hrane .... Preberi si knjigo Jem torej hujsam, Michele Montignac ... ce zelis pa imam bistvo fotokopirano in ti posodim.
Lp
enci:metulj:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 8:52:53   
Anonimen
Pozdrav obema!!!!!!
Jaz tudi jamram da je tužnoooooooooooooooooooo:((:((:((Ko bi se vsaj kaj konkretnega dogajalo naprimer da se ohladi in da nam pobeli obalo..a ne bi bilo prima??
Ljudje ne bi mogli v službo hihi,saj pri nas ob čisto malo snega vse obstane.

Lepo bi bili vsi doma se cartali na toplem in opazovali snežinke(pobožne želje):)-:)-:)-
Ste gledale poročila?Ej kakšno razdejanje.Preveč žrtev in spet je narava udarila najbolj revne:((
In majn važno:prekrasne plaže in prekrasna mesta so uničena:((

No dosti žalosti na današnji dan že tako smo čist na dnu zaradi vremena.

Neva6:rozica:

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 9:04:50   
emaa
Sem se potrudla poročila gledat, ker sva bla letos na Šri lanki na poročnem potovanju. Najin hotel še stoji, je na zahodni obali, je pa tolk drugega uničenega, da je joj. Drugače pa žalost, volja do dela na nuli, bi bla rajš doma, pa je tud delat treba.
Ema;)

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 9:55:43   
Katja_48
Dobro jutro tudi od mene iz SV Slovenije.Jaz sem že navsezgodaj letala po pošti in plačevala te položnice, ki jih nikoli ni konca.Drugače pa je vreme za lenarit.Z mislimi se že v poletju, na morju, pod soncem,... In upam, da bo zraven mala pikica pod srčkom.

Lepo se imejte in preživite ta sivi dan kar seda lepo.

:muca: Katja

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 11:52:53   
cuma
Dober dan!:metulj:
Jaz pa sem danes že ob sedmih vstala in se brez zajtrka lotila pisanja diplome:bravo:! Imam ful voljo in me niti kislo vreme ne ustavi...mogoče mi celo pomaga;)!

Neva! Tudi jaz bi rada, da malo pobeli obalo, čeprav pol ne bi mogla dol s hriba...pa kaj. Bi se pa doma cartala in študirala 100/h:angel:!
Pozdravček vsem, zdaj pa hitro nazaj na delo, da bo čimprej konec tega faksa in bom čimprej lahko :nosecka::nosecka::nosecka:!
lp od cume:zajcek:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 12:06:25   
clea
Pridna Cuma!!!:bravo::bravo::bravo:
A imas se velik za pisat? Jaz bom kmal zacela pa me je ze zdaj strah.

Se strinjam da bi bilo lepo ce bi enkrat malo pobelilo obalo.Punce,ki ste od tam kako pa je druga
e pri vas?Temperature pa burja pa to.Midva s fantom namrec nameravava za par dni it dol pa me zanima kakano je kaj vreme.

Drugace pa ze par dni "cakam" (oz. ne cakam) tetke :hudicek:.Naj bi prisla na obisk 22.12 pa je ae danes ni:):):).Zdaj pa samo cakam al bo al ne bo.

Na ta dezeven dan vsem posiljam en veeeeeelik sopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!
Pozdravcek,Clea

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 13:04:22   
buškica
Lepo pozdravljene!
Tudi jaz na ta deževen dan sedim za računalnikom in pišem diplomsko. KAr se teorije tiče sem pri koncu, samo še praktično dam skozi in dodam tabele pa sem končala. ta teden moram biti zelo pridna in veliko napisati.

Upam da v letu 2005 postanem mama:nosecka: in dipolmiram. To sta moji želji za naslednje leto.

vse ostalo pa pride samo po sebi.

Lp buškica

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 13:56:00   
Anonimen
Hojla na obali je deževno ni preveč mrzlo je pa strašno pusto.
Za silvestrovo pa je napovedano sonce in burja to se pravi,da bo kar nekaj stopinj bolj mrzlo kot te dni.

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 14:09:27   
cuma
Pozdravček!
No, vidim, da nisem edina, ki piše diplomo!
Dajmo punce! Drugo leto bomo vse zapiske pospravile v najnižji predal omare in se posvečale samo svoji :nosecka: in svoji :love:! To pa bodo prava 9nebesa! Samo korajžno!
lp cuma:metulj:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutranja kavica.....
27.12.2004 23:14:09   
clea
Hej buskica ves da sem si tudi jaz za leto 2005 zadala enaka cilja kot ti: diploma in bebica,mislim da bo prej diploma.
Drugace pa je danes zal prisla na obisk tetka :hudicek: (s 5 dnevno zamudo).Ampak nisem zalostna ker verjamem in vem da enkrat bo prisel cas ko je ne bo in bom dobila :duda:.Uh komaj cakam!:)

Neva a pol pravis da ni dol za hodit?Saj se nisva 100% ce greva.Bi pa rada sla ker imamo dol vikend pa je zdaj pozim idealen cas za pospravljanje cesar poleti ne uspemo narediti.

Punce kam pa kej za silvestrovo?
:rozica::rozica::rozica:

Lp,Clea

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jutranja kavica.....
28.12.2004 8:53:19   
cuma
Čau clea!
Jaz mislim, da bo pri nas na morju prav lepo, saj so pravkar na Dobro jutro rekli, da bo burja!!! To sicer pomeni mrazzzz a običajno pomeni tudi neverjetno modro nebo:bravo:, čudovito morje:bravo: in čist zrak:bravo:! Jaz ti priporočam sprehod po Izoli in vse do pod Belvederja ob morju!
Kjerkoli že boš pa se imej lepo!:metulj:

Neva!a imaš ti tudi kaj rada našo burjo?
lp cuma:miska:

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?