|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalna podloga, tudi potovalna...
26.12.2004 21:11:40   
spacey
Živijo!

http://www.okbaby.it/i_colibri.htm "Previjalna podloga"
A morda katera pozna tole zadevo oz. a jo je katera že izprobala ali pa jo ima doma? Kako se obnese, je stabila, praktična, funcionala, dovolj velika...??? Morda ve katera za ceno, ker je nisem nikjer zasledila?

Ne vem, če je stvar vredu in ni predraga, bi šla v nabavo, ker bi mi prav prišla tako zaradi prostorne kot finančne stiske.
Kaj menite?

Lp;
P 9nebesa 28t
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.12.2004 21:23:53   
jagoda
Men tole zgleda ful veliko in nepraktično. Že tak maš miljon stvari za s sabo vlačit, pol pa še to škatlo.:((

Jaz Adama v avtu čist komot previjem na podlogi iz nivejinega rukzaka.

Za doma pa je verjetno ok. Sam mislim, da ti je ceneje kupit kr tisto peno oblazinjeno ( se kupi prav za previjat), ki jo potem lahk daš na površino kjer boš previjala dojenčka!

lp:muca::sloncek::muca::sloncek::muca::sloncek::muca:

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2004 21:26:26   
NinaŠ
Nimam izkušenj z njo, ampak moje menenje glede na slike: stabilna, praktična in funkcionalna je, dovolj velika je samo za prve mesece, kasneje ni več nobena dovolj velika (mi imamo podobno, samo ne zložljivo, ki smo jo uporabljali do četrtega meseca, poj pa ne več ker je bil Anže preživ in smo presedlali kar na fotelj). Cena? - mislim, da utegne biti kar draga, saj so že navadne (nezližljive) po 5 jurčkov ali več (v Slo, kako je v A. pa ne vem). Za točno ceno pa pošlji mail tej firmi oz. trgovini - v spodnjem delu strani imaš opcijo "e-mail", pa ti povedo.
LP

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2004 21:34:20   
Sibil_
Moja prijateljica je nabavila nekaj zelo zelo podobnega v Italiji za 40 eurov.
Je kar zadovoljna, večinoma je pa previjala na posteljici-dala to podlogo na ograjo od posteljice.
Ko se zloži ni pretirano velika, ob strani ima predalčke za stvari-ki se zaprejo.
Vglavnem-ona priporoča.:bravo:
LP,
Sibil

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2004 21:35:41   
malika
Raje kupi navadno.Stanejo okoli 5.000 sit, ta je sigurno najmnaj 1x dražja.Če pa bi jo imela tudi za potovanje; jaz je nikoli nisem jemala zraven, pa smo bili letos res ogromno na poti. Tamalega sem previjala na previjalni podlogici iz nahbtnika in je bilo vse čisto OK.

LP

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2004 21:52:38   
spacey
Hvala punce...kok ste hitre. :love: :)-

Gre se mi tudi predvsem zato, ker previjalne mize s predali ali pa celo z banjico, ne bomo kupovali. Doma imamo en predalnik, ki je zelo ozek (40cm v globino predala, če si predstavljate), pa tudi nestabilen ter previsok in en "kason" ali komoda, ki se odpira zgoraj in je zelo stabila, vendar tudi ne zelo velika (široka in dolga) in tiste navadne previjalne podloge, kot tudi trde ne bodo dobro stale gor, ker se nikamor ne naslanja oz. opirapa, pa še na sredi spalnice je tale zadeva (pred posteljo). :zmeden: Zato iščem nekaj kar je predvsem zelo stabilno, pa tudi praktično če se da. :) In če se to lahko namesti tudi na ograjo posteljice, toliko boljše.
Če ne bomo pa dala delat eno ploščo, ki ima na straneh dvignjeno in ki ima od spodaj narejeno tako, da se lepo vleže na komodo. Veste kaj mislim opz. si znate predstavljat? :ups:

Je pa ta trgovina v Italiji, tako da imamo dokaj blizu, ker smo iz obale.

Hvala še enkrat za vaše hitre odgovore in nasvete.

Lp;

P 9nebesa 28t

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2004 22:02:37   
malika
Jaz tudi nimam prave previjalne mize. Ja je naš ati na steno prišravfal nosilce in gor zmontiral kar lep kos iverke, kupila sem tisto največjo previjalno podlogo in imam super, res super previjalno mizo. Spodaj pa en predalnik v katerem so njegove oblekce, vse ostale stvari pa imam kar na previjalni deski, ker je res fino široka in zelo zelo praktična.
Razmisli mogoče o tem:zmeden: . Če hočeš ti pošljem kakšno slikico, za lažjo predstavo.

LP?

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2004 22:24:26   
spacey
O super si malika! :bravo:
Kot ideja zelo dobra, če le imaš možnost prišraufat na steno, kar mi nimamo. :zmeden: Imamo tako smotano spalnico, da se ne da kej dosti izmišljevat in premetavat elemente po sobi, zato... :(( :zmeden: Bi te pa prosila vseeno, da mi pošlješ na mail slikice kako to izgleda pri vas doma. petra.homec@gmail.com

Hvala, super si! 9nebesa

Lp

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2004 22:44:20   
Anonimen
Jaz imam pa "previjalno" na pralnem stroju v kopalnici. Pa imam še vodo pri roki, pa WC zraven, za robčke proč metat (čeprav naj se jih menda ne bi, ampak mi jih že dve leti in pol, pa ni nič narobe...). Nad "previjalno" imam pa omaro s plenicami, robčki, kremicami...

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2004 22:49:40   
tjaga
:bravo::bravo::bravo: Splišni :bravo::bravo::bravo: mi smo si tudi tako uredili in smo zadovoljni, ker je zelo praktično.
Ko pa smo na poti ali kje na obisku, pa uporabimo podlogo iz Niveinega nahrbtnika in je čisto o.k.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2004 23:01:20   
spacey
Punce ma mi ne moremo imeti niti v kopalnici previjalno, pa še pralni stroj imamo v kurilnici, ki je izven stanovanja. :zmeden: :(( Zato rabim in iščem vse žive nasvete in predloge, kako in kaj s to previjalno. Meni bi tudi najbolj odgovarjalo imeti vse v kopalnici na pralnem stroju, pa žal to ni in ne bo možno, bo pa kopalnica z vodo cca. 4m oddaljena. :)

Hvala vseeno!

Lp;
P 9nebesa 28t

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2004 10:10:46   
tana 1
Hoj!
Mi gremo v sredo v Ikeo in bomo kupli tako za v kopalnico za na steno.Imam sicer kopalnico samo 2 m2, ampak eno omarco bomo dal dol, pa bomo imeli na ateni.Se pa zloži oz.dvigne gor čist lahko, tako da komot to narediš z eno roko. Ne znam narest aktivne strani, če ti ne uspe poglej na stran od ikeje, artikel pa je GULLIVER WANDWICKELTISCH, stane sicer 70 Eurov, jo pa ima ena prijateljica in je z njo zelo zadovoljna.
Lp:nosecka:30t

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=8&langId=-21&catalogId=10101&productId=15604

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2004 10:58:48   
KatjaP
Pozdravljene!
Tudi jaz sem imela podobno zadevo, kot jo prodajajo v Ikei. samo da jo je dedi doma naredil. Isto se je skupaj sestavla, edino kar sem kupila je bila previjalna podloga, katero imajo v otroških trgovinah po cca.3000sit. Je bila pa zelo praktična, ker kot Tana 1 imamo veliko kopalnico cele 3m2.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2004 22:53:18   
žogica marogica
živjo

Mi jo pa imamo in sicer še od našega prvega otroka in bo sedaj spet prišla prav.
Nam se je zelo dobro obnesla, ker je precej dolga (običajne otroci hitro prerastejo in naš je bil precej velik). Poleg tega je narejena tako, da ko jo odpreš, ostaneta stranici pod naklonom in ni variante, da bi se otrok prevalil čez (saj ne da bi ga puščala samega, ampak sem videla,ko je poskušal pa ni šlo), pa še ena dobra stvar je in sicer predalčki ob strani so dovolj veliki, da si noter zložiš cunjice za oblečt, plenice, kakšne manjše igračke, kozmetiko za otroka,....
Da se jo pa tudi fiksirat na različne podlage.

Upam, da sem ti kaj pomagala.
Pozdravček

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2004 10:38:43   
spacey
Super, hvala Žogica marogica! :bravo:

Vem, da imam še nekaj časa za razmišljat kako in kaj s previjalno in do že tako težko pričakovanega dne, vendar vsaka inormacija, nasvet, izkušnja, ideja...so pri nas dobrodošla in koristna.

Hvala vsem, ki ste mi napisale kako in kaj imate doma. :)

LP;
P 9nebesa 29t

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2004 12:10:41   
_Arwen_
Našo previjalno komodo si itak vidla, si pa res vsaka mama organizira tako, da je najbolj praktično. Pri nas tudi ni veliko prostora, samo je pa komoda oz.tista previjalna blazina toliko ozka, da če malo prestaviš pohištvo je dovolj prostora za stopit zraven...
Ene mamice pa tudi kupijo samo tisto podlogo penasto taveliko, in previjajo na mizi, postelji,...

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2004 11:01:04   
asso
Ta, ki je na sliki "Colibri" je v Italiji 50€. Videla v živo in se mi zdi v redu. Zložena sploh ni tako ogromna in pri strani ima še predalčke, kamor lahko daš npr. oljnate robčke, milo...
Meni se mi zdi v redu.

Lp asso

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2004 12:07:39   
barby*
Halo Spacey:zajcek:

Jaz sem pa včeraj v BC videla eno ki gre ravno tako na posteljico, samo da je je malo manj skupaj in nima predalčkov za kremice, oljčka.. Cena pa je 10.000...To je bilo na Jesenicah, ampak če jo imamo pri nas je drugod verjetno tudi:rozica:

lp
barby:metulj:

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2004 21:01:25   
spacey
Hvala Asso za info glede cene in uporabnosti. :) Bomo šli pogledat v bližnji prihodnosti.
Me pa zanima, če ima dovolj debelo spužvo? :zmeden2: Ja no, sej bom videla v živo, ko se bomo spravili v Italijo.
Pa še to, kje si jo videla v Italiji, Trstu ali kje drugje?

Barby* a veš, da je nisem zasledila pri nas v BC, pa glih včeraj sem bila in gledala tisto taveliko, ki je pa trda. Čudno... :zmeden2:

No sej, imam še nekaj časa, vendar zbiram info in pa, najraje bi imela že zdej vse doma pripravljeno in pol samo še čakam na dan "D"... :love: :)- :ups:

Hvala še 1x obema in lep pozdravček...

P 9nebesa 29t

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2004 9:13:10   
asso
Dovolj debelo spužvo:zmeden: Ni tako debela, ampak mislim, da je dovolj.
Videla sem jih v Trstu pa tudi drugod. V Prenatalu jih imajo sigurno, za drugje pa ne vem.

Če te še kaj zanima pa kar vpraši.

Lp asso

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?