Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 25.11.2007 23:31:13
|
|
|
|
lelaval
|
Prvič slišim.
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 7:28:23
|
|
|
|
muha1
|
Baje je odvisno od občine
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 9:28:10
|
|
|
|
piščanc
|
tako je kot pri zdravnikih, če imajo koncesijo, se pravi da jih občina podpira (privat varstvo) potem je subvencionirano. je pa odvisno od občine do občine, vprašaj
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 9:33:26
|
|
|
|
fricka
|
Mislim, da je mnogo večje vprašanje kje najti zasebno varstvo, ki ni na črno. Kot vem, so zateve tako visoke, da vse varuške delajo na črno.
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 9:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor je meni znano, dobivaš pri otroškem dodatku še nekaj zraven, če otrok ne hodi v vrtec.
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 10:23:23
|
|
|
|
naniplus4
|
Ne, zato imaš pa pri predšolskem otroku, ki ni vključen v VVZ za (ne vem točno 10 ali 20%) višji otroški dodatek za tistega otroka.
|
|
|
|
RE: občina sofinancira privat varstvo? 26.11.2007 12:34:37
|
|
|
|
skuštrana
|
Kolikor jaz vem je možno, to imenuje nekako dislocirana enota pod okriljem vrtca. Vem, da je tako imela ena ženska v našem kraju, če pa še ima pa ne vem..Je imela moja prijateljica otroka pri njej, imela je pa 5 otrok.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?