|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test CB
26.11.2007 19:29:35   
Anonimen
Živjo! Js pa imam en velik problem. user posted image mi zamuja 6 dni in zdaj ko sm malo prebrala prejšnje forume in sem zasledila podobne situacije, me je vse skupaj še bolj zmedlo. Drugače imam redne - na 27, 28 dni - zdaj pa je ni in ni. Zadnji dan user posted image je bil 24.10. S fantom pa nisva imela zaščitnenih spolnih odnosov. Test CB sem naredila v soboto in ta mi je pokazal - . Pa sm mislila, da bo do danes le prišla. pa nič... Pravite, da je CB zelo zanesljiv,vendar mene vse skupaj zelo bega.user posted image Drugače nimam nobenih znakov o prihajajoči user posted image   - prej me je vedno bolela glava pa križ. kaj mislite - naj še malo počakam ali naj naredim še en test? pluseka bi bila oba s fantom zelo vesela. Hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 26.11.2007 20:47:21 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEST CB
26.11.2007 19:31:50   
Anonimen
Nič čakat, hitro srečko kupit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 19:54:39   
Anonimen
Ja, grem zjutraj v lekarno. A mislite da test lahko naredim kadarkoli v dnevu ali je bolje, da počakam do srede zjutraj in to storim s prvim jutranjih urinom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 19:56:36   
sayuri
ZA CB ni nujno, da je jutranji urin.

Drugače pa pojdi na krvni test, če ne bo pluska in M tudi ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!