Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV? 26.11.2007 16:17:28
|
|
|
|
Taula
|
Glede na to, da si nehala z KT je možno, da se ti ciklusi pomešajo. Jaz sem na začetku imela redno..na 30 dni..nato na 45, 50, 60, 40...mešano pač. Ne imej prevelikih pričakovanj če tete ne bo na dan, ko naj bi bila...in tudi če bo test minus je možno, da si vseeno noseča...ker po KT se vse rado pomeša, tudi O je lahko kasneje. Torej....test delaj po predvideni M...in vse vzemi z rezervo čeprav verjamem da je težko. Se spomnim sebe.
|
|
RE: JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV? 26.11.2007 18:05:46
|
|
|
|
gajka
|
Jaz sem po prenehanju s KT čakala na prvo 75 dni, potem pa se je ustalila med 28-33 dni. Je pa normalno, da se ti cikli porušijo, ker se tudi hormonsko ravnovesje poruši. KT sem jemala 7 let, pred tem sem imela precej razštelano, po spominu nekje 24-50 dni.
|
|
|
|
RE: JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV? 26.11.2007 18:08:22
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Točno tak je kot je napisala Taula. Tudi jaz imam cel ciklus zmešan. Najdaljši ciklus sem imela dolgega 46. dan. No ravno sedaj čakam kaj bo, ker zaenkrat še ni ne in tudi CB mi je danes pokazal -. Pa še problem je, ker ne vem kdaj točno imam ovulacijo. Zadnjo KT sem vzela 23.junija.
|
|
RE: JOJ!!!KONTRACEPCIJA IN ZANOSITEV? 26.11.2007 20:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvi ciklus po prenehanju KT je bil normalno 36 dni. 2 ciklus je bil 42 dni,naslednji je bil 72 dni, spet naslednji 54 dni... kaj sem jaz preživljala, ko se zdaj spomnim.
|
|
|
| Stran: [1] |
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
Nija (
9%)
Leja (
16%)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!