Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako prepoznati popadke 26.11.2007 15:44:26
|
|
|
|
jazz
|
Tiste taprave, boš prepoznala...verjemi!!! Tisto malo špikanja je pa proti koncu itak kar nekaj. V glavnem, ko se bo začelo, boš 100% vedela, ker so takšne sorte da jih ne moreš kar tako spregledati...oz. zamenjati za kr en slab dan. Vsekakor ti lahko povem, da sem jaz imela občutek ko so bili rahli popadki, da moram nujno kakat in doli mi je tiščalo čutila pa sem totalno neko potrebo, da moram zajet sapo in pritiskat...tega ni bilo možno ustavit...te potrebe po pritiskanju mislim!
|
|
RE: kako prepoznati popadke 26.11.2007 15:47:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Preberi si malo višje pod Opozarjamo - imaš 1001 stvar o popadkih.
|
|
|
|
RE: kako prepoznati popadke 26.11.2007 22:13:21
|
|
|
|
only_me
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazz Tiste taprave, boš prepoznala...verjemi!!! jup...
|
|
|
|
RE: kako prepoznati popadke 27.11.2007 9:36:13
|
|
|
|
Tanayya29
|
uhhh..ja taprave ne moraš zgrešit .Teh pa res ne.Mene je tudi bilo strah,da jih ne bom,ampak ....jim ne uideš.....nč bat!Jaz sem bila včer pri zobarju,pa ko mi je vrtal in čistil nism vedla,kaj bolj boli....no zobar je vsaj hitro končal .
|
|
RE: kako prepoznati popadke 27.11.2007 13:33:59
|
|
|
|
mateyka
|
jaz nisem mogla spat, ko so se ta pravi popadki počas začel - sem bla res neprespana zarad tega in sem šla v porodnišnico, da mi dajo neki za spat, ker sem mela skor 1 teden lažne in so bli vsak dan močnejši. na koncu so bli tko boleči, da ni blo več za zdržat in sem mela vsega dost. ko smo pršli tja ob 3h ponoč, sem bla 3 cm odprta ter sm šli rodit. po moje boš vedla, ker je bolj boleče kot mestruacija in ko se otrok spusti, bo to še bolj izrazito - ne boš spregledala, ker ne boš mogla nič delat. in če boš res fenomen, da te ne bo nič bolel, se boš prej polulala in pokakala, ker bo vse tok dol pritiskal - recimo, da je to zadnji znak
|
|
|
|
RE: kako prepoznati popadke 27.11.2007 20:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je full tiščalo dol sam na wc sem hodila, me ni pustilo da sem zaspala, pol pa sem se odločila da grem v bolnco pogledat kaj je. Naredila CTG in popadki so bli blagli. Ko se je pa začel je blo: sem si rekla TO JE TO kar so mi drugi govorili kakšni so
|
|
|
|
RE: kako prepoznati popadke 27.11.2007 21:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mene je vedno skrbelo, če ne bom prepoznala popadkov. Pa so mi vse rekle, da ko bodo pravi, bom že vedela. In verjemi, res jih ne moreš falit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?