|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV?
26.11.2007 16:04:56   
Skratek46
Spet jaz...user posted image V glavnem bi vas želela vprašat kako naj zdej vem koliko traja moj ciklus glede na to, da sem do sedaj jemala kontracepcijske tablete in je bila user posted image vedno v dan točna.
Sedaj bi jo morala dobiti v soboto in me zanima ali je velika verjetnost da mi bo user posted image zamujala in kdaj mi vi priporočate test za nosečnost. Zelo sem neučakana in razmišljam ali naj naredim test takoj v soboto ali naj počakam do ponedeljka, če ne dobim user posted image ??? Vem, da se vam bo vprašanje zdelo neumno samo me zanima kako je bilo z vami, če je katera imela podobne izkušnje in ali vam je user posted image zelo zamujala, ko ste prenehale z jemanjem?
Zelo si želiva dojenčka in je to čakanje kratkomalo moreče-vem da bi morala biti tiho glede na to da se nekateri po več let trudijo za zanositevuser posted image
Vnaprej hvala za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV?
26.11.2007 16:17:28   
Taula
Glede na to, da si nehala z KT je možno, da se ti ciklusi pomešajo. Jaz sem na začetku imela redno..na 30 dni..nato na 45, 50, 60, 40...mešano pač. user posted image  Ne imej prevelikih pričakovanj če tete ne bo na dan, ko naj bi bila...in tudi če bo test minus je možno, da si vseeno noseča...ker po KT se vse rado pomeša, tudi O je lahko kasneje.

Torej....test delaj po predvideni M...in vse vzemi z rezervo čeprav verjamem da je težko. Se spomnim sebe.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 18:05:46   
gajka
Jaz sem po prenehanju s KT čakala na prvo user posted image  75 dni, potem pa se je ustalila med 28-33 dni. Je pa normalno, da se ti cikli porušijo, ker se tudi hormonsko ravnovesje poruši. KT sem jemala 7 let, pred tem sem imela user posted image  precej razštelano, po spominu nekje 24-50 dni.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 18:08:22   
K_a_t_j_a
Točno tak je kot je napisala Taula. Tudi jaz imam cel ciklus zmešan. Najdaljši ciklus sem imela dolgega 46. dan. No ravno sedaj čakam kaj bo, ker zaenkrat še ni ne user posted image in tudi CB mi je danes pokazal -. Pa še problem je, ker ne vem kdaj točno imam ovulacijo. Zadnjo KT sem vzela 23.junija.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 18:16:51   
Andromeda
jst sm s KT prenehala marca in se mi normalna "ciklizacija" še ni vzpostavila. 1. user posted image po prenehanju jemanja sem dobila nekje 40. dan, ostale pa so sledila na 32-43 dni. Kdaj se bo zadeva stabilizirala, je odvisno od posameznice in njenega hormonskega ravnovesja. je pa res dobr počakat z delanjem user posted image vsaj 3 mesece po prenehanju jemanja. Saj ne, da bi škodili user posted image , ampak maternična sluznica rabi en čas, da se obnovi.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 20:17:02   
Anonimen
Prvi ciklus po prenehanju KT je bil normalno 36 dni. 2 ciklus je bil 42 dni,naslednji je bil 72 dni, spet naslednji 54 dni...user posted image  kaj sem jaz preživljala, ko se zdaj spomnim.user posted image

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!