|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako prepoznati popadke
26.11.2007 13:27:52   
anči13
olja punce!
mene pa zanimakako ste vedle,da je čas,da se začenja? strah me je,da jih ne bom prepoznala.nekajkrat me je že malo bolelo tako kot pri menstruaciji.a je to to? ampak je popustilo in mogoče še enkrat ponovilo potem pa je bilo bolje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako prepoznati popadke
26.11.2007 15:44:26   
jazz
Tiste taprave, boš prepoznala...verjemi!!! Tisto malo špikanja je pa proti koncu itak kar nekaj. V glavnem, ko se bo začelo, boš 100% vedela, ker so takšne sorte da jih ne moreš kar tako spregledati...oz. zamenjati za kr en slab dan. Vsekakor ti lahko povem, da sem jaz imela občutek ko so bili rahli popadki, da moram nujno kakat in doli mi je tiščalo čutila pa sem totalno neko potrebo, da moram zajet sapo in pritiskat...tega ni bilo možno ustavit...te potrebe po pritiskanju mislim!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu anči13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 15:47:20   
Anonimen
Preberi si malo višje pod Opozarjamo - imaš 1001 stvar o popadkih.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 22:13:21   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: jazz
Tiste taprave, boš prepoznala...verjemi!!!

jup...

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 9:36:13   
Tanayya29
uhhh..ja taprave ne moraš zgrešituser posted image .Teh pa res ne.Mene je tudi bilo strah,da jih ne bom,ampak ....jim ne uideš.....nč bat!Jaz sem bila včer pri zobarju,pa ko mi je vrtal in čistil nism vedla,kaj bolj boli....no zobar je vsaj hitro končaluser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 13:33:59   
mateyka
jaz nisem mogla spat, ko so se ta pravi popadki počas začel - sem bla res neprespana zarad tega in sem šla v porodnišnico, da mi dajo neki za spat, ker sem mela skor 1 teden lažne in so bli vsak dan močnejši. na koncu so bli tko boleči, da ni blo več za zdržat in sem mela vsega dost. ko smo pršli tja ob 3h ponoč, sem bla 3 cm odprta ter sm šli rodit. po moje boš vedla, ker je bolj boleče kot mestruacija in ko se otrok spusti, bo to še bolj izrazito - ne boš spregledala, ker ne boš mogla nič delat.
in če boš res fenomen, da te ne bo nič bolel, se boš prej polulala in pokakala, ker bo vse tok dol pritiskal - recimo, da je to zadnji znak user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 20:53:30   
Anonimen
Men je full tiščalo dol sam na wc sem hodila, me ni pustilo da sem zaspala, pol pa sem se odločila da grem v bolnco pogledat kaj je. Naredila CTG in popadki so bli blagli. Ko se je pa začel je blo: sem si rekla TO JE TOuser posted image user posted image user posted image user posted image kar so mi drugi govorili kakšni souser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 21:48:45   
Anonimen
Tudi mene je vedno skrbelo, če ne bom prepoznala popadkov. Pa so mi vse rekle, da ko bodo pravi, bom že vedela. In verjemi, res jih ne moreš falit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?